Photis
Supreme Member
Και η alfa romeo ειναι καλη επιλογη?Ενας γειτονας που την ειχε την πουλησε...
Alfa Romeo τα ριάλια μου τα κλαίω
(Αρχαία Κυπριακή Παροιμία)
Και η alfa romeo ειναι καλη επιλογη?Ενας γειτονας που την ειχε την πουλησε...
Ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποιό προτείνετε?
Μεταχειρισμένα μοντέλα 2005/2006
- Mazda rx8 Challenge/Cosmo
- Alfa Romeo GT 1800/200cc
- Honda Civic 1400cc
Το 3ο είναι άσχετο(σε σχέση με τα άλλα 2) αλλά πάω πάντα με βάση την τιμή και τα 3 τους έχουν παραπλήσια τιμή...
darkie said:Eπισης τα RX8 επειδη ειναι 1.300 KYBIKA στα χαρτια , πληρωνεις μικροτερο σημα, μικροτερη ασφαλεια και δεν εχεις τοσο μεγαλη καταναλωση οσο λενε εδω οι υπολοιποι αφου η μηχανη ειναι τυπου wagen!
@sterlito ενας απο την δουλεια μου με ειχε πρηξει πως ο γιος του που βαζει στοιχηματα σε κοντρες του γραμμωσαν οι κυλινδροι στο κινητηρας του swift sport που του πηρε επειδη του εβαλε πανω νιτρο...αστα βραστα αλλα κανονικα αφου διαφημιζεται ως σφυρηλατο(αν ηταν σφυτηλατα τα εντοσθια) δεν θα επρεπε να γινει τετοια ζημια, αυτο εγινε επειδη η suzuki μαλλον αερα πουλαει και αν βασιστω πανω σε αυτο δεν ξερω τι αλλο μπορει να μην ειναι οπως το διαφημιζουν.
Δεν νομίζω να είναι θέμα αντιπροσώπου η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών μιας φίρμας.
Οκ, περί της στιβαρότητας του σκαριού, της γενικότερης αίσθησης κλπ δεν έχω παράπονα. Αλλά ο κόσμος ζητάει πλέον κάτι περισσότερο από την περιώνυμη στιβαρότητα των Volvo της δεκαετίας του 70, μετράει η αξιοπιστία όλων των υποσυστημάτων. Και εάν δεν μπορείς να τα φτιάξεις γερά, υιοθετείς μια άλλη τιμολογιακή πολιτική ανταλλακτικών στους πελάτες που εμπιστεύθηκαν το όνομά σου.
Eπισης τα RX8 επειδη ειναι 1.300 KYBIKA στα χαρτια , πληρωνεις μικροτερο σημα, μικροτερη ασφαλεια και δεν εχεις τοσο μεγαλη καταναλωση οσο λενε εδω οι υπολοιποι αφου η μηχανη ειναι τυπου wagen!
Απο τα πιο "βλαβερα' αυτοκινητα ειναι το Peugeot 307.
Το ειχα και στην κυριολεξια ειχα αγανακτησει.
Εν αντιθεσει με το 407 που εχω τωρα και (εκτος απο το αιρκοντισιον που κανει θορυβο στις 3500-4500 στροφες αλλα ψυχει κανονικα) δεν εχει κανει κιχ στα 3 χρονια.
Το μονο προβλημα που νομιζα οτι ειχα, ηταν οτι στα δυο χρονια κοπανουσε η αναρτηση......τελικα το προβλημα ηταν τα λαστιχα που ειχαν γινει κουτσουρα....κατι τραγικα Goodyear nct που οταν τα αλλαξα με Bridgestone re300 το αμαξι στην κυριολεξια εγινε μαγικο χαλι ,ως οφειλε να ηταν!!!!
ήταν το πρώτο μετά από χρόνια με μεγάλες αλλαγές στα parts που φοράει....
καμία σχέση με τον προκάτοχό του 306, όσο για το μεγάλο που λες είναι χαλί μαγικό να σε κάνει ταξίδια.....
Alfa Romeo τα ριάλια μου τα κλαίω
(Αρχαία Κυπριακή Παροιμία)
22 λεπτά/λίτρο ??????????????:hanged:
ρε τι γίνεται στον κόσμο !!!
υ.γ αδιάβαστους μας έστειλες πρωινιάτικο Σπαρτιάτη![]()
Καί γιά να σας "κουρδίσω" λιγουλάκι ........... όποιος ενδιαφέρεται γιά Ferrari, οι τιμές αρχίζουν από τις 24.000 ευρώ (7ετίας), ενώ μία Mercedes στοιχίζει 5 - 6.000 ευρώ (5ετίας) καί η βενζίνη 22 λεπτά/λίτρο.
καί η βενζίνη 22 λεπτά/λίτρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.