Τα πάντα για το SKY HD

Νομίζω ότι με 1.20 δεν θα υπάρχει θέμα και με τον 2f, τουλάχιστον για Αθηνα, καλο όμω είναι να πούμε ότι ο δορυφόρος θα μπει σε λειτουργία τα χριστούγεννα οπότε όποιο νέο μέλος θέλει να βάλει sky , καλύτερα να περιμένει ...

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

σωστά ο δορυφόροσ μέσα αυγούστου πήγε Γαλλία και 21/9 γίνεται η εκτόξευση, αλλά προς τα χριστούγεννα θα γίνει η επίσημη χρήση του, δεν είμαι ειδικός αλλά αυτό διάβασα.

Last edited by a moderator:
Help
Θα ήθελα κάποια πρόταση για ένα πολυ καλό lnb που να βγάζει δυο καλώδια και να είναι συμβατό με το sky box hd έτσι ώστε να βλέπω και να γράφω ταυτόχρονα, επίσης να είναι απλό στη τοποθέτηση γιατι λέω να το κάνω μόνος μου βγάζοντας απλά αυτο που έχω. Αυτο που έχω δεν ξέρω ποιο είναι αλλα δείχνει αξιόπιστο

Εχθές έιδα ότι αναβαθμίστηκα στο δέυτερο update για φέτο όπου άλλαξε το anytime + και έγινε ondemand
προς το παρόν δεν έχει μπει το catch up (κάνουν κάποιες δοκιμές επιπλεόν ακόμη λενε με beta testers)
υπάρχει το never delete όπου όταν από το planner διαγράφεις κάτι αυτό πηγαίνει σε φάκελο με delete (κάτι σαν τα σουπίδια στα windows )όπου μπορείς να το επαναφέρεις
και δεν έιδα δύο αλλαγές που θα ήθελα
όταν επιλέγεις off pin να μην σου το ζητάει στις ταινίες (εμένα για κάποιο λόγω δεν μου δουλεύει) και επίσης όταν είμαι στη μέση του guide και επιλε´γω ένα κανάλι σε full view να γυρίζω πίσω στην ίδια λίστα καισ το ίδιο σημειο για να συνεχίσω πάνω κάτω και όχι να πάω στο πρώτο κανάλι και φτου πάλι από την αρχή.
η μεγάλη αλλαγή βέβαια του συγκεκριμένου update είναι ότι κάποια στιγμή θα μπει το catch up
ααα έχουν μπει στο on demand και κάποιοι νέοι φάκελοι με τις σειρές που βοηθάει αρκετά να επιλέγεις να δεις κάτι από μια σειρά

To ελπιζω. Εκτος κι αν διαλεξουν δυσκολο για μας transponder.
Το πιο πιθανο ειναι να τα βλεπουμε. Στον Astra 1N εχουν τα regional καναλια τους με μονη εξαιρεση αν δεν κανω λαθος το TCM HD που ομως ειναι αρκετο για να αρχισουν να με ζωνουν τα φιδια οσον αφορα την πολιτικη μετακινησης καναλιων.
Νικος

Δεν το βλέπω πιθανό Νικο. Δες πχ τα Channel 4HD και Channel 5HD τα αοποία εδώ και καιρό δεν βλέπουμε.

Σωστο,
Αρκει να μην παραγινει το κακο με τον astra 1N.
Το μονο που βλεπω σε SD ποιτητα ειναι το body of proof, ειναι στο alibi , το alibiHD ειναιν στον ΙΝ. Αν και η ποιοτητα του για SD ειναι αρκετα καλη εντουτοις εννοειται οτι δεν εχει την ευκρινεια του αδελφου καναλιου υψηλης ευκρινειας.
Και εδω κατι αντιστοιχο με τα Channel 4HD και Channel 5HD εκαναν. Ο πρωτος κυκλος ηταν σε καναλι HD που πιαναμε μετα το μετακινησαν στον astra 1N και το χασαμε.
Νικος

Εγω δεν αναβαθμιστηκα ακομα, Εκανα και forced update αλλα τιποτα. Μαλλον δεν ειναι ακομα σε feed.
Ας περιμενουμε να γινει με την ωρα του. Amstrad 895 εδω,
Νικος

Xαιρετε.

Μετακομισα προσφατα σε μια νεα πολυκατοικια οπου συμφωνησαν οι ιδιοκτητες να βαλουμε δορυφορικη κεραια.Επειδη ειμαι ας πουμε εντελως ασχετος εχω καποιες αποριες.Ειναι λιγο δυσκολο να ψαξω 100 σελιδες οποτε οποιος εχει ορεξη ας μου απαντησει και με pm.Thanx.

-Προφανως για να πιανω εστω τα ελευθερα δορυφορικα πρεπει να παρω και ενα δεκτη για το σπιτι μου.Μια που θα το παρω μια και καλη να παρω κατι καλο?Π.χ hd?Επειδη στο μελλον οταν μπορω να αντεπεξελθω οικονομικα ισως θελησω να βαλω μια συνδρομη του αγαπημενου skysports.Η να παρω κατι φτηνιαρικο και οταν ειναι παιρνω αυτα που πρεπει?
-Η καρτα απο skysports η καποιο αλλο συνδρομητικο π.χ al jazeera παιζουν κανονικα σε ολους τους δεκτες?
-Το κοστος ειναι απο οτι ειδα απο ενα λινκ που βαλατε εδω για sky sports package περιπου 60 λιρες ανα μηνα (συνδρομη)?

Καλώς ήρθες
1. Η δορυφορική κεραία για να βλέπεις sky πρέπει να είναι στις 28,2 όπου αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει η δυνατότητα με δεύτερο lnb να έχεις nova ote και χωρίς να το γνωρίζω λογικά και al ja
2. Πριν μπούμε στις περισσότερες λεπτομέρειες για το sky θα σου έλεγα να επανέλθουμε σε 3 μήνες μιας και αύριο εκτοξεύεται ο νέο δορυφόρος στον οποίο θα μετακινηθούν τα κανάλια του sky, οπότε υπάρχει μεγάλο ρίσκο ο εξοπλισμός ( βασικά η κεραία ) που θα πάρεις τώρα σύντομα να μην επαρκεί, για παράδειγμα στην Αθήνα τώρα είμαστε σχετικά οκ με ένα καλό πιάτο 1,2μ αλλά ίσως με τις αλλαγές να χρειαστεί κάτι μεγαλύτερο.ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν ξέρει τι μας περιμένει σε λίγους μήνες

οποτε θα έλεγα μέχρι στιγμής υπομονή!

Το νέο firmware είναι στον αέρα και για force download
Το catch up δουλεύει άψογα αλλά η μαλακία με το να μην υπάρχουν υπότιτλοι συνεχίζεται και το χειρότερο υπάρχει καθυστέρηση στους υπότιτλους αυτών που είναι γραμμένων στο planner .... Οπότε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω
Αν το δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας μας πει για τουσ υπότιτλους σε αυτά που γράφει στο planner
Thnks

βγάζει το ρέυμα, κρατάσ το κουμπί back up στον αποκωδικοποιητή σενεχώς, βάζεις το ρεύμα ενό κρατάς το κουμπί και περιμένεις μέχρι όλα τα φωτάκια να ανάψουν(4) νε´τα βγαίνει ένα μύνημα ότι σ επρίπου 10 λετά θα έχει γίνει η εγκατάσταση.αν δεν έχεις όμως uk internet δε νομίζω ότι υπάρχει λόγως να το κάνεις

Αν έχει γίνει το update, τότε το anytime + έχει αλλάξει και έχει γίνει on demand ενώ στις εγγραφές έχει μπει το undelete

Καλημερα,
Ποιο box εχεις?
Στο download stream υπαρχει η 005... εκδοση σε αντιδιαστολη με την 004... που υπηρχε πριν αλλα αυτο αν δεν κανω λαθος αφορα αρχικα τα Amstrad boxes 980 & 985.
Σε καθε περιπτωση δες στις πληροφοριες τι version εχεις και πες μας.
Νικος

Δοκιμασα αρκετες απο τις εγγραφες του planner, Καμμια δεν παρουσιασε μη συγχρονισμο υποτιτλων. Μηπως να εκανες ενα planner rebuilt?
Νικος