Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

όποιος Θέλει bbcHD μπορει κάλεστα να το πιάσει απο τον thor 0.8w

Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά σε όλους!

Μπορώ να ρωτήσω αν η υπηρεσία Sky Go "παίζει" σε μας ή είναι μόνο για τους Άγγλους στο νησί?

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους,
Παιζει βρε Δημητρη το ειχαμε αναφερει καποια στιγμη σχετικα προσφατα, κατεβασε το αντιστοιχο προγρσμματακι το οποιο σου δινει αγγλικη ip και μετα ολος ο sky ειναι στα χερια σου η για να ακριβολογω στο laptop σου,
Νικος

..κατεβασε το αντιστοιχο προγρσμματακι το οποιο σου δινει αγγλικη ip και μετα ολος ο sky ειναι στα χερια σου η για να ακριβολογω στο laptop σου,
Νικος

Καλή χρονιά Nick.
Κι αν το laptop είναι macbook air, τι κάνουμε? Ξέρετε κάποιο παρόμοιο προγραμματάκι με αυτό των windows για να κάνουμε την δουλειά μας?

Καλή χρονιά Nick.
Κι αν το laptop είναι macbook air, τι κάνουμε? Ξέρετε κάποιο παρόμοιο προγραμματάκι με αυτό των windows για να κάνουμε την δουλειά μας?

Νομιζω οτι υπαρχει το ιδιο και για Mac OS X

Γεια σου και παλι Δημητρη,
Ισως ο φιλος tigex να εχει δικιο. Διαφορετικα το macbook μπορει να κανει τη δουλεια μονο αν τρεχει και τα δυο λογισμικα και δεν εννοω απο την εκκινηση αλλα το προγραμμα για mac που τρεχει windows μεσα απο το λειτουργικο mac os. Το ειδα με τα ματια μου σε mac book φιλου και δουλευει μια χαρα χωρις κοληματα.
Νικος

Καλή χρονιά Δημητρό.
Εγω για αγγλική ip δοκίμασα το expat shield, αλλά για παρακολουθηση στο iplayer δεν εει καλό bandwidth και κάνει διακοπές.
Έβαλα αυτό και πάει σφαίρα http://www.streamingvpn.com/

Εγω για αγγλική ip δοκίμασα το expat shield, αλλά για παρακολουθηση στο iplayer δεν εει καλό bandwidth και κάνει διακοπές.[/URL]

Καλή Χρονιά Αντώνη :)
Δοκίμασα κι εγώ το expat με desktop PC & το παράτησα για τον ίδιο λόγο. Το stream είναι με συνδρομή βλέπω. Θα δοκιμάσω την δοκιμαστική έκδοση για 2 ημέρες στο Macbook και βλέπουμε..

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

καλησπερα σασ και απο μενα.ειμαι πολυ νεοσ στο site,με πολυ λιγεσ γνωσεισ επανω στο κοματι που λεγετε δορυφορικη.μενω θεσσαλονικη, και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει απο το στησιμο και απο τισ αποψεισ-συμβουλεσ,που προβαλονται.
να εκφρασω και εγω μερικεσ αποριεσ που εχω οσον αφορα την εγκατασταση του sky-hd,αν και διαβαζοντασ μεσα στο site πανω κατω εχω ενημερωθει.απλα θελω,οπωσ λενε στο σχολειο, να τα κανω επαναληψη.
1) θελω να βαλω το πακετο sky-digital uk,και θελω να μαθω τι διαμετρο πιατο να βαλω ωστε να πιανω εαν γινεται το 100% των καναλιων,με οποιεσδηποτε καιρικεσ συνθηκεσ.αλλα παραλληλα και ποιοτικο.
2) ποιασ εταιριασ θεωρειτε καλοσ,( με ενα λογικο κοστοσ)
3) και εαν χρειαζεται να προσθεσω καποιο εξαρτημα επιπλεων στην εγκατασταση,(ο τεχνικοσ ),για να εχω καλυτερη αποδοση.
να σασ πω βεβαια οτι το πακετο sky-digital uk θα το παραγελω απο την αθηνα,αλλα το πιατο θατο βαλω απο εδω.
4)και εαν υπαρχει καποιο καταστημα/συνεργειο που να θεωρειτε επαγγελματιασ στιν εγκατασταση.

παντωσ σασ ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια απαντηση σασ.

Last edited:
Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Καλως ορισες στην παρεα μας,
1. 100% των καναλιων δεν προκειται να πιασεις ποτε εκτος κι αν το πιατο ειναι θηριο δηλαδη τουλαχιστον 2,40 μετρα για τις αδυνατες ληψεις του transponder 2D. Σε καθε άλλη περιπτωση θεωρω οτι η ελαχιστη διαμετρος για απροσκοπτη χρηση και με δυσκολες καιρικες συνθηκες ειναι τα 1,20 μετρα ενω αν εχεις χωρο και ανεση χρηματων ανεβα και σε 1,50.
2. Οταν λες εταιρια τι ακριβως εννοεις? Εταιρια που να κανει εγκαταστασεις?
3. Δεν χρειαζεται κατι αλλο περαν του διπλου LNB στο πιατο για να κατεβαζεις δυο καλωδια ετσι ωστε να κανεις χρηση και στα δυο tuner toy βοχ. Μην παρεις το πακετο απο Αθηνα θα σου τον πιασουν κανονικα ασε που θα σου τον πιανουν καθε χρονο αδικα. Κανε την παραγγελια απο εδω www.skysayinternational.com
4. Μενω Θεσσαλονικη και εχω τεχμικο φιλο και αστερι. Με εχει σωσει ουκ ολιγες φορες σε δορυφορικα προβληματα. Αν το αποφασισεια και δεν εχεις βρει καποιον μονος σου ευχαριστως να σου δωσω το τηλεφωνο του να συνεννοηθειτε μεταξυ σας.
Και κατι ακομα διαλεξε box με μεγαλη χωρητικοτητα δισκου ωστε να μην αναγκασγτεις καποια στιγμη να αλλαζεις δισκο. Το amstrad 1,5 Τ καλυπτει πληρως τις αναγκες ογκου τοσο των δικων σου εγγραφων οσο και του anytime tv.
Νικος

Last edited:

Μονο ενα μικρο σχολιο οσον αφορα την ληψη του 2D ο οποιος μεταδιδει 3 οριζοντιες και 2 καθετες συχνοτητες του Sky UK:

Ουτε με ενα "θηρειο" των 2.40μ δεν μπορεις πουθενα στην Ελλαδα να βγαλεις και τις δυο πολωσεις ταυτοχρονα. Απο 4.50μ και ανω υπαρχουν ελπιδες. Για ανθρωπινα μεγεθη των 1.20μ το νοτιοανατολικοτερο οριο ειναι η Verona. Απο κει και περα τα απαιτουμενα μεγεθη αυξανονται γρηγορα με μεμονομενες τυχαιες εξαιρεσεις που ειτε ευνοουν τις οριζοντιες ειτε τις καθετες συχνοτητες και ποτε ολες.

Αυτα για την τωρινη κατασταση. Κανεις δεν γνωριζει εαν το Sky UK θα νοικιασει χωρητικοτητα στον 1Ν που μεχρι στιγμης δειχνει επισης πολυ δυσκολος. Τα επομενα χρονια αναμενονται και οι 2E/F/G. Επιφυλασσομαι για αρνητικες εκπληξεις.

Υπο αυτες τις συνθηκες δεν θα ρισκαρα την αγορα μιας πολυ μεγαλης κεραιας και συμφωνω με την προταση μιας ποιοτικης 1.50μ.

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

καλησπερα σασ και παλι.και ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σασ.
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα μου,αναφεροταν ποιασ εταιριασ κατοπτρο να βαλω για να εχω καλη και ποιοτικη ληψη και απο που να το αγορασω ( στην θεσσαλονικη ).
και να ρωτησω :
1) ο τεχνικοσ που μου προτεινετε κανει εγκαταστασεισ,συνδεσεισ,εμπορευετε κατοπτρα,τι ακριβωσ ; για να καταλαβω που θα μου χρησιμευσει.
2) εαν το παραγειλω απο http://www.skysatinternational.com/, ερχεται ολο το πακετο ενεργοποιημενο και θελει μονο εγκατασταση;μπορω να εκμεταλευτω ολεσ τησ δυνατοτητεσ του δεκτη,ενοω για το anyy-time,χωρισ να χρειαστει να συνδεσω τηλεφωνικη γραμμη ;
3)ειναι εμπιστοσυνησ η εταιρια ,κai γενικοσ τι κατοχυρωση θα εχω για την καλη και συνεχομενη λειτουργεια το δεκτη/πακετου και τι γινεται στην περιπτωση υποστηριξησ; ( after sales )
4)και κατι αλλο εκτοσ την διαφορα τιμησ που ειδα για τον δεκτη ,σε σχεση με την ελλαδα τι αλλο θα γλιτωσω,ενοω χρηματικοσ,και γενικωσ ποια ειναι τα υπερ και τα κατα.

και παλι σασ ευχαριστω πολυ.

και κατι ακομα .το πακετο με το επιθυμητο προγρμμα θα το προμυθευτω απο την ιδια την εταιρια ;

Re: Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

Kalhspera kai pali,
Λοιπον ας τα παρουμε με τη σιρα,
1. Ο δικος μου τεχνικος κανει τα κλασικα δηλαδη εγκατασταση πιατου και εξοπλισμου και αγορα για σενα τπυ πιατου αλλα αυτο μπορεις να το κανεις και μονος σου η να το κανει εκεινος μετα απο προταση σου, προτεινω ενα giberdini 1,20 metra και αν το αντεχεις ανεβα σε 1,50 παλι της ιδιας εταιριας να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
2. Οσον αφορα το skysatinternational σε συνφερει ασυζητητι, κανεις αγορα πακετο δηλαδη και της καρτας και του box οποτε σου ερχεται πολυ μα πολυ φθηνοτερα. Το κερδος σου πολλαπλασιαζεται αφου αν πληρωνοντας μολις 45 ευρω παραπανω σου δινουν τα στοιχεια της συνδρομης σου και κανεις την διαχειριση του λογιαριασμου σου μονος σου χωρις να ξαναπληρωσεις τιποτα παρα μονο την συνδρομη σου καθε μηνα στον sky ενω τα λαμογια κυριως στην Ελλαδα σου τον πιανουν μια φορα το χρονο και σε χρεωνουν αλλα 150-250 ευρω (διαχειριστικα εξοδα τα λενε αυτοι - ...αμησιατικα τα λεω εγω).
Τηλεφωνικη γραμμη δεν χρφειαζεσαι, ναι το anytime δουλευει μια χαρα εμεις εδω στην Ελλαδα δεν μπορουμε να εχουμε το anytime+ αλλα και το απλο μια χαρα ειναι.
3. Ναι η εταιρια ειναι αξιοπιστη ο δεκτης σου θα ενεργοποιηθει και θα πανρευτει με την καρτα σου αφου συμπεριλαμβανεται στην τιμη. Παντα εχεις αριστο after sales support αν και δεν θα το χρειαστεις αφου η διαχειριση του λογιαριασμου σου θα γινεται απο σενα.
Νικος

Καλησπερα σε ολους τους φιλους

Εβαλα προφατα πιατο ατους 28.2Ε για ληψη ΤΟΥ Σκαι
Βλεπω τα ελευθερα travel CBS skynews etc etc

Θα ηθελα την βοηθεια σας για την ληψη του πακετου
τιμες δεκτη και ετησιας συνρομης

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι στην παραγγελια της καρτας συμπληρωοντας το δελτιο λες ποιο πακετο θελεις να συμπεριλαβεις η αν θελεις ακομα και καποιο αλλο συμπληρωματικο καναλι οπως ας πουμε το ESPN. Αν ενδιαφερεσαι και για το 3D καναλι να θυμασαι οτι ακομα και σημερα πρεπει να εχεις το sky world package για να σου ανοιξει.
Νικος

Kalhspera διαβασε οτι εγραψα στο φιλο μας πιο πανω,
Κανε μια επισκεψη εδω www.skysatinternational.com για να παρεις μια ιδεα και αν εχεις αποριες θα χαρω να σε βοηθησω. Εσυ εχεις πιατο ετοιμο συνεπως χρειαζεσαι μονο δεκτη και καρτα. Δεν μας ειπες αν εχεις twin LNB καθως αν κατεβαζεις ενα καλωδιο μονο δεν θα μπορεις να εκμεταλευτεις πληρως τις δυνατοτητες του Sky Box.
Nikos