Απο που?????
Δηλαδη λες οτι θα καταλαβουν οτι δεν εχω την καρτα στον δεκτη τους και "over the air" θα μου κοψουν την συνδρομη?
Αν ξερεις κατι πες μου το.
Ευχαριστω
Regards dbfan
δηλαδή μπορεί η κάρτα σου να "φάει" κάποιο "update" και ούτε που θα καταλάβεις τι έγινε...
Φυσικά. Απλά λέω την γνώμη μου βάσει αυτών που διαβάζω στα αγγλικά forum. Τώρα αν η γνώση σου πηγάζει από κάπου "εκ των εσω" δεν μπορώ να το γνωρίζω και εννοείται πως είναι σεβαστή.
Προσωπικά το μόνο που γνωρίζω είναι οτι η κάρτα μπορεί να "κολλήσει" εκτός δέκτη και να χρειαστεί να ξαναμπεί στο skybox για update.
Σε αλλο δεκτη πλην του skybox μπορει να κλεισει ανετα, εχει αναφερθει πολλες φορες στο αγγλικο φορουμ. Το μερικα ευχαριστο ειναι οτι αν επανατοποθετηθει σε δεκτη skybox ξαναζωντανευει τουλαχιστον με τα οσα γνωριζουμε μεχρι τωρα. Εγω παντως δεν θα το διακυνδυνευα ασε που το ιδιοκτησιακο EPG δεν το αλλαζω με τιποτα,
Προσωπικα νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι digibox με δικα του LNB και σταθερο πιατο και ενα αλλο δεκτη (με κινητο πιατο) για το υπολοιιπο τοξο. Ετσι δεν χρειαζεται να ανοιγοκλεινεις δεκτη.
Νικος
Αλήθεια, υπάρχει κανείς με DM8000 και sky uk?
Είναι αρκετά λεπτό και μάλλον θα με γλιτώσει από μουρμούρες....
όπως αυτό![]()
Η εικόνα στα Broadcom chip δεν είναι η κορυφαία που μπορεί να υπάρξει, αυτό είναι γνωστό. Συνήθως έχουν υπερκορεσμένο το κόκκινο. Μπορείς κάπως να το φτιάξεις με το plugin που ρυθμίζεις χρώματα, αλλά δε θα φτάσει την ποιότητα ενός δέκτη με STi chip, που κατά τη γνώμη μου είναι η κορυφαία. Επίσης, τα νεώτερα τσιπ της Broadcom (BCM7335, BCM7405) έχουν σχετικά βελτιωμένη εικόνα. Τα skybox δεν έχουν όλα την ίδια εικόνα, τα νεώτερα έχουν καλύτερη, κάποια παλιότερα HD skybox έχουν μέτρια εικόνα.
Σε ότι αφορά την κάρτα NDS, φυσικά και μπορεί να μπλοκάρει τελείως εκτός του επίσημου δέκτη. Ο λόγος είναι ότι ο NDS cam emulator δεν είναι πλήρης. Συνεπώς μπορεί να σταλεί από τον πάροχο ένα ειδικά προσαρμοσμένο EMM που θα προκαλέσει ζημιά αν η κάρτα είναι σε EMU ενώ δε θα πάθει τίποτα αν είναι στον επίσημο δέκτη. Κλασικές περιπτώσεις τα kill EMM στο Dsmart ή στο Sky Italia. Για το αγγλικό δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα μπορεί να συμβεί. Αν έχετε κομμένα τα EMM στο emu και βάζετε την κάρτα μία μέρα το μήνα στον επίσημο δέκτη για να πάρει τις ενημερώσεις, θα είστε ΟΚ (βέβαια έτσι δε γλυτώνετε από το να έχετε και το skybox συνδεδεμένο).
edit: EPG 7ημερο για Sky UK δουλεύει άψογα στους enigma2 δέκτες, είτε σαν OpenTV import είτε σαν xmltv. ο μόνο που χάνεις αν δεν έχεις το skybox είναι το Anytime και οι αυτόματες ενημερώσεις στην channel list.
Η εικονα που παιρνω με το παλιο κουτι Thomson (μετα την αλλαγη του PSU με το προβλεπομενο απο το satcure) ειναι φανταστικη και κρυσταλλο σκετο. Δεν παιζεται και το κουτι μου ειναι 6 ετων πλεον. Να σας πω οτι ειχα τουλαχιστο ενα κολημα την εβδομαδα και εκανα reboot για να επιστρεψουν ολα κανονικα. Μετα πηρα δυο ενισχυτακια τα οποια τα συνεδεσα σε γραμμη με το input του δεκτη. Παιδια κανουν καταπληκτικη δουλεια. Εχω ξεχασει τα reboot 1 / 20 μερες πλεον και αν, Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι περα απο την πολυ μικρη ενισχυση της ποιοτητας εχει δραματικη επιπτωση στην ισχυ σηματος η οποια κτυπαει 100% (η ποιοτητα σηματος ειναι επισης κοντα στο 100%) Τελικα μαλλον φαινεται οτι τα κοληματα εχουν να κανουν με το tuner του
Νικος
Σωστός ο Νίκ
Όχι ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα προς το παρόν, αλλά που θα μπορούσα να δώσω τον Pace να του κάνουν ένα παρόμοιο ρετουσάρισμα χωρίς να "ασπρίσουν" τα μαλλιά μου?
Καλημέρα kozadin,
καλή λύση το καλωδιάκι, να χωρούσε κιόλας στον σωλήνα που κατεβαίνει εσωτερικά από την ταράτσα στο σαλόνι μου...θα το αγόραζα στο "φτερό" :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.