Τα πάντα για το SKY HD

Το sky go αναβαθμίστηκε και ειναι ποια με ποιότητα HD στο λlive streaming . Έχει μπει μια επιπλέον μπάρα και οι ποιότητα ειναι αισθητά πολύ καλύτερη . Αυτό μόνο αν είσαι συνδρομητής HD και σε συγκεκριμένα κανάλια

Last edited:
Επέστρεψα το Provision και αγόρασα αυτό http://www.satrix.gr/Extender_HDMI_Over_Single_Cat6/1686/LKV-373IR-HDMI-Extender-with-IR.htm

Έχω εικόνα μέσω του οικιακού δικτύου στο υπνοδωμάτιο πλέον. Κομπλέ HD με απ'όλα με τα μισά χρήματα και ενσύρματα (όπως πρέπει δηλαδή). Ψάχνω ήδη για δέυτερο χειριστίριο sky :)

Kat αρχη καλοριζικο και καλες θεασεις.
Πες μου κατι που με προβληματιζει βλεποντας το σχεδιαγραμμα.
Παιιρνεις την HDMI out toy skybox και τη δινεις στο in του extender (sender). Οποτε παιρνεις στο απομακρυσμενο δωματιο εικονα,
Αυτο σημαινει οτι στο δωματιο που εχεις το sky box εχεις ηδη καψει την HDMI οποτε δεν θα μπορουσες να δωσεις σε μια τηλεοραση που βρισκεται εκει εκτος βεβαια αν χρησιμοποιησεις splitter.
Ειχες σκεφτει το ενδεχομενο αγορας ενισχυτη με 2 HDMI εξοδους και κοτσαρισμενες ολες της HDMI συσκευες επανω του?
Η μια εξοδος θα πηγαινε ας πουμε στην τηλεοραση στο δωματιο του box ενω η αλλη θα μπορουσε να εχει εισοδο το sender και να μοιραζεις ολες σου τις συσκευες οπως κανεις σημερα με μια.
Οσον αφορα την αλλαγη πηγων με εφαρμογη smartphone.
(To κανω αυτο με τον yamaha που εχω και αλλαζω πηγες με to iphone.)
Ετσι πιστευω θα απογειωνες τις δυνατοτητες της συσκευης που αγορασες.
PS το amazon εχει πολλα χειριστηρια sky μεχρι 19 λιρες αν θυμαμαι καλα.
Καλες θεασεις και παλι.

Έχει λογική αυτό που λες αλλά δε βλέπω τι θα κερδίσω τη συγκερκιμένη χρονική στιγμή καθώς έχω ήδη media players και switches σε όλα σχεδόν τα σημεία του δικτύου. Αν υπήρχε νωρίτερα η συσκευή ίσως να το έκανα αλλά τώρα είναι λίγο αργά. Επίσης, έχοντας ένα nas στο 1000άρι δίκτυο, έχω τη δυνατότητα να παίζω ταυτόχρονα σε 2-3 media players και ipad και ό,τι να ναι. Περνόντας τα όλα μέσα από τη συσκευή χάνω την επιλογή της ταυτόχρονης θέασης διαφορετικών πηγών σε κάθε τηλεόραση.

ps. Περιμένω το splitter γιατί το ελάτωμα της συσκευής είναι πως δεν έχει Loop through, οπότε προσωρινά στο χώρο που είναι το sky δε βλέπω sky:).

Το sky go αναβαθμίστηκε και ειναι ποια με ποιότητα HD στο λlive streaming . Έχει μπει μια επιπλέον μπάρα και οι ποιότητα ειναι αισθητά πολύ καλύτερη . Αυτό μόνο αν είσαι συνδρομητής HD και σε συγκεκριμένα κανάλια

Eίσαι σίγουρος ότι είναι HD?
Κάποια πηγή έχεις?

Και εγώ την είδα την διαφορά. Αλλά δεν μου δίνει την εντύπωση πως βλέπω ΗD.

Aν και με το τι ικανοποιείται ο καθένας στο HD είναι σχετικό. π.χ. σε μερικούς τους φαίνεται ΟΚ το HD του ΟΤΕ.

Θα συμφωνησω στο τελευταιο. Επειδη ειδα ΟΤΕ στην ιδια τηλεοραση που ειδα SkyUK μου επεσε το σαγωνι.
Εικονα απαραδεκτη με πολλα πιξελιαρισματα και αναγλυφο εικονας με πολυ συμπιεση.
Δεν ειμαι τεχνικος αλλα εχω καλο ματι. Αν μπορουσα να κανω μια αντιστοιχιση του ΟΤΕ HD με το SKYHD θα ελεγα οτι η ποιοτητα εικονας του ΟΤΕ στα ματια μου παντα ειναι επιεικως 40% της ποιοτητας του αγγλικου παροχου.
Η εικονα της NOVAHD σαφως καλυτερη. Μπορω να πω οτι εξεπλαγην ευχαριστα.
Μιλαω παντα για το καναλι ταινων καθοτι δεν βλεπω καθολου αθλητικα. Παλι ερχεται πρωτος ο Sky σε ευκρινεια και γενικη ποιοτητα εικονας αλλα η NOVA ακολουθει σε πολυ κοντινη αποσταση.
Για να μην παρεξηγηθω παντα στα δικα μου ματια και στην ιδια τηλεοραση.

Λογικό είναι αυτό που λες και αντικειμενικό αφού το bitrate στο Sky είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο από αυτό του ΟΤΕ.

ΟΤΕ στην τηλεόρασή μου έχω βάλει μόνο 2 φορές, που έφερε τον δέκτη του φίλος για να κάνουμε συγκρίσεις με Nova.
Και απογοητεύτηκα.

Και μεταξύ Sky και Nova βλέπω σημαντική διαφορά, στα sports HD.
Τα κανάλια με το μεγαλύτερο bitrate στο Sky είναι τα αθλητικά με μεγάλη διαφορά από τα movies(διπλάσιο συνήθως πλην του Sky Movies Showcase HD)

Φυσικά τα novasports HD είναι σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Το novacinema HD δεν το έχω και δεν μπορώ να συγκρίνω.

Αλλά με βάση το bitrate του, πρέπει να είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με τα Sky Movies HD.

Κανω ενα ελεγχο σημερα το πρωι και βρισκω στο box το sleeepy Hollow να ειναι clashed - fail recording (Universal HD). Αφου αρχιζω να το κατεβαζω ondemand
μου μπαινουν οι ψυλλοι στ αυτια και κανω tune στο καναλι. No satelite signal.
Στο μεταξυ μπαινω στο kingofsat και βλεπω οτι δεν εχει τουλαχιστο καποια αλλαγη σε συχνοτητα.
Μηπως αρχισε το πανυγηρι και αρχιζουν οι μετακξομισεις σιγα σιγα? Η απλα τυχαιο περιστατικο?
Ετσι εγινε ακριβως και με το GRIMM οταν ειχα fail recording, Μολις ειχε αλλαξει συχνοτητα το watchHD και ειχε μετακομισει σε δυσκολο transponder.
Ψαχνοντας στο internet δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημα
Κανεις καμμια ιδεα?

Επεξεργασία:
False alarm
Παραξενο αλλα διορθωθηκε το προβλημα με sky rebuilt

Last edited by a moderator:
Πάει περίπατο από το sky sport και το NBA μετά το CL

*Dun dun dun, another one bites the dust...*

From seenit.co.uk - BT Sport scores multiyear NBA deal

BT has struck an “exclusive multiyear” deal to screen NBA games on TV and online to fans in the UK and Ireland.

Coverage starts on December 1st when the Indiana Pacers take on the LA Clippers at 8.30pm UK time on BT Sport 2 and the broadcaster says fans can look forward to regular primetime games.

Fans will also be able to access selected games streamed live and for free on the BT Sport website and BT Sport App (available on iOS and Google Play) along with either NBA.com and NBA LEAGUE PASS International.

BT says full schedule details will be confirmed in due course but the deal see up to 200 games appearing across BT Sport 1, BT Sport 2 and ESPN throughout the season.

There will be up to seven live games per week throughout the regular season and the first and second rounds of the Playoffs, as well as every game of the Conference Finals, culminating in the NBA Finals in June.

BT Sport will also show Chicago Bulls take on the Brooklyn Nets on Christmas Day and The Nets’ sell-out face off against the Atlanta Hawks at The O2 in London on January 16.

In addition to game coverage, BT’s deal includes magazine shows, highlights programmes and other NBA-themed content.

Simon Green, head of BT Sport, said: “BT Sport will be the new home of the NBA in the UK and Ireland. The NBA is simply the best basketball in the world; it is fast moving, high scoring and includes some the world’s most recognisable global sporting icons. Existing NBA fans will love our coverage, and we look forward to converting many more.”

NBA’s Dan Markham said: “With BT Sports’ first rate presentation and formidable portfolio of premium sports content, fans can now look forward to more NBA action than ever before in the UK and Ireland, including selected free streamed games. Through its innovative multi-platform offering of live NBA games, highlights, magazine shows and unique behind-the-scenes programming, BT Sport is the ideal partner to serve as the official broadcaster of the NBA.”

Bασικά ήταν ήδη γνωστό εδώ και κάποιο καιρό αυτό.
Το άρθρο είναι λίγο πίσω.
Και έχει βγει και το πρόγραμμα.

Για όποιον ενδιαφέρεται ας δει αυτό:

http://prntscr.com/27amew

Δείχνει εξαιρετικά ματς σε σχέση με τα περισσότερα πακέτα(π.χ. ΟΤΕ).

Last edited:
Claim your free
On Demand Connector

To say thanks for being a Sky customer, you can now register to claim a free connector to bring our On Demand service to your TV.

Just click the Claim now button and enter your Sky username and password when asked so we can check if you're eligible. Need help with your username or password?

The connectors are very popular and we have limited stock, so register right away to avoid disappointment. Remember, you'll also need to have a broadband connection at home.

Please allow up to three months for delivery.

Το sky go app (ipad) σημερα μου κανει νουμερα.
Δεν συνδεεται και βγαζει ενα μυνημα οτι το video δεν μπορει να αναπαραχθει και πρεπει να κανω restart την εφαρμογη.
Πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο. Εκανα και restart το ipad , εκανα και απεγκατασταση επανεγκατασταση την εφαρμογη
παλι τα ιδια,
Εχει προσεξει κανεις κατι αναλογο στο tablet του και το κυριοτερο εχει βρει λυση?

Το βίντεο το κατέβασες ή έκανες streaming? αν το κατέβασες το έκανε και σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα . Η βλάκες βάλανε διαφημίσεις στο ενδιάμεσο και δεν κατεβαίνει μετα τις διαφήμισης . Κάποιο bug ειναι . Με συνεχές streaming ειναι μια χαρά . Στο offline έχει θέμα

Δεν εχω sky go extra συνεπως δεν κατεβαζω.
Μιλαω για streaming κατευθειαν. Μεχρι και χτες ολα καλα.
Δεν εκανα απολυτως τιποτα

Καλημερα,
Ευχαριστω για τη δοκιμη, Και σε μενα δουλευει κανονικα το μεσημερι που γυρισα σπιτι και το δοκιμασα ξανα. Ισως καποιο glitch της στιγμης αν και ειχα δει οτι για το sky go δεν ειχε issues παντα συμφωνα με τις ανακοινωσεις του sky.