Τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα του κινηματογράφου

Σιγα μην κατεστρεφαν καινουρια Miura...
Εκει παντως που σε ποναει πραγματικα ειναι εκει που διαλυουν τις Jaguar E-type και την Aston Martin...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα του κινηματογράφου

Ενώ εδώ δεν μας καίγεται καρφί!!!

Aυτο να μου πεις...

Η πλακα ειναι οτι πλην τριων,ολα τ'αλλα Mini τα αγορασαν.
Oι Ιταλοι τους εδιναν τα Inoccenti τσαμπα και μαλιστα χωρις περιορισμο στην ποσοτητα και 50000 λιρες κασερι,και οι παραγωγοι ειπαν οχι αυτα δεν ειναι Mini...:grinning-smiley-043

Οι Ιταλοι προσεφεραν Fiat 500 και φυσικα τα ηθελαν "πρωταγωνιστες" στην θεση των Mini.

Παρ'ολα αυτα εδωσαν πολλα αυτοκινητα για την ταινια, οπως επισης παραχωρησαν και το εργοστασιο του Lingotto με την πιστα δοκιμων στην οροφη, για το γυρισμα της ακολουθης εκπληκτικης σκηνης.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και η aston επέζησε. Αντ αυτης στην πραγματικοτητα χάλασαν μια lancia

Λοιπον ειστε ορισμος (αθορυβου) ναρκοπεδιου :laugh: ..... ολοι !

Ειδα ο καψερος μια σκηνη και λυπηθηκα την Miura (τρακαρισμενη η ατρακαριστη).
Και βγηκε .... ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ .... για το τι ντουμπλαρισε τι, ποιος προσεφερε τι,
ποιος δεν καταδεχτηκε, μια Aston, μια Lancia και ..... ενα κασερι :laugh: ....

Τα σεβη μου .... (δεν σχολιαζω ταινιες προ του 1976 :smash: ... τελος :proud:)

Last edited:
Μιάς και αναφέρατε Mercedes ένα Γαλλικό :offtopic: (Off και για το αυτοκίνητο δεν είναι αναγνωρίσιμο (δεν εμφανίζεται κάν) και γιατί δεν είναι κινηματογραφική ταινία)!!!!

To 1976 o Claude Lelouch έφτιαξε ένα "φιλμάκι" 8 λεπτών το οποίο ονόμασε C'était un rendez-vous. Χρησιμποίησε μία Mercedes-Benz 450SEL 6.9 και προσέθεσε τό "μούγκρισμα" του κινητήρα μιάς Ferrari 275GTB.

Enjoy..........................

https://www.youtube.com/watch?v=zvDXlDxMnb4

Για τους Γαλλομαθείς ........................... (ειδάλως ο CR θα μας πεί περισσότερα)

https://www.youtube.com/watch?v=XtOPgRUoxSc

Περισσότερες πληροφορίες https://en.wikipedia.org/wiki/C'était_un_rendez-vous

μάλλον εδώ την έδεσε την κάμερα
Stars%2B%26%2BCars.025.jpg

πάντως για όσους επισκέφτηκαν το Παρίσι αργότερα είναι κραυγαλέα η ερημιά και η ελευθερία κυκλοφορίας στους γαλλικούς δρόμους.
Εγώ που έκανα την διαδρομή αυτή το 2003 δηλαδή κάπου 30 χρόνια μετά το γύρισμα προσπαθώ να καταλάβω πως ήταν τόσο άδειοι οι δρόμοι και ελεύθερη η πρόσβαση.

Μήτσο την ίδια εντύπωση έχω. Ειλικρινά, άν και οδηγάω γρήγορα (πολύ γρήγορα) δεν θα τολμούσα να το κάνω όσα και εκατομμύρια να μου έδιναν.

Κατά την γνώμη μου, δεν αποκλείεται να υπήρχαν "συνεργάτες" στην διαδρομή για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

To γύρισμα έγινε ένα Αυγουστιάτικο ξημέρωμα. Βρέθηκα ξημέρωμα Κυριακής Οκτωβρίου το 2008 εκεί και μπορεί τα σταθμευμένα αυτοκίνητα να ήταν πολλά αλλά από κίνηση δεν ήταν πολύ χειρότερα.

Ο σκηνοθέτης είπε πως είχε μόνο ένα βοηθό με ασύρματο στο μοναδικό τυφλό πέρασμα στο Λούβρο. Είπε πως δεν άκουσε καμιά προειδοποίηση και συνέχισε. Μετά κατάλαβε πως το walkie talkie δεν δούλευε.
Είπε...

πάντως για όσους επισκέφτηκαν το Παρίσι αργότερα είναι κραυγαλέα η ερημιά και η ελευθερία κυκλοφορίας στους γαλλικούς δρόμους.
Εγώ που έκανα την διαδρομή αυτή το 2003 δηλαδή κάπου 30 χρόνια μετά το γύρισμα προσπαθώ να καταλάβω πως ήταν τόσο άδειοι οι δρόμοι και ελεύθερη η πρόσβαση.

Το γύρισμα του εν λόγω φιλμ έγινε χαράματα ενός Αυγουστιάτικου πρωινού, γύρω στον δεκαπεντάυγουστο με τους μισούς και βάλε Παριζιάνους να βρίσκονται σε διακοπές. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η Mercedes 450 SEL της οποίας η τύπου υδορπνευματική ανάρτηση θα εξασφάλιζε την όσο το δυνατό απορρόφηση των κραδσμών που θα δεχόταν η κάμερα από το αυτοκίνητο. Στο μοντάς προστέθηκε ο ήχος της Ferrari, οι διπλογκαζιές στα κατεβάσματα των ταχυτήτων του ασυγχρόνιστου κιβωτίου είναι όντως συγκλονιστικές.

Μιας και ξεκινησαν τα βιντεο απο ταινιες να γραψω κι εγω αυτα που κυνηγουσαμε πιτσιρικαδες....

GONE IN 60 SECONDS 1974

DIRTY MARY AND CRAZY LARRY 1974

Συνεχίζω με ...θωρηκτά...

Η μπέμπα του 007 (Tommorow Never Dies)

James-Bond-E38-BMW-750iL.jpg

BMW 750iL (σειρά Ε38). Φυσικό να έχει 7ρα ο 007, το λέει και τ' όνομα. Τι θα είχε, 3ρα;

Οκ, οι πύραυλοι της ηλιοροφής ίσως να μου κάθονταν λιγάκι υπερβολικοί, αλλά να την πω την αμαρτία μου, να είχα τέτοιο μηχανισμό να πετάει καρφιά στους πίσω δεν θα με χαλούσε :p

Bumper_750iL.jpg

• Love
Reactions: SR-71