Τα πάντα για Zebralight

Γι'αυτο κανω υπομονη να χτυπησω τον 900αρη.Α ρε ζεμπρα...δεν υπαρχει το φακουδακι λεμε!
Με μια 18650 πιστευω οτι δεν υπαρχει (και μαλλον θα αργησει να υπαρξει) φακος σε τετοιες διαστασεις και με τετοιο efficiency.

Γενικα, ο βελτιωμενος SC600 Mk II, οταν βγει, θα ειναι κατα τη γνωμη μου ο κορυφαιος 1χ18650 που παρεμπιπτοντως ειναι ακομα μικροτερος απο τον απλο SC600, στα 101,6μμ!!

For the record, o μικροτερος 1χ18650 ειναι ο Νitecore EC2 με 99μμ μηκος και ο ελαφρυτερος, ο αξιοσεβαστος Olight s20 στα 52γρ.!

Και δυστυχως η αγορα του SC600 Mk II ειναι 'must' για τους φακοολικους, σαν μερικους μερικους εδω μεσα :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Τα πάντα για Zebralight

Οι zebralight μέσα είναι όπως η σειρά E της nitecore? Δηλαδή η πλακέτα είναι ακάλυπτη με κίνδυνο να την χτυπήσει η μπαταρία?

Ναι, στο μοντελο SC51 ειναι ακαλυπτη , αλλα δεν υπαρχει προβλημα ( 2 χρονια το δουλευω καθε μερα και εχει πεσει αρκετες φορες ) .
στο μοντελο SC52 η πλακετα ειναι καλυμενη.

zebralight sc51
2zpjiaw.jpg

zebralight sc52
35bdthd.jpg

μονο στο μοντελο sc51 του Χιωτη η πλακετα ειναι καλυμενη:ernaehrung004:

Ε, μονο εσυ θα μονταρεις?? :ernaehrung004:

ΥΓ. Τον sc51, τον εχω δανεισει σε φιλο, γιαυτο δεν μπορουσα να τον τσεκαρω επι τοπου.

Last edited:
ωραιο θα ειναι να βγαλουν τους φακους τους με το XML2 φαντασουν επειδωσεις οi sc600 kai sc52

gismo, δεν είναι δυστυχώς οι της Zebra ξεκάθαροι και αλλάζουν συνέχεια την ημερομηνία
Προφανώς κάποιο θέμα έχουν και για αυτό δεν έχουν δώσει και φώτο ακόμη από τον SC600 MKII
Ρώτησα και γώ την Zebralight απευθείας στις 07/1 και πήρα την απάντηση
SC600 Mk2 later this month.
SC52w in March.

Τώρα έφτασε (με τις 5 βδομάδες) τέλη Φεβρουαρίου - σε άλλους στο CPF λένε διάφορα ακόμη

Κρίμα, γιατί αυτή η "αναβολή" σκοτώνει - εγώ ας πούμε ΔΕΝ θα βιαστώ να τον αγοράσω
(και σκέφτομαι και να κρατήσω και αρκετά ακόμη τον SC600 που ετοιμαζόμουν να πουλήσω...)

Eγω παντως αρχιζω και αναθεωρω λιγο για τον Ζεβρα. Ειδικα αν ο περιορισμος της μπαταριας οντως ισχυει οπως λεει, στα 67μμ. Ολες οι δικες μου ειναι γυρω στα 70μμ -nitecore & panasonic.

Ασε που η τιμη γυρω στα $ 95-$100(?) ειναι λιγο υπερβολικη, ισως ομως οχι και αδικαιολογητη για τον Mk II.

Εχω αρχισει και εκτιμω αφανταστα τον ωραιοτατο, εξ'ισου μικρο και αρκετα ελαφρυτερο Olight S20 με τα λιγα αλλα σωστα μελετημενα modes + moonlight mode.
Τον βρισκεις και γυρω στα $40-$43, best value for money, imo.

Απάντηση: Re: Τα πάντα για Zebralight

αν τον πουλησεις τωρα ομως πριν βγει ο mkII ,θα χασεις λιγοτερα.

Το ξέρω, αλλα και ο άτιμος ο SC52 είναι ακόμη στας ΗΠΑ
και δεν λέει να "περάσει" τον Ατλαντικό και να φτάσει (ως παρηγοριά)!

Οσον αφορά την τιμή, απ' οτι παρατηρώ, (σχεδόν) σταθεροποιήθηκε η τιμή πώλησης στα $65/ 50 ενός SC600

Αντωνη και μενα ετσι μου ειχαν απαντησει την προηγουμενη φορα...Ουτως ή αλλως ΑΝ τον παρω ΟΤΑΝ βγει, θα περιμενω καποιες παρτιδες για κανει και κατι κουλα η ζεβρα...

Θα τον χτυπησεις στα $90+ ??

Εγω το σκεφτηκα διπλα και κατεληξα στον πολυ καλο και στη μιση τιμη Olight S20, με το φοβερο μαγνητακι στην ουρα.

Στα μισα λουμενς βεβαια..:))

Αυτός ο sc52 υπάρχει πουθενά για συμφέρουσα αγορά?

Θα τον βγάλουν και σε neutral white μάλλον τέλος Μαρτίου.

Βγήκε τελικά και επίσημα η τιμή του SC600 Mk II στα $95. Δεν τον λες και φτηνό, αλλά είναι ποιοτικοί φακοί.

Light Output

High
H1 900Lm for the first 5 min and then step down to 500Lm (tbd) or
H2 500Lm (tbd) / 270Lm (tbd) / 4Hz Strobe
Medium
M1 90Lm (tbd) or M2 27Lm (tbd) / 9Lm (tbd)
Low
L1 3Lm (tbd) or
L2 0.6Lm (tbd) / 0.1Lm (tbd) / 0.02Lm (tbd)

θα τον είχα παραγγείλει ήδη αλλά θα περιμένω λίγο γιατί έχει δυστυχώς και αυτή η ζέμπρα ιστορικό με αδικαιολόγητα λάθη που διορθώθηκαν ωστόσο άμεσα!