Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Το παραπάνω είναι ο καλύτερος ελληνικός δίσκος τη χρονιά που κυκλοφόρησε και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας...Σοβαρό prog όχι όμως με την βαρετή , παραδοσιακή έννοια..

Κόσμημα για κάθε δισκοθήκη.

ΥΓ..Η παραγωγή δεν με ενδιαφέρει. :)
τι έχεις πάθει εσύ;;;
ο αέρας της εξοχής φταίει;;; :ROFLMAO:
ακούς εκεί να μην τον ενδιαφέρει η παραγωγή......

τι έχεις πάθει εσύ;;;
ο αέρας της εξοχής φταίει;;; :ROFLMAO:
ακούς εκεί να μην τον ενδιαφέρει η παραγωγή......
Ε δεν είναι κάπως να λέω ότι την βρίσκω με Electric Wizard (λ.χ) και από την άλλη να το παίζω φανατικός των αψεγάδιαστων παραγωγών; 😋

σώπα καλέ... αλίμονο αν ακούγαμε μόνο τις καλές παραγωγές......
Για μένα λέω..Πιο πάνω έκανα αναφορά στην ποιότητα του δίσκου και ότι η ποιότητα της παραγωγής είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66
Ενα αλλο απόκτημα βεβαια αυτό μου το εκανε δωρο ο κολλητος μου .
Ειχα γενέθλια το σαββατο που μας πέρασε.
Ελληνες φοβερή καταπληκτική παραγωγή γεματος ηχος που σε ενα κομμάτι με τιναζε η σκηνη στον καναπέ που καθόμουν
Χιλιόχρονος υγεία πάνω απ' όλα και καλές μουσικαρες να σε συντροφεύουν με όσους αγαπάς....

• Like
Reactions: mparaxir
Για μένα λέω..Πιο πάνω έκανα αναφορά στην ποιότητα του δίσκου και ότι η ποιότητα της παραγωγής είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.
Αδερφε το ασπαζομαι τα μαλα αυτο που λες. ΑΛΛΑ μεγαλωνοντας τα θελω ολα οπως πρεπει. Και ισα ισα η παραγωγη δειχνει πολλα για το τι πρεσβευει καθε μπαντα και ειδικα εν ετη 2022 ολοι μπορουν να βγαλουν ηχο οποτε τα λαθη συγχωρουνται απο λιγους και καλους.

• Like
Reactions: mparaxir
Το παραπάνω είναι ο καλύτερος ελληνικός δίσκος τη χρονιά που κυκλοφόρησε και ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας...Σοβαρό prog όχι όμως με την βαρετή , παραδοσιακή έννοια..

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες η ποιότητα μεσα η μουσικη ποιότητα εννοώ ειναι οτι καλύτερο προπαντον αυτο να ευχαριστιομαστε την μουσική.
Βεβαια αμα και η παραγωγή ειναι πολύ καλή εκει λες φτανω στο αποκορυφωμα την απολαμβάνεις ακομα καλύτερα.
Οσο αφορα πάντα στο αναλογικο ήχο γιατί εχω πάρει μπαντα με φοβερή μουσική και η παραγωγή να είναι χάλια θαμμένα τα οργανα και να λες γιατι;

Για πειτε και σε μας τους ασχετους ονομα μπαντας, δισκος κτλ να το ακουσουμε και να το αγορασουμε αμα λαχει
Εδω είσαι φιλε μου
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vsklav
Αδερφε το ασπαζομαι τα μαλα αυτο που λες. ΑΛΛΑ μεγαλωνοντας τα θελω ολα οπως πρεπει. Και ισα ισα η παραγωγη δειχνει πολλα για το τι πρεσβευει καθε μπαντα και ειδικα εν ετη 2022 ολοι μπορουν να βγαλουν ηχο οποτε τα λαθη συγχωρουνται απο λιγους και καλους.
Το παραπάνω ήταν καθαρά προσωπική άποψη...Δεν είμαι λάτρης ας πούμε του νέοσυμφωνικου μέταλ (με γυναικεία συνήθως φωνητικά κλπ κλπ) το θεωρώ απάτη..Όσο καλή παραγωγή και να έχουν θα γελάσω ακούγοντας τις μελωδίες τους ,τις φωνητικές γραμμές και με όλο τους το "Είναι"...Πολύ ιλουστρασιόν για τα γούστα μου..

Το ροκ και το μέταλ (αν μιλάμε γι' αυτό),ορίζεται κυρίως από την αντισυμβατική του φύση και από τον τρόπο που "γράφει" στους συναυλιακούς χώρους..
Σε διαφορετική περίπτωση καταλήγει να ακούγεται σαν μια ευκολοχώνευτη μουσική δωματίου.
Αν μου άρεσαν πχ οι Steely Dan ,δεν θα είχα καμία αντίρρηση αλλά τίποτα δεν σπαρταράει μέσα μου ακούγοντάς τους.

Και έχουν παραγωγές πρότυπο οι άτιμοι. 😁

Όπως καταλαβαίνεις,δεν έχω καμία απαίτηση στο θέμα της παραγωγής..Ο αγαπημένος μου μέταλ δίσκος τη χρονιά που μας πέρασε από τους Ιταλούς Messa,έχει απλά υποφερτή παραγωγή...Δεν με χαλάει καθόλου όμως.

• Like
Reactions: vsklav
Το παραπάνω ήταν καθαρά προσωπική άποψη...Δεν είμαι λάτρης ας πούμε του νέοσυμφωνικου μέταλ (με γυναικεία συνήθως φωνητικά κλπ κλπ) το θεωρώ απάτη..Όσο καλή παραγωγή και να έχουν θα γελάσω ακούγοντας τις μελωδίες τους ,τις φωνητικές γραμμές και με όλο τους το "Είναι"...Πολύ ιλουστρασιόν για τα γούστα μου..

Το ροκ και το μέταλ (αν μιλάμε γι' αυτό),ορίζεται κυρίως από την αντισυμβατική του φύση και από τον τρόπο που "γράφει" στους συναυλιακούς χώρους..
Σε διαφορετική περίπτωση καταλήγει να ακούγεται σαν μια ευκολοχώνευτη μουσική δωματίου.
Αν μου άρεσαν πχ οι Steely Dan ,δεν θα είχα καμία αντίρρηση αλλά τίποτα δεν σπαρταράει μέσα μου ακούγοντάς τους.

Και έχουν παραγωγές πρότυπο οι άτιμοι. 😁

Όπως καταλαβαίνεις,δεν έχω καμία απαίτηση στο θέμα της παραγωγής..Ο αγαπημένος μου μέταλ δίσκος τη χρονιά που μας πέρασε από τους Ιταλούς Messa,έχει απλά υποφερτή παραγωγή...Δεν με χαλάει καθόλου όμως.
συμφωνώ σε όλα όσα είπες.. τους Ιταλούς προσπάθησα να τους ακούσω , αλλά κάπου δεν μου έκατσαν.. δεν "κόλλησα" που λέμε.
αντίθετα με κάτι γάλλους (που δεν έχουν γαλλικά ονόματα νομίζω), έπαθα ..κόλλημα.
η ποιότητα του ήχου, αισχρή! :ROFLMAO:

Nocturnal Depression

συμφωνώ σε όλα όσα είπες.. τους Ιταλούς προσπάθησα να τους ακούσω , αλλά κάπου δεν μου έκατσαν.. δεν "κόλλησα" που λέμε.
αντίθετα με κάτι γάλλους (που δεν έχουν γαλλικά ονόματα νομίζω), έπαθα ..κόλλημα.
η ποιότητα του ήχου, αισχρή! :ROFLMAO:

Nocturnal Depression
Μολις διαπιστωσα οτι εχω ακουσει το τελευταιο τους ΕP εναμιση ολοκληρο λεπτο. :LOL:
Αφου ξερεις , δεν ειμαι του depressive Black Metal μπρε.

Αντε...Να το συνεχισω για παρτη σου.

• Haha
Reactions: vlad66

Τον αγνοούσα αυτό το δίσκο,αλλά θα τον έπαιρνα και μόνο από τον τίτλο...Φοβερός....

• Like
Reactions: Haagenti
Τον αγνοούσα αυτό το δίσκο,αλλά θα τον έπαιρνα και μόνο από τον τίτλο...Φοβερός....
Τη χρονιά που βγήκε είχα πάει με τον θήτα στον Μουλαμάτση και μας τους είχε βάλει.
Εκεί τους γνώρισα.
Ο ντράμερ ήταν φίλος του,έτσι απέκτησα τον δίσκο..
Πριν κάποια χρόνια το Sonik τους είχε νομίζω στο νούμερο ένα σε κάποιο αφιέρωμα για τα Ελληνικά άλμπουμ της δεκαετίας.

• Like
Reactions: superfly
Τη χρονιά που βγήκε είχα πάει με τον θήτα στον Μουλαμάτση και μας τους είχε βάλει.
Εκεί τους γνώρισα.
Ο ντράμερ ήταν φίλος του,έτσι απέκτησα τον δίσκο..
Πριν κάποια χρόνια το Sonik τους είχε νομίζω στο νούμερο ένα σε κάποιο αφιέρωμα για τα Ελληνικά άλμπουμ της δεκαετίας.
νομίζω είναι Μπουλαμάτσης (ο Νίκος)

Αυτα τα δυο μου ηρθανε σημερα.
Savatage dead winter dead δισκαρα αφιερωμενο στο σαραγεβο απο savatage τελείωσα εχω και το επομενο.
Τώρα το δευτερο ειναι οι gravity says το επομενο το ακουσα αυτό φανταστικό εντελως διαφορετικο ποιο πολύ ατμοσφαιρικό.IMG_20220923_151021.jpgIMG_20220923_151913.jpg

Συμπλήρωμα οοοο μολις ακουσα το dead winter dead στην τεταρτη πλευρά εχει live κομματια απο το wake of maggelan το storm που ειναι σολο κιθαρα αλλα και από dead winter dead πωω σπερνει φοβερη δουλεια έχουν κανει

• Like
Reactions: vlad66
Δισκάκια που πήρα σημερα απο το παζάρι βυνιλιου στο Γκάζι.

Ειχε αρκετό πράμα ετσι λαθος που πηρα το Dickinson αλλα με ποια εννοια το βρισκω τωρα βγηκε σε κυκλοφορία και ετσι εχασα κάποια αλλα που δεν τα βρίσκεις ευκολα.

Τελος πάντωνIMG_20221002_181145.jpgIMG_20221002_181154.jpgIMG_20221002_181213.jpgIMG_20221002_181306.jpgIMG_20221002_181309.jpgIMG_20221002_181313.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: superfly