- 18 June 2006
- 7,544
Καλό απόγευμα σε όλους....
έτσι για την ιστορία:
Τέλη Νοεμβρίου 2008 ανέβασα αυτό το θέμα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36634
για όσους δεν θυμούνται..κάνοντας-τότε-μια απλή αναβάθμιση στο itunes στο pc μου...το itunes-έτσι στα καλά καθούμενα-έπαψε να βλέπει σαν device το iPhone μου...έπαθα ένα ψηλό-εγκεφαλικό....συγχρόνησα το iPhone με άλλο pc(αφού έκανα backup κλπ..κλπ...)...και στο τέλος του χρόνου πήρα τον 24άρι iMac...και τέλειωσαν τα βάσανά μου....οριστικά!!!
έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με το itunes στο pc μου....μέχρι σήμερα...
σήμερα λοιπόν..μετά από 7 μήνες ξανάνοιξα το itunes (χωρίςλόγο..έτσι για πλάκα...) και μου ζήτησε να κάνω αναβάθμιση στην-τρέχουσα-έκδοση-8.2.1(6)...μάλιστα είπα..οκ...την έκανα βαριεστημένα και μετά από λίγη ώρα ήμουν ενήμερος....
λέω δεν συνδέω το iPhone-έτσι για πλάκα-να δω τι θα γίνει....
και έγινε αυτό...που περίμενα.....ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ DEVICE...στα καλά καθούμενα!!!:bird:
είναι να τρελένεσαι....:BDGBGDB55:
τι είχα κάνει πριν και είχε πρόβλημα???...τι έκανα τώρα και λύθηκε????
άντε να βγάλεις άκρη.....έχουν πιάσει και οι ζέστες...:ciao:
έτσι για την ιστορία:
Τέλη Νοεμβρίου 2008 ανέβασα αυτό το θέμα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=36634
για όσους δεν θυμούνται..κάνοντας-τότε-μια απλή αναβάθμιση στο itunes στο pc μου...το itunes-έτσι στα καλά καθούμενα-έπαψε να βλέπει σαν device το iPhone μου...έπαθα ένα ψηλό-εγκεφαλικό....συγχρόνησα το iPhone με άλλο pc(αφού έκανα backup κλπ..κλπ...)...και στο τέλος του χρόνου πήρα τον 24άρι iMac...και τέλειωσαν τα βάσανά μου....οριστικά!!!
έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα με το itunes στο pc μου....μέχρι σήμερα...
σήμερα λοιπόν..μετά από 7 μήνες ξανάνοιξα το itunes (χωρίςλόγο..έτσι για πλάκα...) και μου ζήτησε να κάνω αναβάθμιση στην-τρέχουσα-έκδοση-8.2.1(6)...μάλιστα είπα..οκ...την έκανα βαριεστημένα και μετά από λίγη ώρα ήμουν ενήμερος....
λέω δεν συνδέω το iPhone-έτσι για πλάκα-να δω τι θα γίνει....
και έγινε αυτό...που περίμενα.....ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ DEVICE...στα καλά καθούμενα!!!:bird:
είναι να τρελένεσαι....:BDGBGDB55:
τι είχα κάνει πριν και είχε πρόβλημα???...τι έκανα τώρα και λύθηκε????
άντε να βγάλεις άκρη.....έχουν πιάσει και οι ζέστες...:ciao: