Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD
satrix.gr
να σε ρωτησω ποιο μαγαζι εχεισ ; σε περιπτωσει που θελω να εξυπηρετηθω σε κατι ;
satrix.gr
να σε ρωτησω ποιο μαγαζι εχεισ ; σε περιπτωσει που θελω να εξυπηρετηθω σε κατι ;
Για δες λίγο ποιό προσεκτικά το ποστ του Αντώνη ................ Χαμηλά..........να σε ρωτησω ποιο μαγαζι εχεισ ; σε περιπτωσει που θελω να εξυπηρετηθω σε κατι ;
Λάθος.
Η βάση az/el είναι αυτή η οποία βιδώνεται πάνω στο κάτοπτρο και χάρη σε αυτή όλο το κάτοπτρο πλέον στηρίζεται σε μία βάση δαπέδου οι τοίχου.
Άλλο η βάση AZ/EL και άλλο η βάση στήριξης (ιστός, βάση δαπέδου ή βάση τοίχου)
@ Νίκο, καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε τους φίλους και να δίνουμε σωστή πληροφόρηση...
καλησπερα σασ.θα μπορουσε να μου πει καποιοσ ,καποιο καταστημα απο θεσσαλονικη ,η και περιξ,για να αγορασω κατοπτρο gibertini op 150s ,γιατι ο μαντζαριδησ λεει οτι δεν εχει και δεν ξερει ποτε θα παραλαβει,αλλα και στο satplus που απευθυνθηκα ακομα περιμενω τηλ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SKY DIGIBOX ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ;
Μηπως μπορει να εκτιμησει κανεις με μεγεθος πιατο 2,80 σε Θεσσαλονικη βγαζουμε 1Ν?
Νικος
μάλλον με το magic eye ilink (goole it)
http://www.sky-remotes.com/sky-magic-eye.shtml
σκέφτομαι και εγώ να το πάρω
Ο Γαβριλης απο τον Αγ. Αθανασιο τον βγαζει ολο με 3.10μ Famaval. Τωρα αν αρκουν 2.80μ που αναρωτιεμαι ποιος κατασκευαστης πουλαει τετοιο μεγεθος, δε μπορω να εκτιμησω αν δεν δω το SNR της καθε συχνοτητας ολο το 24ωρο. Ισως με καμια Offset υψηλης απολαβης τετοιου μεγεθους αλλα δε βαζω τα χερια στη φωτια Νικο.
Δεν ξέρω για ποιότητα αλλα το καλώδιο rf σίγουρα φθηνοτερο σε σχέση με hdmi και με τη συγκεκριμένη λύση αλλάζεις και τα καναλια ενώ με hdmi όχι
Δεν το έχω ψάξει όμως περισσότερο
Αν είναι σαν να βλέπω τα ψηφιακά της digea σε 16:9 νομίζω για υπνοδωμάτιο σε 32αρα LCD είναι καλα
Ειναι γνωστο οτι τα καλωδια RF μεταφερουν το πιο αχρηστο ποιοτικα σημα.
Δεν ειναι σωστο να κανεις συγκριση με την Digea καθως εκει αυτο που βλεπεις ειναι απευθειας απο το ψηφιακο tuner της τηλεορασης σου αρα σαφως καλυτερο.
Βεβαια εχεις ταυτοχρονα και τηλεχειρισμο οποτε το πραγμα ερχεται σε μια μπαλαντζα...
Νικος
οποτε τι ειναι καλυτερο να βαλεισ για να μεταδιδεισ το σημα σε πολυ καλη εικονα σε οποιαδηποτε tv μεσα στο σπιτι,ενα tv sender 5g ασ πουμε,ωστε να διαπερναει και τουσ τοιχουσ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.