Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Re: Ομορφιές !

Αυτός επίσης..

Yamaha A-S3000
C7E6DEF97070455EA949ED967AB5FB11_12075.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

MAGNIFICO !!!! Ποιο εχει καταργηθει ; Ο Unison Research ????

Ναι, ο S8, σύμφωνα και με το site της Unison (Αντικαταστάθηκε φαντάζομαι με τον S9)

Και θα βάλω και κάτι από ελληνικά χέρια:

Mythos Audio Premonition
800xPremonition_1.jpg

Και ένα τελευταίο από εμένα:

Dynaudio Confidence C2
DYN-C3-PLATINUM-1L.jpg

Αυτός επίσης..

Yamaha A-S3000

[/COLOR]

Ναι, ο S8, σύμφωνα και με το site της Unison (Αντικαταστάθηκε φαντάζομαι με τον S9)

Και θα βάλω και κάτι από ελληνικά χέρια:

Mythos Audio Premonition

Πανεμορφα, Φιλε αυτο το Ελληνικο ηχειο εχει παρουσιαστει σε σαλωνια στην Ευρωπη και εχει αφησει κοσμο αναυδο. Οπωε και ενα συστημα Ενισχυτων ΗΑϊ Ενδ δεν ξερω μαρκα.

Περιεργο για το μοντελο της Γιουνισον, γιατι ηταν πολυ πετυχημενο.

Για τα Sonus Faber κατι μικρα, Τα εχει φιλος που δουλευει στον ηχο. Καταπληκτικα. Φανταζομαι αυτα τα θηρια...Πολυ ωραιες επιλογες. Το Μυτηος με εμπνεει πολυ θα ηθελα καποτε να το ακουσω. Οποιος εχει γνωμες για το ηχειο ειναι ευπροσδεκτες.

Πανεμορφα, Φιλε αυτο το Ελληνικο ηχειο εχει παρουσιαστει σε σαλωνια στην Ευρωπη και εχει αφησει κοσμο αναυδο. Οπωε και ενα συστημα Ενισχυτων ΗΑϊ Ενδ δεν ξερω μαρκα.

Αν αναφέρεσαι στην έκθεση του Μονάχου το 2008, έπαιζε το μοντέλο Olon με ενισχυτικά της Vitus Audio:
800x2008_Munich_10.jpg

800x2008_Munich_3.jpg

1.jpg

Τυχερος owner μεν, εντελως "ανεκμεταλλευτος" ο ενισχυτης δε.

Αγορα κυριως με κριτηριο τον τιτλο του νηματος. Ελπιζω καποια στιγμη, να τον παντρεψω με ενα αναλογο ηχειο

Αυτό λέω κι εγώ, από κοντά είναι πολύ όμορφες, αλλά περί ορέξεως κλπ.

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα (τυγχάνει να έχω και το reference cd-2.2) ότι αισθητικά είναι πολύ μπροστά ... για τα γούστα μου πάντα... -bye-

Βέβαια η opera consonance έχει αρκετά ενδιαφέροντα αισθητικά μοντέλα.

To παλαιό με το νεο νήμα συνενώθηκαν.

Κάποιες φωτο απο το αρχείο μου

DSC00761.jpg

DSC00635.jpg

DSC00724.jpg

DSC02017.jpg

Αν αναφέρεσαι στην έκθεση του Μονάχου το 2008, έπαιζε το μοντέλο Olon με ενισχυτικά της Vitus Audio:

Nαι μπραβο ! Μοναχο ηταν...Φανταστικη παρουσια ! Ελπιζω αυτες οι Ελληνικες (υπερ)προσπαθειες να πετυχουν και να γινουν γνωστές στον κοσμο του ηχου διεθνος.

Πρεπει να ομολογησω οτι μεχρι εδω ολα τα μηχανηματα με εχουν εντυπωσιασει. Ουτε ενα που να μην βρισκω ομορφο.
Μια αδυναμια για το Ayre τα Sonus Faber και αυτο με τις σανιδες απο πανω ! Υπενθημηζω οτι και τα Sonus Faber ειναι σανιδες made LOL

Κάποιες φωτο απο το αρχείο μου
Το πιο εντυπωσιακό ποστ ! Σε πιανει ΔΕΟΣ !!! Τα πρωτα για Audio Physics φαινονται...

Λοιπον, τα πρωτα ειναι σχεδον ολόκληρη η γκαμα της AvantGarde

To δευτερο ειναι το best of show για εμενα απο περυσι, το Estelon Xtreme. To πανω μερος του ηχειου κινείται με ηλεκτρικο μηχανισμο σε σχεση με το κατω ενω το τουιτερ παει μεσα-εξω για να πετυχει το απολυτο Imaging. (το οποιο και πετυχαίνει)

Κατω ειναι μια Ιταλικη κορνα της Corum http://www.corumaudio.com/

Ο ενισχυτης ειναι ο Naim Statement Τολη. https://www.naimaudio.com/statement