Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Πολύ βοθριλα λεμε αχαχα μπα πλεον black metal δεν μπορω να ακουσω παλια ακουγα imortall gorgoroth πλεον με τίποτα saturnus draconian ναι που ειναι ποιο μελωδικοι
Δεν είναι black metal..Οπότε να υποθέσω ότι μπορείς να ακούσεις άφοβα..Ειδικά τώρα που ωρίμασε το ακουστικό νεύρο μπορεί να δεις πέρα από τη "βοθριλα" και να διαπιστώσεις ότι παίζουν κάτι σαν τζαζ (συν την παραμόρφωση) αλλά αρκετές ταχύτητες πιο πάνω. 🤗

• Like
Reactions: mparaxir
Δεν είναι black metal..Οπότε να υποθέσω ότι μπορείς να ακούσεις άφοβα..Ειδικά τώρα που ωρίμασε το ακουστικό νεύρο μπορεί να δεις πέρα από τη "βοθριλα" και να διαπιστώσεις ότι παίζουν κάτι σαν τζαζ (συν την παραμόρφωση) αλλά αρκετές ταχύτητες πιο πάνω. 🤗
γι'αυτό μου άρεσε. (y)

Τρεις αδελφές από τη μεγάλη Βρετανία (The Staves),ενώνουν τις ακαπέλα φωνές τους με μια κολεκτίβα μουσικών από τη Νέα Υόρκη (YMusic).
Το αποτέλεσμα δεν είναι εντυπωσιακό ,αλλά θα έλεγα άκρως ονειρικό και παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Indie folk λέει η ταμπέλα στο βάθος αλλά ο χώρος που δίνεται για το βιολί,το φλάουτο κλπ ξεφεύγει από τα τετριμμένα.
Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube για να πάρετε μια εικόνα από την αρμονία των φωνητικών και όχι μόνο.

Πολύ καλή ηχογράφηση.

IMG_20220709_143714.jpg

Attachments

• IMG_20220709_143731 (1).jpg
    IMG_20220709_143731 (1).jpg
    418.4 KB · Views: 4
Μου είναι εντελώς άγνωστος το εξώφυλλο πάντως είναι για κορνίζα και στον τοίχο.:D

Ακούω τώρα το gran turismo των Cardigans και έρχονται στο μυαλό μου μνήμες από το τέλος των φοιτητικών μου χρόνων
Tοτε είχα ένα τεράστιο sub στο πορτμπαγκάζ του κόκκινου alfa 33 και έσκαγε από την απόλυτη ησυχία το μπάσο του paralyzed και τρόμαζαν οι ανυποψίαστοι θηλυκοί επιβάτες.
Το βινύλιο βγάζει το ίδιο αβυσσαλέο μπάσο.:eek:

• Haha
Reactions: vlad66
Πολύ βοθριλα λεμε αχαχα μπα πλεον black metal δεν μπορω να ακουσω παλια ακουγα imortall gorgoroth πλεον με τίποτα saturnus draconian ναι που ειναι ποιο μελωδικοι

Εγώ που άκουσα speed/power και μου άρεσε να πάω να το κοιτάξω δηλαδή... :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: mparaxir
Εχω μια προσφατη εμπειρια σε συναυλια απο ενα συγκροτημα που εφτιαχνε την μουσικη που το εκφραζε... και μονο...και αδιαφορουσε για το κοινο.
Αλλα θα στην δηιγηθω αυριο για να δεις τι εννοω (γενικα) Τωρα παω να δω συναυλιες στον υπνο μου...:LOL:

Καληνυχτα σε ολους
Επειδη κραταω τις υποσχεσεις μου θα το δηιγηθω στο νημα του μουσικου τσατ για να μην ξεδρομισω το νημα απο τον δρομο του....

Πόσο πήρες τον Αρτ ?
Αν μεγενθυνεις τη φωτο έχω ξεχάσει την τιμή πάνω 19.80 μετα το τελικό παζάρι (πήρα κι αλλά που θα τα ανεβάσω όταν θα τα ακουσω) στα 18

• Like
Reactions: superfly
Ένα ακομη all time classic και καλή εγγραφή βρέθηκε στα μεταχειρισμένα. Αν έχει παίξει 2-3 φορές.

dr.hook.jpg
Στα 10 ευρώ mint

• Like
Reactions: vlad66
Μετά τη συναυλία του Σαββάτου αν και δεν ειναι πρόσφατη αγορά πρέπει να ανεβάσω σαν φορο τιμής το αγαπημένο αλμπουμ μου των Maiden.

Κατά πολλους το καλυτερο αλμπουμ της μπαντας μεχρι σημερα.iron-maiden-seventh-son-of-a-seventh-son-Cover-Art.jpg

Έπεσα πάνω σε αυτό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:(:mad:

Με προσοχή και σκεπτικισμό.

συνέχεια...

Πλήρωσε πολύς κόσμος για τη βινυλιακή έκδοση των CDs της mo-fi πιστεύοντας ότι ακούει all analog.

Η εταιρεία είναι καλυμμένη νομικά βέβαια...

Ευτυχώς που δεν έχω αγοράσει κάτι από αυτήν.

• Haha
Reactions: Haagenti
Έπεσα πάνω σε αυτό:

:(:mad:

Με προσοχή και σκεπτικισμό.
έχει ανοίξει νήμα για αυτό ο supersonic.

ακόμα δεν έχω προλάβει να το διαβάσω.. ότι αφορά το θέμα, καλό είναι να ειπωθεί εκεί.

Μετά τη συναυλία του Σαββάτου αν και δεν ειναι πρόσφατη αγορά πρέπει να ανεβάσω σαν φορο τιμής το αγαπημένο αλμπουμ μου των Maiden.

Κατά πολλους το καλυτερο αλμπουμ της μπαντας μεχρι σημερα.View attachment 200180
Θυμάμαι όταν είχε κυκλοφορήσει το Somewhere in Time, η χρήση synths δεν είχε αντιμετωπιστεί καλά. Το Seventh Son είχε καλύτερη αντιμετώπιση από τύπο & οπαδούς αλλά η κυριάρχη γνώμη τότε ήταν ότι η κορυφαία στιγμή της μπάντας ήταν το Powerslave. Eγώ έχω πιο extreme άποψη και δε βάζω κανένα δίπλα στο ομώνυμο.

Η μέρα που αγόρασα το Seventh Son έχει μείνει αξέχαστη σε μένα και ένα φίλο μου. Πήγαμε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας & Μοναστηράκι. Αγόρασα το Hear 'n Aid και το 1ο Skynyrd από Μοναστηράκι, το Seventh Son από Σόλωνος & Μασσαλίας. Στο γυρισμό για Κυψέλη σταματήσαμε στο ΡΟΔΟΝ για να πάρουμε αφίσες απ' το live της βραδιάς (Zodiac Mindwarp, Di'Anno Killers, Vicious Rumors, Μetal Church), βρήκαμε τη πόρτα ανοιχτή και μπήκαμε μέσα.

Φάγαμε από τον μπουφέ για τις μπάντες, παρακολουθήσαμε το soundcheck και γνωρίσαμε έναν roadie που βλέποντας τους δίσκους που είχα αγοράσει μας έδειξε με ποιους απ' αυτούς είχε δουλέψει. Οι μισοί σχεδόν απ' το εξώφυλλο του Hear 'n Aid συν τους Skynyrd συν τους Suicidal που είχε αυτοκόλλητο στα πράγματα του κι εγώ γουστάρω τρελά. Έχω ακόμα τις πένες των Rumors που μου έδωσε!

Φεύγοντας στο τέλος πήραμε το δελτίο τύπου που μέσα είχε πρόσκληση για το live της επόμενης μέρας στη Θεσαλλονίκη. Το βράδυ κατεβήκαμε στο ΡΟΔΟΝ με τη πρόσκληση ανά χείρας και μετά από...διαβουλεύσεις κατορθώσαμε να μπούμε. Φθάσαμε στο τέλος του Zodiac (δεν μας ενδιέφερε), ο Di'Anno σε Pantera φάση, οι Vicious Rumors καλοί, οι Μetal Church πολύ καλοί.

*Mόλις βρήκα ότι ήταν 15/11/1994 και καλά θυμόμουν ότι ήταν καθημερινή (Τρίτη) γιατί στα δισκάδικα δεν είχε τη κίνηση του Σαββάτου. Ultimate Power Force tour '94, ήμουν είκοσι χρονών!

Μόνο αναμνήσεις φέρνουν όλα αυτά, δεν θα αναφέρθω όμως κι εγω σε άλλη μια (μπορεί σε άλλη στιγμη). Τους maiden από την απόσταση που τους είδα δεν μπορούσα να δω καθαρά τα πρόσωπα τους. Η κίνηση τους και η ενέργεια τους στη σκηνή τρομερή τίποτε δεν έλλειπε από παλιότερες συναυλίες τους. Την επόμενη μέρα είδα ένα βίντεο με τον Bruce σε συνέντευξή. Πιθανα είχα πολύ καιρό να δω βίντεο τους - όλο βυνιλιο βάζω - τα γκρίζα μαλλιά του και το γερασμένο του πρόσωπο με συγκλόνισε.
Περνάνε τα χρόνια.
Μυαλό όμως δεν βάζει άκου Greek Cunt