Τα πάντα για το SKY HD

Καλημέρα.

Είπα να ενεργοποιήσω επιτέλους τον καινούριο δέκτη σήμερα.

Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε diseqc στην εγκατάστασή σας, και τι είδος disecq(4άρι,8άρι κτλ).

Στην θέση 1 πάντα.

Last edited:
να δουλεύουν με 8ρια και uncommitted diseqc εντολές (v1.1) λίγο δύσκολο το βλέπω!

με 4ρια v1.0 (committed εντολές) στη θέση 1 και αν...

πρώτα πας στο activate my channels (sky.com/quickfix) για την ενεργοποίηση της κάρτας στο νέο δέκτη και στη συνέχεια στο skyviweinghelp για να γίνει το πάντρεμα με το νέο σύστημα (αν θες να βλέπεις τα sky1 sky atlantic HD κλπ)

Last edited:
Kαθόλου δεν συνεργάζονται με diseqc.
Απλά ρωτάω αν βάζοντάς το στην θέση 1 μεγάλου diseqc είναι όλα ΟΚ.

Ναι το ξέρω για την ενεργοποιήση κτλ. Ευχαριστώ πάντως.

Tελικά δεν την πήρα την προσφορά που μου είχαν κάνει για τα sports.

Τα ακύρωσα μαζί και τα movies και μου πρότειναν μισή τιμή στα movies για 3 μήνες και το πήρα.

Ότι γλιτώνουμε καλό είναι.

Αθλητικά Αύγουστο πάλι.

Last edited by a moderator:
Παρήγγειλα ένα Linksys E2500 για να βάλω open vpn.

50 δολλάρια μαζί με τα μεταφορικά από πωλητή στην Τσεχία μέσω e-bay.

Παρήγγειλα ένα Linksys E2500 για να βάλω open vpn.

50 δολλάρια μαζί με τα μεταφορικά από πωλητή στην Τσεχία μέσω e-bay.

Μεγειές..!
Πρόσεχε μόνο με τις εκδόσεις dd-wrt. Ακολούθα πιστά τις οδηγίες του forum
Εγώ την πάτησα μια φορά και έκαψα ενα Linksys wrt-610n
Ήδη παράγγειλα άλλο ρούτερ - αυτή την φορά Buffalo - απο εδώ εξήντα περίπου ευρώ με free shipping..

Ευχαριστώ.
Ναι καλά κάνεις που το επισημαίνεις. Θέλει μεγάλη προσοχή.

V 2.0 πήρα που είναι συμβατή.

Εσύ για open vpn το παρήγγειλες?

καλησπερα παιδια.αξιζει να βλεπψ sky uk με slingbox?η να παρω ποιατο?

Πιάτο εκτος αν θέλεις με την ίδια συσκευή να εχεις και ολα τα free to air ( BBC, ITC, channel4)

Πόσο μεγάλο πιάτο χρειάζεσαι για να πιάνεις ικανοποιητικό αριθμό καναλιών από Ελλάδα, στον νέο δορυφορο?

Δεν ειναι θέμα ποσότητας ειναι θέμα ποια κανάλια .
Οκ, θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος, δηλαδή ποια κανάλια βλέπω και με τι διαστάσεις πιάτου?

Πρεπει να πας σε αλλα θέματα στο forum που τα εχει ανα δορυφόρος και περιοχή . Γενικά θεώρησε οτι θα εχεις τα σημαντικότερα HD κανάλια του sky ( movies , sports , entertainment ) και κανένα απο τα BBC, ITV, channel 4 με πιάτο 120 στην Αθήνα

Aυτά μπορεί να τα δει και μέσω catch-up με ρούτερ που έχει VPN και μέσω υπολογιστή/tablet από τις επίσημες εφαρμογές πάλι με VPN.

Μίλησα σήμερα στο chat για προσφορά στα sports(τα οποία έχω βγάλει πρόσφατα) και μου έδωσαν τα Sports με 4 λίρες/μήνα !!!!!! για τους επόμενους 6 μήνες.

Τρέχτε να προλάβετε(αν δίνουν την προσφορά σήμερα ευρέως).

To αφεντικό τρελάθηκε :P

Μίλησα στο chat και μου κάνει προσφορά τα movies στα 16 πιο πάνω και από τις υπάρχουσες προσφορές!

8 κάνουν για τους 3 πρώτους μήνες αν τα βάλω μόνος μου!

τώρα το έχω γυρίσει σε Εντ+

απλά μου πρότεινε σπορτς+μουβιες στα +24

Last edited by a moderator: