Τα πάντα για το SKY HD

μια μικρή απορία:

πάω και βρίσκω χειροκίνητα κάποια έξτρα κανάλια (πχ channel 4 αυτό που λαμβάνουμε και από ελλάδα...)

τα αποθηκέυω όλα οκ

μετά που τα βρίσκω?

δεν είναι πουθενα !

Όντως η BT πήρε το champion league
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/24879138

Επεξεργασία:
Έκανα force download και κάποια εγγεγραμμένα έχουν ποια εντελώς λάθος τους υπότιτλους
Ίσως επειδή ήταν από το προηγούμενο , θα το δώ το θέμα προσεκτικά τις επόμενες ημέρες

Last edited by a moderator:
Το παρατηρησα χτες. Σε οτι εγραψα μετα το update ο συγχρονισμος ειναι τελειος.
Σε οτι υπηρχε πριν βλεπω μια υστερηση στους υποτιτλους αλλα οχι οπως αλλες φορες που γκρινιαζα. Τελικα ερχεται και ισοφαριζει το πραγμα μεχρι να τελειωσει κουβεντα-υποτιτλος. Παντως συμφωνω θελει ισως ενα ακομα update να εθει το ολο θεμα στα ισα του.

πάω και βρίσκω χειροκίνητα κάποια έξτρα κανάλια (πχ channel 4 αυτό που λαμβάνουμε και από ελλάδα...)

τα αποθηκέυω όλα οκ

μετά που τα βρίσκω?
Μα το channel4 ειναι σε δυσκολο transponder. Δεν το πιανουμε ουτως η αλλως.

Αν δεν κάνω λάθος τΟ channel 4 ειναι σε UK μπάντα . Εγώ με 1:20 στην Αθήνα δεν βγάζω τέτοια συχνότητα

To Channel 4 είναι σε UK Beam στην 10714.25 H, 10729.00V

Και στην 12480.00V στον Astra 2A North, αυτή λέει ο φίλος..στην Αθήνα βγαίνει και με 1 μέτρο οριακά, αλλά σήμερα με τόσο νερό που πέφτει μην περιμένετε να τη δείτε..

Άρα μόνο με μια βρετανική ή αμερικανική βάση στην Αθήνα θα σωθούμε :) ας ειναι καλά το HDstream internet
Για πες για το HDstream.

Για τον δορυφόρο ας περιμένουμε. Πιστεύω πως στον 2F θα μείνουν κανάλια μόνο στην UK δέσμη. Αλλά απλή εκτίμηση είναι αυτό.

Απλά τα περισσότερα κανάλια streamaroun σε ποιότητα σχεδόν HD με πολλούς τρόπους αρκεί να υπαρχει uk VPN . Εκεί ειναι και το μέλλον πιστεύω . Μοναδικό ελάττωμα οι υπότιτλοι που δεν έχει το sky στο sky go

Εγώ έτσι βλέπω BT SPORT του δυο τελευταίους μήνες μετά την αλλαγή

Για το BT τον ξέρω τον τρόπο.

Στο sky go όμως δεν είναι HD. Ούτε σκοπεύουν να το κάνουν από ότι ξέρω.

Η καλύτερη υπηρεσία για HD Premier League είναι το Premier League Pass. Με vpn φυσικά.

Με τι μηχανημα βλεπουμε stream? Πως το προμηθευομαστε? Και ειναι η ιδια συνδρομη?
Παιζει κατι αλλο?
Και μου δημιουργειται η απορια ακομα. Γιατι stream?
Αφου με το ondemand service βλεπουμε ακομη κι αυτα που δεν πιανουμε παραδοσιακα οπως για παραδειγμα το atlantis στο BBC1 και μαλιστα επιλεγουμε και την νποιοτητα SD or HD

Με πολλούς τρόπους PC Mac iPhone iPad
Το on demand ειναι το ίδιο απλά το περιεχόμενο δεν ειναι live . Ειναι για κατι που έχει παιχτεί και ειναι συνήθως διαθέσιμο για 30 ημέρες η λιγότερο να το δεις οπότε θέλεις . Αυτό το λένε on demand or catch up

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Ποιο ειναι το ονομα της εφαρμογης?

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

οκ Δημητρη,
Θεωρησα οτι υπηρχε κατι αλλο εκτος των γνωστων εφαρμογων.
To sky go μια χαρα ειναι. Υπαρχει τροπος να στειλουμε την εικονα του (ipad) στην οθονη της τηλεορασης?