yianniskyr
AVClub Enthusiast
Τελικά πιάνει αξιόλογα το sky ? γιατι εγω έναν γνωστό μου ηλεκτρολόγο που ρώτησα λέει οτι υπάρχουν δυσκολίες στην μετάδοση . Εγω μένω Λαρισα και θα ήθελα να ρωτήσω αμά παίζει ρόλο και η περιοχή .
Για πόσο καιρό?
Τελικά πιάνει αξιόλογα το sky ? γιατι εγω έναν γνωστό μου ηλεκτρολόγο που ρώτησα λέει οτι υπάρχουν δυσκολίες στην μετάδοση . Εγω μένω Λαρισα και θα ήθελα να ρωτήσω αμά παίζει ρόλο και η περιοχή .
δε το πρόσεξα διότι έστω και 24 είναι πολλά...
Tελικά δεν χρειάζεται VPN για το on demand.
Παίρνεις μία συνδρομή smart dns(35 ευρώ τον χρόνο) από Overplay, πας στο web configurator(βάζοντας σε browser την IP του router, βάζεις τα 2 DNS), restart ρούτερ και δέκτη και όλα δουλεύουν άψογα και πολύ γρήγορα.
Kαι αναφέρομαι σε απλό router όχι σε dd-wrt κτλ.
Πολύ απλό είναι.
Αγοράζεις συνδρομή, βάζεις την ip του router σου στο browser(συνήθως 192.168.1.1 , αν έχεις και δεύτερο συνήθως 192.168.2.1 ), βάζεις username-password(είναι γραμμένα πάνω στο router), πας στα DHCP settings, και μετά βάζεις στα DNS 1 και DNS 2 αυτά που σου δίνουν.
Επανεκκίνηση router και δέκτη(προσοχή όχι απλά να πάει στο standby) και μετά όλα δουλεύουν.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του DNS είναι η ταχύτητα.
Τι στραβή να γίνει?
Αν δεν έχεις αγγλική IP, εμφανίζεσαι σαν να μην έχεις σύνδεση στο internet. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μέσω του DNS δεν φαίνεται αγγλική IP?
Γιατί χωρίς αγγλική IP δεν μπορείς να συνδεθείς.
Δεν είναι προκλητικοί στο να αφήνουν κάποιον με DNS να έχει πρόσβαση. Όλες οι streaming υπηρεσίες που υπάρχουν το αφήνουν, γιατί δεν μπορείς να τους αναγκάσεις να αρχίσουν να κυνηγούν ότι πάροχο VPN/DNS υπάρχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.