Και γω προσπαθησα να κανω αλλο διακανονισμο και μου την ειπαν κι απο πανω.
Πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος χεχε
Μου ειπαν αν θες να μειωσεις το κοστος να μειιωσεις τα πακετα που εχεις.
Βεβαια δεν τους απειλησα οτι θα εγκαταλειψω καποιο πακετο. Γενικα ωστοσο δεν ειμαι και πολυ του παζαριου!
Κι εγω μια απ τα ίδια Nick..
Δεν ενεργοποίησα ακόμη το SS5. Γίνεται μέσα απο το account?
Καμιά ιδέα για το πως να δούμε mundial μέσω itv στην TV? Προς το παρόν βλέπω στο macbook με vpn αλλά χάνουμε σε απόδοση εικόνας..
ΝΕΡΙΤ δεν μου κάνει καρδιά να δω με τίποτα!
Καλημέρα![]()
εννοώ σε απαιτήσεις σχετικά με το bandwidth το HD είναι δύσκολο μέσω dslΕδώ δεν υποστηρίζει καλά καλά το sd
Κανονικα jim ειναι για διανομη την επομενη εβδομαδα. Κατα μεγαλη βεβαιοτητα θα το δουμε την αλλη Παρασκευη και στην HD version.
Καλημερα Δημητρη,
Ναι μεσα απο το account γινεται μια χαρα. Προσπαθησα απευθειας απο το box αλλα δεν μπορεσα αν και προσπαθησα 3 φορες. Εννοειται οτι το κουτι ηταν συνδεδεμενο με ehternet (VPN).
Με ενα usb που μεταφερει την εικονα απο το tablet στην tv αλλα η εικονα στο sky go αυξομειωνεται αναλογα με την ταχυτητα της συνδεσης. Η εικονα φοβαμαι θα ειναι απογοητευτικη.
Στα Sky Movies κανάλια δεν θα είναι την επόμενη εβδομάδα?
On demand δεν είναι μία εβδομάδα νωρίτερα?
Οχι ειδικα στο showcase περιεχομενο οι ταινιες που εχει καθε Παρασκευη ειναι στον αερα στο moviespremiere απο την συγκεκριμενη Παρασκευη μεχρι την επομενη. Η ταινια που σημαινεται (see it first) δεν ειναι διαθεσιμη για αμεση προβολη παρα μονον μετα απο download ενω θα ειναι κανονικα διαθεσιμη απο την επομενη Παρασκευη και στοι showcase on demand αλλα και κανονικα στο premiere HD movies. This is the case for Wolverine as has been the case for Elysium which is available for normal viewing at this point.
Nαι στο see it first είναι διαθέσιμη για download.
Όπως το Εlysium την προηγούμενη εβδομάδα που το κατέβασα έτσι σε HD όμως. Το Wolverine γιατί δεν είναι σε HD?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.