Τα προβλήματά μου με τον DM800

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Έχω παρατηρήσει δύο προβλήματα στη χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος, τα οποία δεν έχω δει να αναφέρονται και θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνουν και σε άλλους ή μόνο σε μένα.
Χρησιμοποιώ gemini 3.80. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα images.

Πρόβλημα πρώτο: αποσυγχρονισμός του timezone. Όταν αλλάζω κανάλια, ειδικά πηγαίνοντας από δορυφόρο σε δορυφόρο, κάποιες φορές μου αλλάζει το timezone και η ώρα γυρνάει μία ώρα πίσω. Επιστέφοντας στα κανάλια του hotbird, η ώρα παραμένει μία ώρα πίσω και επανέρχεται μόνο αν πάω στα system settings, αλλάξω timezone και πάω πχ στο GMT+1 και μετά ξαναλλάξω και πάω πάλι στο GMT+2. Εξαιρετικά ενοχλητικό, ειδικά αν προγραμματίζεις και εγγραφές.

Πρόβλημα δεύτερο: το EPG της nova δεν ανανεώνεται σε όλα τα κανάλια, παρά μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα. Αποτέλεσμα, αν βλέπεις πχ το MEGA, για κανένα δύωρο, και επιλέξεις EPG, όλα τα άλλα κανάλια δεν έχουν πλέον καμία πληροφορία. Στον DM600 που είχα παλαιότερα αυτό δε συνέβαινε ποτέ.

κανε υπομονη οπως και καθε dream στην αρχη εχει καποια conflights αλλα διαρκως θα βγαινουν βελτιωσεις στο software του

Αυτό που λες θα πρεπει να το ελέγξω γιατι παρόλο που χρησιμοποιώ κατα κύριο λόγο τζεμίνι 3.8 δεν έτυχε να το προσέξω (ποτε δεν προγραμματίζω εγγραφές βέβαια...)

Χμ. Με Gemini και χρήση 11 lnb, ποτέ δεν άλλαξε η ώρα σε όσους δορυφόρους και αν πήγα. Το ίδιο ισχύει για κάθε image που δοκίμασα.
Το δεύτερο δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου. Είναι τσεκαρισμένες κάτι επιλογές epg στο μενού?

Τέλος, όσοι έχεται το πρόβλημα μπορείτε να μας πείτε που βρίσκεται το Image? flash memory του δέκτη ή stick.

Το EPG είναι οι πληροφορίες των καναλιών για το πρόγραμμα που παίζει? Αν ναι τότε και σε μένα κάνει το ίδιο.

Πρόβλημα με την ώρα ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει στο 3.80
Για το άλλο ζήτημα, του προγράμματος, δεν το έχω κοιτάξει...