Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Τουλάχιστον ο Παραμέλισσας δούλευε για τα πυρηνικά υποβρύχια του Αμερικανικού Ναυτικού. Τώρα πως τον άφησε η Αμερικανική κυβέρνηση να πουλάει τα αποτελέσματα της έρευνας στο εμπόριο των βαρεμένων του χώρου ......

Ο δικός μας που δούλευε? Εμείς δεν έχουμε ούτε ένα τόσο δα μικρό προγραμματάκι stealth.

Τώρα αυτό το τελευταίο με τον "τεμαχισμένο ήχο" προσπαθώ να κάνω πως δεν το είδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Δεν θεωρώ ότι είμαι "του χώρου". Θα σου απαντήσω όμως είλικρινά.

Άκουσα σχόλια του στυλ "Μου τεμαχίζει τον ήχο, έφερε τη σκηνή μπροστά" κτλ!

Ρε Μιχάλη μηχανικός είσαι...Ημαρτον...

Πέτρες απο τον δρόμο να βάλεις πάνω στα μηχανήματα,διαφορές θ' ακούσεις...

Τι σημαίνει,αυτό;Αν μαζέψω πέτρες και τις πουλάω,θα μου τις πληρώσεις;

Μια ποιοτική κατασταση της περιπτωσης

φανταστειτε να εχει πάει ανθρωπιστική βοηθεια στην αφρική σε ενα χωρίο που εχει πεσει πολύ πεινα
στηνουν στην πλατεια του χωριου μια εξέδρα και πετάνε καρβέλια
τι θα γίνει???
θα τρεξουν ολοι μαλλια κουβαρια να πάρουν τα καρβελια
αυτο ακριβώς συμβαινει και στη περιπτωση μας

οι πεινασμενοι αφρικάνοι ειναι τα ηλεκτρονια του υλικού απορρόφησης και τα καρβέλια φωτόνια του μαγνητικού πεδίου

Πιστεψτε με στα ηλεκτρόνια αρεσουν πολύ τα φωτόνια και αν ειναι ελευθερα κανουν τα παντα για να προλάβουν απο τα αλλα τους αδελφακια να παρουν και αυτα το φωτόνιο τους
αλλά δεν ειναι πλεονέκτες ενα στο καθενα τη φορά τους φτανει

Σ' αυτό έχεις δίκιο.

Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται...

Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση,ποιοί έιναι οι αφρικανοί,άς μην το σχολιάσω...

κατι που ισως δεν ειναι κατανοητο

καθε δυναμη εχει το κβαντο της δηλαδη το μεσο διαδοσης της
οι πυρινικές δυνάμεις εχουν τα γλουονια, οι ηλεκτρομαγνητικές τα φωτόνια και οι βαρυτικές τα γκαρβιτόνια

αυτά ειναι στοιχειώδη σωματίδια που μεταφερουν τη δυναμη

ολες οι αισθησεις μας που ειναι ηλεκτρομαγνητικής φυσης περνουν πληροφορίες απο φωτόνια του οργανισμού μας

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε κάποια υλικά, που μόνο με την φυσική τους παρουσία στο χώρο απορροφούν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές/ακτινοβολίες μέσα στο ακουστικό φάσμα (ας ξεχάσουμε προσωρινά εάν υπάρχουν τέτοια υλικά και πόσο αποτελεσματικά είναι). Κάτι σαν μαύρες τρύπες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από 0 Hz μέχρι 20 kHz.

Ερώτηση:
Είσαστε σίγουροι ότι θέλετε να βάλετε τέτοια υλικά πλησίον συσκευών ή καλωδίων που περνάει το ακουστικό σήμα?

Τι φαντάζεστε ότι θα γίνει? Θεωρητικά πάντα μιλώντας.

Last edited:
Καταλαβαίνω που το πάς,αλλά επειδή στο συγκεκριμένο θέμα,οι εξαγνιστικοί λίθοι,με καινοφανείς θεωρίες(απορροφητήρες/εξαφανιστήρες) και με δημιουργική φαντασία προωθούνται,καλύτερα να μείνουμε στην γνωστή φυσική αυτού του αιώνα...

Ρε Μιχάλη μηχανικός είσαι...Ημαρτον...

Πέτρες απο τον δρόμο να βάλεις πάνω στα μηχανήματα,διαφορές θ' ακούσεις...

Τι σημαίνει,αυτό;Αν μαζέψω πέτρες και τις πουλάω,θα μου τις πληρώσεις;
Ακριβώς επειδή είμαι μηχανικός σκέφτομαι ακόμη αν θα τα κρατησω παρόλο που υπάρχει σαφέστατη βελτίωση Διονυση...;)

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε κάποια υλικά, που μόνο με την φυσική τους παρουσία στο χώρο απορροφούν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές/ακτινοβολίες μέσα στο ακουστικό φάσμα (ας ξεχάσουμε προσωρινά εάν υπάρχουν τέτοια υλικά και πόσο αποτελεσματικά είναι). Κάτι σαν μαύρες τρύπες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από 0 Hz μέχρι 20 kHz.

Ερώτηση:
Είσαστε σίγουροι ότι θέλετε να βάλετε τέτοια υλικά πλησίον συσκευών ή καλωδίων που περνάει το ακουστικό σήμα?

εδω υπάρχει δικιο
και μπορεί λαθανσμένη τοποθετηση να εχει αρνητικές συνέπειες αφου η απορρόφηση συνοδευεται και απο εκπομπή...προσοχη που πάει η εκπεμπόμενη ακτινοβολία
αν το βαλεις στο μ/χ τη στελνει πισω σε αυτόν οποτε μικρό το κακο
και για αλλη μια φορα οι συχνότητες που μας ενδιαφερουν ειναι στα 50Hz
και οχι σε ολο το ακουστικό φασμα

παιδια sorry παω μαθημα σημερα ειναι η τελευταία μερα για το Master και πλέον ειμαι τελειωμένος :party:

[FONT=&quot]Λοιπόν, για όσους πραγματικά σκέφτονται, μέρος του σήματος που περνάει πχ από τα interconnect καλώδια χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του μαγνητικού πεδίου γύρω από τους αγωγούς. Η αποθηκευόμενη στο μαγνητικό πεδίο του καλωδίου ενέργεια, στη συνέχεια απελευθερώνεται/επιστρέφει πίσω στο ηλεκτρικό σήμα του αγωγού, και αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια.

Η απάντηση λοιπόν, στην προηγούμενη ερώτηση είναι ότι η υποθετική μαγική πέτρα θα ρουφήξει παντελώς και ολοκληρωτικά το σήμα από το διερχόμενο αγωγό. Για να χαλαρώσουμε όμως λίγο, θα ρουφήξει ορισμένες συχνότητες του ακουστικού σήματος, θα διαλύσει τα μεταβατικά σήματα, και θα έχουμε πλήρη αποδιοργάνωση του ακουστικού αποτελέσματος.

Επειδή όμως πέραν της εξωγήινης τεχνολογίας (που προσωπικά δεν γνωρίζω), με τα γνωστά σε εμάς υλικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί, μάλλον οι πέτρες αυτές ..... κάνουν για πετροπόλεμο.
[/FONT]

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Να ρωτήσω κάτι μια που είσαι "του χώρου".

Μπας και υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν τα χρησιμοποιούν πια γιατί η διαφορά ήταν προς το χειρότερο;

NAI

Σ' αυτή την περίπτωση,υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων και των λίθων βέβαια;

Πάνω στο θέμα κι όχι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και αντιπαραθέσεις.

Last edited:
Τουλάχιστον ο Παραμέλισσας δούλευε για τα πυρηνικά υποβρύχια του Αμερικανικού Ναυτικού. Τώρα πως τον άφησε η Αμερικανική κυβέρνηση να πουλάει τα αποτελέσματα της έρευνας στο εμπόριο των βαρεμένων του χώρου ......

Ο δικός μας που δούλευε? Εμείς δεν έχουμε ούτε ένα τόσο δα μικρό προγραμματάκι stealth.

Τώρα αυτό το τελευταίο με τον "τεμαχισμένο ήχο" προσπαθώ να κάνω πως δεν το είδα.
Υπεραγωγιμα purifiers σε θερμοκρασια δωματιου???
ΤΟ νομπελ ποτε θα το παρει??? γιατι αν δεν το πηρε μαλλον πρεπει...

Καλο φρουτο ειναι και ο αμερικανος...

Ερώτηση:

Καπου τα εχεις μπερδεψει νομιζω!!!!
Μιλας σοβαρα ή κανεις πλακα για τα purifiers?

Πω πω τι πράγμα , τι thread ,έχασα τόσο καιρό που δεν του έδινα σημασία , ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου . Πάντως μόλις κατάφερα μετά απο 2 μέρες συνεχούς ανάγνωσης να φτάσω στο τέλος.Απ ότι κατάλαβα κάποιοι πάνε για Νόμπελ φυσικής , τεχνολογίας υλικών και ότι άλλο βάλει ο νούς σας .
Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε , και ακόμα λέει δηλαδή , οτι τους κουτούς και να τους θερίζεις πάντα υπάρχουν κι άλλοι.Σοφή γυναίκα η γιαγιά μου.....

Πω πω τι πράγμα , τι thread ,έχασα τόσο καιρό που δεν του έδινα σημασία , ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου . Πάντως μόλις κατάφερα μετά απο 2 μέρες συνεχούς ανάγνωσης να φτάσω στο τέλος......

Σοβαρά? Και γιατί το έκανες αυτό?
Εγώ δεν διάβασα τίποτα απολύτως πριν από το πρώτο μου post (και ούτε πρόκειται). Πάλι έχασες τον καιρό σου.

Ρε παιδιά, αρρώστια είναι και εξαπλώνεται έτσι?

Ο τύπος αυτός (ο Βενιαμίν ο Πλατείας) την έχει πατεντάρει την εφεύρεση μη τυχόν του την κλέψουνε:

http://www.enjoythemusic.com/Magazine/equipment/1201/audiomagic.htm

http://www.patentstorm.us/patents/5814761.html

http://www.shakti-innovations.com/audiovideo.htm

Γνωρίζει κανείς εάν την έχει πατεντάρει και ο δικός μας? (την εφεύρεση εννοώ)

Last edited:
"The SHAKTI Electromagnetic Stabilizer is the greatest advance in computing and home theatre since the introduction of the Internet.
The large beveled stone, conceived by SHAKTI Innovations founder Ben Piazza at least 100 years ago, is designed using sound scientistical principles to reduce interference and noise in electronics from the cosmic background radiation that envelops each and everyone of us, including you. SHAKTI stones are found everywhere nowadays, from the Pentagon to the Six Apart data center, where a large stone is placed on top of every server and switch."

Shaktibig.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.