Τα πάντα για το SKY HD

Εγω τις έφαγα κανονικά τις 4 λίρες και ειμαι σε πακέτο προσφοράς , οποτε ξανα διαπραγμάτευση του χρονου το Μάρτιο

Αν δεν κανω λαθος χτες που κοιταζα το family bundle ειναι στις 33 λιρες

μάλλον εκεί θα πάει το Σεπτέμβριο,

μέχρι τώρα ήταν 32 αλλά από τον Αύγουστο ήδη πήγε στα £32.72 (-0.5 έξοδα πιστωτικής)

στην Ελλάδα βέβαια αν πληρώνεις με πιστωτική συνήθως σου κάνουν και έκπτωση!

Last edited:
Και τελικά να ήταν μονο αυτό; Τελείωσε και το free hd στα BT SPORT και τώρα η BT θελει και αυτή 3 λίρες . Άντε και τα βάζω .... Αν αλλάξουν πάλι δορυφόρο ; ImageUploadedByTapatalk1407962285.726872.jpg

Τα BT,ESPN HD θα μείνουν λογικά σε εύκολη συχνότητα γιατί όπως και τα Sky Sports έχουν πολλούς συνδρομητές στην Ευρώπη.

Ωραίο το Sky Sports News HQ.

τώρα έχω δίλλημα αν πρέπει να πάρα τη προσφορά sky movies στις £8 για 3 μήνες, μήπως ξέρει κανείς πότε λήγει η προσφορά αυτή; λέω αν την πάρω να την πάρω πάνω στη λήξη της!

Γενικά εγω θεωρώ οτι το movies δεν αξίζει , απο καθε μήνα να αξίζουν μια με δυο ταινίες νέες

Ο μόνος λόγος είναι το HD -3D περιεχόμενο + το ότι κάποιες μέρες πχ το ΣΚ δεν έχει σχεδόν τίποτα να δεις γιαυτό άλλωστε δεν θα έδινα 16 λίρες να το αγοράσω!

Γενικά εγω θεωρώ οτι το movies δεν αξίζει , απο καθε μήνα να αξίζουν μια με δυο ταινίες νέες

Δηλαδή μόνο στο Premiere βλέπεις ταινίες?
Αυτές που έχει στα άλλα 10 movies κανάλια τις έχεις δει όλες ή τελοσπάντων τις περισσότερες?
Αν θες να βλέπεις μόνο καινούριες, τότε πάω πάσο.

Ναι μονο απο το premiere . . Απο τις άλλες οτι κοιτάζω τυχαία να δώ τι παίζει, συνήθως τις εχω δει

Ναι μονο απο το premiere . . Απο τις άλλες οτι κοιτάζω τυχαία να δώ τι παίζει, συνήθως τις εχω δει

Να πω και γω την αμαρτια μου το ιδιο εκανα. Εβλεπα μονο τις ταινιες του premiere. Καποια στιγμη ομως πηρα το tablet και ετρεξα το movies app. Εκει βγαζει τις ταινιες που προτεινονται για την ημερα( αναμεσα τους και για νολτα στο cinema και στο sky store για να μην ξεχνιομαστε βεβαιως βεβαιως) αλλα και ταινιες σε ολο το φασμα των sky movies. Εκει ανακαλυψα μαργαριταρια που δεν τα ειχα δει η τελος παντων καποια που ηθελα να ξαναδω. Εχει και trailers αλλα και περιληψη καθως και την ακριβη προβολη. Μπορεις να στειλεις και την εντολη γιο εγγραφη στο skybox οποτε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια.
Το συστηνω ανεπιφυλακτα!

έχω μία ώρα στο chat για να πάρω την προσφορά sky movies half price και δε μου τη δίνει με τίποτα!

δε παίζονται στο sky θέλει σώνει και καλά να μου δώσει sky sports, βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου τίποτα αυτός!!

Δοκίμασε να μιλήσεις με κανέναν άλλο.
τελικά μου το έκανε με τα χίλια ζόρια και ήθελε και High rating!

αλλά θα ενεργοποιήσουν την έκπτωση μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες και όλα αυτά γιατί δεν έχω σταθερό τηλεφωνο!

βέβαια πιο πριν απέτρεψα 2-3 φορές το να μου δώσει "κατά λάθος" link με το οποίο δεχόμουν την αναβάθμιση σε φουλ πακέτο!!

αντίθετα το HD pack ενεργοποιείται πολύ εύκολα σψετικά αμέσως. θέλω να πω ότι κάνουν πολλούς ελέγχους συνεχώς

κορυφαία στιγμής γκάφας ήταν όταν έγραψα καταλάθος στο chat μία ολόκληρη παράγραφο με Ελληνικούς Χαρακτήρες, έπαθε πλάκα ο τύπος!

Το support είναι εκνευριστικό ώρες ώρες(εξαρτάται και που θα πέσεις αλλά γενικά σε πιέζουν να αναβαθμίζεις συνεχώς).

Για το rating, μην δίνεις σημασία. Απλά βγες στο τέλος της συζήτησης :P.

Εγώ προς Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα δω μήπως μπορώ να πάρω τπτ καλύτερο.
Μέχρι 1 Δεκεμβρίου μου έχουν δώσει τα Sky Sports για 4 λίρες/μήνα.

Eυτυχώς, τα BT συνεχίζουν δωρεάν αν στο σπίτι που υποτίθεται πως είναι η συνδρομή έχεις BT Broadband.
Αν και δεν το βλέπω να συνεχίζει του χρόνου δυστυχώς.
Ελπίζω να πέσει τουλάχιστον η τιμή στα Sky Sports χωρίς το κόστος του CH.L.

Πρέπει να κουφάθηκε όντως.χαχαχα

Δεν προλαβα να διαβασω ενα mail που ηρθε απο το sky για να διαφημισει το νεο firmware sky+ το οποιο ως συνηθως εγραφε οτι θα παρει μηνες για να αναβαθμιστουν ολα τα boxes και οουπς νατο μροστα μου. Ανοιξα χτες το μεσημερι το δεκτη και ενα μηνυμα με ειδοποιουσε οτι ο δεκτης αναβαθμιστηκε, Αισιως ειμαστε στο Firmware R10....
Εχει καποιες καλες αλλαγες ενα νεο addition new nd recommended series και εχω την εντυπωση οτι εχει και μια ελαφρα βελτιωση στην ευκρινεια κρνοντας απο το season finale του falling skies.
Ευγε παντα τετοια. Αν δεν μας επιαναν και τον κ..ο καθε Σεπτεμβρη θα ημουν υπερ ευτυχης!

Last edited by a moderator:
αυτό μπήκα να γράψω και εγώ!

αν και χάρηκα για την αναβάθμιση στη συνέχεια ξε-χάρηκα γιατί ενώ τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω το skygo app στο κινέζικο τάμπλετ μου μόλις πάω να κάνω Login μου βγάζει device unsupported

απλά έχουν δείξει υπερβολικό ζήλο στον τομέα ασφάλειας της εφαρμογής!

Kαι μένα μου αρέσει το καινούριο update του λογισμικού.

Έγινε πιο εύχρηστο το menu, το recommended είναι καλή φάση και πρέπει όντως να βελτιώθηκε λίγο η εικόνα.

Στο sky go τους τελευταίους μήνες έγινε αυτό με την ασυμβατότητα. Πιο παλιά έπαιζε πρακτικά παντού.

καλησπερα σασ.
να σασ ρωτησω.θελω να παρω τηλεφωνο στο sky για νε μειωσω το πακετο που εχω.στην προσπαθεια μου ομωσ,σε ολα τα νουμερα που δινουν ,παιρνω και βγαινει μηνυμα στα ελληνικα οτι δεν ειναι σωστοσ.καποια βοηθεια ?

καλησπερα σασ.
να σασ ρωτησω.θελω να παρω τηλεφωνο στο sky για νε μειωσω το πακετο που εχω.στην προσπαθεια μου ομωσ,σε ολα τα νουμερα που δινουν ,παιρνω και βγαινει μηνυμα στα ελληνικα οτι δεν ειναι σωστοσ.καποια βοηθεια ?

προσοχή δε παίρνουμε έτσι από εληνικά νούμερα

βάλε skype ¨η τουλάχιστον απόκρυψη.