Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Ηλιας Μ. said:επιτρεψτε μου να ανεβασω μια... ουτοπια...
Little Alex had good tasteΣπύρος Κωστόπουλος said:...λίγο πιο πάνω ο Παναγιώτης, απεικονίζει το εκπληκτικό J.A.Michell Prisma του 1981. Βασισμένο πάνω στη φουτουριστική φόρμα του Hydraulic Reference (φωτο κάτω αριστερά), που η Michell Engineering κατασκεύαζε για λογαριασμό της γειτονικής Transcriptors από τα μέσα της δεκαετίας του '70, έθετε ουσιαστικά τις βάσεις για το μελλοντικό all-time classic Michell Gyrodec (φωτο κάτω δεξιά).
Ο ίδιος ο John Michell κατασκεύασε πολλές από τις μακέτες του διαστημοπλοίου στην "Οδύσσεια 2001" του φίλου και συνεργάτη του Stanley Kubrick, ενώ το Hydraulic Reference έκανε ένα αξέχαστο πέρασμα στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" του ιδίου.
Σπύρος Κωστόπουλος said:...ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ του High End: τα μαγνητόφωνα ανοιχτής ταινίας (reel to reel tape deck), τα θρυλικά "μπομπινόφωνα".
Δεν υπάρχει φίλος της Υψηλής Πιστότητας που δεν υποκλίνεται εμπρός σε ένα Revox B77, Ferrograph Logic 7, Tascam BR20 ή Technics RS1700 (με αυτή τη σειρά, εξ αριστερών) για την ομορφιά τους και όχι μόνο...//;-)
Τσάκωνας Βασίλης said:Τι μου θυμίζετε… Περήφανος κάτοχος του Kenwood KA-405 to ’78, χεζόμουν απ’τη χαρά μου που έπαιζε καλύτερα από τα Technics και Sansui των φίλων μου. Δυστυχώς φωτό…. Που μυαλό τότε (Αλλά και τώρα…)
McZab said:Για να ταράξω λίγο τα νερά...
Αυτό είναι high end κύριοι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.