Μετά τη συναυλία του Σαββάτου αν και δεν ειναι πρόσφατη αγορά πρέπει να ανεβάσω σαν φορο τιμής το αγαπημένο αλμπουμ μου των Maiden.
Κατά πολλους το καλυτερο αλμπουμ της μπαντας μεχρι σημερα.
View attachment 200180
Θυμάμαι όταν είχε κυκλοφορήσει το Somewhere in Time, η χρήση synths δεν είχε αντιμετωπιστεί καλά. Το Seventh Son είχε καλύτερη αντιμετώπιση από τύπο & οπαδούς αλλά η κυριάρχη γνώμη τότε ήταν ότι η κορυφαία στιγμή της μπάντας ήταν το Powerslave. Eγώ έχω πιο extreme άποψη και δε βάζω κανένα δίπλα στο ομώνυμο.
Η μέρα που αγόρασα το Seventh Son έχει μείνει αξέχαστη σε μένα και ένα φίλο μου. Πήγαμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας & Μοναστηράκι. Αγόρασα το Hear 'n Aid και το 1ο Skynyrd από Μοναστηράκι, το Seventh Son από Σόλωνος & Μασσαλίας. Στο γυρισμό για Κυψέλη σταματήσαμε στο ΡΟΔΟΝ για να πάρουμε αφίσες απ' το live της βραδιάς (Zodiac Mindwarp, Di'Anno Killers, Vicious Rumors, Μetal Church), βρήκαμε τη πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε μέσα.
Φάγαμε από τον μπουφέ για τις μπάντες, παρακολουθήσαμε το soundcheck και γνωρίσαμε έναν roadie που βλέποντας τους δίσκους που είχα αγοράσει μας έδειξε με ποιους απ' αυτούς είχε δουλέψει. Οι μισοί σχεδόν απ' το εξώφυλλο του Hear 'n Aid συν τους Skynyrd συν τους Suicidal που είχε αυτοκόλλητο στα πράγματα του κι εγώ γουστάρω τρελά. Έχω ακόμα τις πένες των Rumors που μου έδωσε!
Φεύγοντας στο τέλος πήραμε το δελτίο τύπου που μέσα είχε πρόσκληση για το live της επόμενης μέρας στη Θεσαλλονίκη. Το βράδυ κατεβήκαμε στο ΡΟΔΟΝ με τη πρόσκληση ανά χείρας και μετά από...διαβουλεύσεις κατορθώσαμε να μπούμε. Φθάσαμε στο τέλος του Zodiac (δεν μας ενδιέφερε), ο Di'Anno σε Pantera φάση, οι Vicious Rumors καλοί, οι Μetal Church πολύ καλοί.
*
Mόλις βρήκα ότι ήταν 15/11/1994 και καλά θυμόμουν ότι ήταν καθημερινή (Τρίτη) γιατί στα δισκάδικα δεν είχε τη κίνηση του Σαββάτου. Ultimate Power Force tour '94, ήμουν είκοσι χρονών!