Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

Ενδεικτικα, ενα Jeep Cherokee στη Σ. Αραβια γεμιζει με 4,5 ευρω. Αυτο απο προσωπικη εμπειρια. Εκει πρεπει να παμε να μεινουμε:p

Ενδεικτικα, ενα Jeep Cherokee στη Σ. Αραβια γεμιζει με 4,5 ευρω. Αυτο απο προσωπικη εμπειρια. Εκει πρεπει να παμε να μεινουμε:p

Ωπ.............. εκεί όμως δεν μπορείς να αγοράσεις αλκοόλ ή χοιρινό????

Οπότε τι προτιμάς? μερικά ευρώ παραπάνω καί τις έξτρα απολαύσεις? ή?

Πολυ ακριβα !
Στην Βενεζουελα με τα μισα ! Επισης απο προσωπικη εμπειρια -bye-

- Ποσο κανει η βενζινη εδω? ("you know, usdollar per liter, or gallon")
- What ? Dollar per liter ?? No no no. Tank per dollar
:flipout:

Ξερω, οφτοπικ -bye-

As ην βγάλουμε και με κόκα κόλα ρε Χρήστο, μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος!!!

κοιτα, δεν ειναι μονο το χοιρινο ή το αλκοολ που δεν βρισκεις (θεωρητικα) στην σαουδικη αραβια....

πχ. Κινηματογραφος δεν υπαρχει...

Και στις Σέρρες δεν υπάρχει κινηματογράφος, αλλά η αμόλυβδη έχει 1+ ευρώ το λίτρο... :BDGBGDB55::flipout:

Απάντηση: Re: Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

Και στις Σέρρες δεν υπάρχει κινηματογράφος, αλλά η αμόλυβδη έχει 1+ ευρώ το λίτρο... :BDGBGDB55::flipout:

δεν χρειάζεται.

εκεί έχει πίστα !! :grinning-smiley-043

Toyota Yaris 1.0lt του 2000 made in Japan. 125.000km χωρις το παραμικρό.

Για οδήγηση μέσα στην πόλη απλά super. Σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς συγκρουόμενο (χωρίς να συγκρούεσαι βέβαια).

Επίσης να μην ξεχνάμε και την αξία μεταπώλησης η οποία όταν μιλάμε για ΤΟΥΟΤΑ αποτελεί καθεστώς.

στο yaris μ'αρεσει πολυ ο εσωτερικος χωρος που σ'αγκαλιαζει και εισαι σαν να εισαι μεσα σε cockpit! Επισης ο κινητηρας ακουσα πως εχει αδυναμο στροφαλοφορο απ'οτι θυμαμαι κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Ιδιαιτερα η εκδοση JDM της Blitz που τελικα δεν ξερω αν κυκλοφορησε επισημα ειναι σουπερ! Θυμιζει εποχες glanza.

γιατί? Βεβηλώνει το Κοράνι το κόκκινο?

Α μπά. Να υποθέσω ότι οι ιδιοκτήτες τους τις υπεραγαπάνε καί δεν θέλουν να τις ξεφορτωθούν?

Εγώ πάντως αν ποτέ είχα την τύχη να αποκτήσω ένα τέτοιο διαμάντι, δεν θα το άφηνα με τίποτα.

Αχ αυτά τα κάλη!!!!!!! και ενα :offtopic: της στιγμής! Επιτέλους θα δω το πρώτο μάτς της Εθνικής μπάσκετ απο το δορυφορικό της ΝΕΤ. :fahne90:

Αν εχεις τις καταλληλες διασυνδεσεις, και αλκοολ εχεις, και χοιρινο, και μοσχαρισιο, και γυρο και σουβλακι και χαρτια και και και...:p

στο yaris μ'αρεσει πολυ ο εσωτερικος χωρος που σ'αγκαλιαζει και εισαι σαν να εισαι μεσα σε cockpit! Επισης ο κινητηρας ακουσα πως εχει αδυναμο στροφαλοφορο απ'οτι θυμαμαι κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Ιδιαιτερα η εκδοση JDM της Blitz που τελικα δεν ξερω αν κυκλοφορησε επισημα ειναι σουπερ! Θυμιζει εποχες glanza.

Στο καινουργιο Yaris τα πλαστικα και τα καθισματα μου φανηκαν πολυ κακης ποιοτητας , και τα εξωτερικα τμηματα (φτερα , προφυλακτηρες κτλ.) ειναι υπερβολικα λεπτα για λόγους οικονομιας...

Γενικοτερα εχουν αλλαξει τα πραγματα , ειδα προσφατα το Skoda Superb και το εσωτερικο μου φανηκε πολυ πιο ποιοτικο απο το Passat , ενω και το KIA Soul που πηρε μια συναδελφος στην δουλεια ειναι αρκετα πιο προσεγμενο απο πχ. το Ford Focus...

Bρε παιδιά σας διαβάζω μέρες τώρα και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα...
μήπως να το παίρναμε αλλιώς?
Το μηνιαίο ή ετήσιο κόστος δεν είναι αυτό που μετράει τελικά?

Δώστε λίγες πληροφορίες πάνω σ' αυτό...

Αγορά αυτοκινήτου + περιοδικό service + βλάβες + εφορία + σήμα + καύσιμα και η σούμα δια τους μήνες ή χρόνια που έχουμε στην κατοχή μας το αυτοκίνητο.
Βάλτε τα και σε κατηγορίες ανα PS και τελειώσαμε.

Βέβαια για πολλούς θα βγεί αποτέλεσμα να νοικιάσουν αυτοκίνητο, αντί να αγοράσουν (!) ή στη χειρότερη με ...taxi!!!

Να δούμε και εμείς οι φτωχοί τι αμαξάκι θα πάρουμε...:flipout:-bye-

ΥΓ Όσοι πάντως δεν έχουν το αυτοκίνητο για τις ρόδες (δεν είμαι από αυτούς), μάλλον δεν πρέπει να μπήκαν δεύτερη φορά στο νήμα, έτσι δεν είναι?

Εχω 32 μέρες το νέο μου αυτοκίνητο και το κοντέρ γράφει ήδη 3967 χλμ. τα οποία έγιναν σε 4 χώρες. Πιστεύεις ότι για μένα υπάρχει άλλη λύση από το ιδιόκτητο αυτοκίνητο;

Εχω 32 μέρες το νέο μου αυτοκίνητο και το κοντέρ γράφει ήδη 3967 χλμ. τα οποία έγιναν σε 4 χώρες. Πιστεύεις ότι για μένα υπάρχει άλλη λύση από το ιδιόκτητο αυτοκίνητο;

ίσως όχι Βλάση, αλλά το δείγμα είναι μικρό...., εποχιακό, περιστασιακό....(ίσως)-bye-