Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Ενας ουδέτερος που δε κατέχει πράμα σιγουρα θα εχει μπρεδευτεί.

Αρχικά και μετά τη δευτερη σελίδα θα ειπέ ''κοιτα πως πανε να πιασουν κορόιδο το κόσμο και να του πάρουν τα λεφτά''

Στη συνέχεια διαβάζει από κάποιους οτι υπάρχουν τελικά πολλα υλικά που εχουν τετοιες ιδιοτητες.
Δεν το ειπα μονο εγω, το ειπε και ο φιλος απο τη Γερμανία απο τη σελ. 28 (στο 2 ετος το εμαθε και αυτος:flipout::flipout:), το ειπαν και αλλοι που εχουν σχεση με το σπόρ, το λένε ολοι οι ανθρώποι που ασχολουνται, το ζουμε καθημερινά με τις θωρακίσεις των μηχανημάτων, τα ηλιακά πάνελς, τους φουρνους μικροκυμάτων, τα ακουσαν οσοι τα ακουσαν, το ειπε το τασάκι, το ειπε η πηξιδα...

Δεν νομίζω να συγκράτησε τοσο πολύ τα πάνω που εχουν σημασία

Πιστευω οτι συγκράτησε την πραγματικά ασχημη συμπεριφορά πολλων μελων του φορουμ και ειδικά συντονιστών των οποίων η συμπεριφορά βαραίνει περισσότερο.

Πραγματικά Διονυση με τη απόλυτη συμπεριφορά σου σε ολή τη διάρκεια με απίστευτους χαρακτηρισμούς και γελιοποίηση θεμάτων που πρόσφεραν...
δε ξερω,
μαλλον από οτι καταλαβαίνω τωρα ταυτιζεσαι με τη κατασταση και εχεις απιστευτη αντιπάθεια περι των λιθων.

Αυριο?????

Τι θα κανεις????
Θα σβήσεις τα ποστ σου????

Και να ξεκαθαρίσω οτι μιλάω εκπροσωπώντας μονο τον εαυτό μου χαρίς να εχω καποιου ειδους συμφεροντα ή να παιρνω το μερος κάποιου.

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ενας ξεκάρφωτος θα θρέψει συμπάθεια προς τον κ. Μενδρινό που με απίστευτη ψυχραιμία που απάντα και πραγματικά θα του μεινει η ασχημη συμπεριφορα
και περισσότερο καποιων συντονιστών,
γιατί ειναι συντονιστες αν το εχουν καταλάβει.

Κυριοι
να περνάτε καλά και καλές μουσικές-bye-

Υ.Γ.
-τι εγινε μωρε??
-σταμάτησε η πηξίδα
-ποιος τη γαμάει τη πηξίδα

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Λυπάμαι άν αισθάνεστε έτσι κι άν υπερέβαλα κάπου στενοχωρόντας σας.

Ωστόσο διατηρώ τις απόψεις μου,με βάση όσα έμαθα στα θρανία και στην δουλιά μου.Το οφείλω στον εαυτό μου,στην θέση μου σαν διαχειριστής στην κατηγορία και στα μέλη του φόρουμ που μας διαβάζουν.

Σας ευχαριστω που απαντησατε. Ευγενικο εκ μερους σας.

Ειναι ομως παρα πολυ στεναχωρο και απογοητευτικο να διαβαζει κανεις συνεχεια για πετρες, ματζουνια, εξαγνιστικους λιθους, video για οργονιτες του W.Reich ..( o Reich ανακαλυψε την οργονη και κατασκευασε τους θαλαμους οργονοθεραπειας οπου θεραπευσε χιλιαδες καρκινοπαθεις και οχι τους οργονιτες), για Δημοκριτους, email .. που τα αποκαλυψατε ευτυχως εσεις οι διαχειριστες και ο κ. Κογιας, για αποδειξεις και επιστροφες, για βαρυδια, ακριβους λιθους, ακομα και για...factory tour, για τους ξενους ''φιλους'' δημοσιογραφους που εγραψαν καλες κριτικες, οτι ηρθαμε εκτοι, για τις σπουδες μου ,για το ποσο θα επρεπε να πωλουνται, για το ποσο μου κοστιζουν, για Νobel ..κλπ.

Εχουν απαντηθει μεσα απο αυτες τις τελευταιες σελιδες τα ερωτηματα σας και εχουν δοθει αρκετες εξηγησεις απο επιστημονες που ειδαν τα πραγματα με καλοπιστια και καλη διαθεση.
Δεν εξαφανιζουν τα EMF& MICROWAVES αλλά απορροφουν ποσοστο τους.
Δεν υπαρχει προιον που να εξαφανιζει.

Παντως δεν παρακινησα κανεναν οπως γνωριζετε να ανοιξει αυτο το νημα. Υπαρχει ο ειδικος τυπος για να διαφημιστω και να δωσω εξηγησεις για τη λειτουργια τους.

Σεβομαι το χωρο σας που ουδεποτε εγω ανοιξα το νημα οπως και ουδεποτε παραβιασα τους κανονες καλης συμπεριφορας.

Μιας και ειστε εδω να κανω μια ερωτηση.

Οι επιμαχες κατασκευες πωλουνται απο ποιον? Απο εσας προσωπικα η απο καταστημα ?

και μιά και το έφερε η συζήτηση....

1. περιλαμβάνεται συσκευασία ?
2. περιέχουν οδηγίες χρήσης ?
3. Περιλαμβάνουν specifications ?
4. Περιλαμβάνουν κάποια πιστοποίηση ce, tuev ή παρόμοιο ?
5. Υπάρχει δήλωση συμμόρφωσης περί εκπομπής ή λήψης παρεμβολών ή συχνοτικού περιεχομένου όπως συνηθίζεται από τέτοιες συσκευές ?

Και για να συνοψισω τις αποριες μου με αυτες του Δημητρη.

Κοβονται και τιμολογια εκτος αποδειξεως ?

Και πως αναφερονται στο περιγραφομενο ειδος?

Ειναι σημαντικο αυτο για να δω αν δικαιολογουνται και σαν τι δαπανη.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και συγνωμη αν ρωτησα παρα πολλα μαζεμενα.

Αποψή μου είναι ότι αν σου κάτσουν τα purifiers είναι ΕΥΛΟΓΙΑ για ένα χομπίστα. Από κει και πέρα όποιος θέλει τα δοκιμάζει!

Τι παει να πει ΑΝ σου κατσουν ? Ζαρια ριχνουμε ?

Η εχουν μια εμπεριστατωμενη λειτουργια και δουλευουν η δεν δουλευουν.

Τι παει να πει ΑΝ σου κατσουν ? Ζαρια ριχνουμε ?

Η εχουν μια εμπεριστατωμενη λειτουργια και δουλευουν η δεν δουλευουν.

Ίσως αν ένα σύστημα έχει άλλα, μεγαλύτερα προβλήματα να βγουν στη φόρα. Δεν ξέρω, το είπα επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

Kαι μένα μου φαινεται περίεργο ρε παιδιά, μηχανικός έχω σπουδάσει.

Ο μισός μου εαυτός λέει "με τι ασχολείσαι τώρα?", έλα όμως που όταν τα βάζω πάνω ευχαριστιέμαι τη μουσική 100 φορές περισσότερο. Δεν θέλω να πείσω κανένα και για τίποτα. Εκεί είναι όποιος θέλει τα δοκιμάζει.

Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...
Αρχικό μήνυμα απο unforgiven

Αφού θέλετε και τεχνικά στοιχεία σας δίνω ένα κείμενο του Ν. Μενδρινού όπως το βρήκα έτοιμο απο τον ίδιο...

TA ΕΞΩΓΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, CB, ΣΕ ΑΜ, FM, UΗF, VHF, ΚΛΠ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ Η ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ Π.Χ. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ, CB KΛΠ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΡΤΕΣ, ΤΟΙΧΟΥΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ... ΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ APO KHZ - GHZ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.

ΤΑ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΠΕΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΑC ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ H AYΞΑΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ , ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΠ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ SOLID STATE ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ 230 VOLTS ΑC ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 1-60-70 VOLTS KAI ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΠΧ. 6,3 volts EΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 VOLTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ PLATES TΩΝ ΛΥΧΝΙΩΝ.

ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΠΕΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ''ΚΑΘΑΡΟ'' ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΟΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRANSPORT H TO DAC.

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η/Μ ΠΕΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΡΟΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΣΑΣΙ.

ΟΛΑ AYTA ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ EKTOΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ INTERCONNECTS ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ...

Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ AUDIO ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΝ RFI, EMI, EMF, TΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LCR, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΕΡΑΙΑ'' ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ( ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ) KAI ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ INTERCONNECTS. H ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΝΟΣ Η ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.

Η LCR ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ LCR ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ''ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ'' ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΙNTERCONNECTS, ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ''ΑΝΟΙΧΤΑ'' ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.

ΜΕ ΤΑ ΝΜ SONIC PURIFIERS ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΓΕΝΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ Η/Μ STRESS ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ'' ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ... ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΤΕ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ. ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ...

ΠΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.. ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ STANDBY ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ Η/Μ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ HIGH END SOLID STATE H ΛΑΜΠΑΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΗΛΕΚΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ, TRANSPORTS, DACs, ΜΟΤΕΡ ΤΩΝ ΠΙΚΑΠ ΜΑΣ ΚΛΠ.

[B]ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΝΜ SONIC PURIFIERS EINAI ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ Η/Μ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΚΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.[/B]

Εδώ άλλα λέτε...

Αυτό σημαίνει απορροφούν-εξαφανίζουν στον χώρο.Τα βάζετε μέχρι επάνω στον πίνακα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.Τι κάνουν εκεί;Απορροφούν απο τα καλώδια μέσα στους τοίχους;Αν δεν εξαφανίζουν σε τι την μετατρέπουν;Θερμότητα;Πώς;Είναι εντοπίσιμη η διαφορά;Εσείς πως εντοπίσατε την μετατροπή;

Εχετε δικαίωμα να αλλάξετε βέβαια άποψη.

Φυσικά μπορείτε να λέτε ότι θέλετε.Μετρήσεις που να αποδεικνύουν ότι έστω και ελάχιστα,κάνουν κάτι τέτοιο οι λίθοι έχετε;Οργανώστε κάτι τέτοιο με ειδικευμένους επιστήμονες και θα είμαι ο πρώτος που θα έρθω να παραβρεθώ.

Last edited:

Σας ευχαριστω που απαντησατε. Ευγενικο εκ μερους σας.

Ειναι ομως παρα πολυ στεναχωρο και απογοητευτικο να διαβαζει κανεις συνεχεια για πετρες, ματζουνια, εξαγνιστικους λιθους, video για οργονιτες του W.Reich ..( o Reich ανακαλυψε την οργονη και κατασκευασε τους θαλαμους οργονοθεραπειας οπου θεραπευσε χιλιαδες καρκινοπαθεις και οχι τους οργονιτες), για Δημοκριτους, email .. που τα αποκαλυψατε ευτυχως εσεις οι διαχειριστες και ο κ. Κογιας, για αποδειξεις και επιστροφες, για βαρυδια, ακριβους λιθους, ακομα και για...factory tour, για τους ξενους ''φιλους'' δημοσιογραφους που εγραψαν καλες κριτικες, οτι ηρθαμε εκτοι, για τις σπουδες μου ,για το ποσο θα επρεπε να πωλουνται, για το ποσο μου κοστιζουν, για Νobel ..κλπ.

O Reich ποιος είναι? αυτός?
http://www.wilhelmreichmuseum.org/
http://v1.orgonomy.gr/biblio-gr.html

Ενας ουδέτερος που δε κατέχει πράμα σιγουρα θα εχει μπρεδευτεί.

Αρχικά και μετά τη δευτερη σελίδα θα ειπέ ''κοιτα πως πανε να πιασουν κορόιδο το κόσμο και να του πάρουν τα λεφτά''

Στη συνέχεια διαβάζει από κάποιους οτι υπάρχουν τελικά πολλα υλικά που εχουν τετοιες ιδιοτητες.
Δεν το ειπα μονο εγω, το ειπε και ο φιλος απο τη Γερμανία απο τη σελ. 28 (στο 2 ετος το εμαθε και αυτος:flipout::flipout:), το ειπαν και αλλοι που εχουν σχεση με το σπόρ, το λένε ολοι οι ανθρώποι που ασχολουνται, το ζουμε καθημερινά με τις θωρακίσεις των μηχανημάτων, τα ηλιακά πάνελς, τους φουρνους μικροκυμάτων, τα ακουσαν οσοι τα ακουσαν, το ειπε το τασάκι, το ειπε η πηξιδα...

Δεν νομίζω να συγκράτησε τοσο πολύ τα πάνω που εχουν σημασία

Πιστευω οτι συγκράτησε την πραγματικά ασχημη συμπεριφορά πολλων μελων του φορουμ και ειδικά συντονιστών των οποίων η συμπεριφορά βαραίνει περισσότερο.

Πραγματικά Διονυση με τη απόλυτη συμπεριφορά σου σε ολή τη διάρκεια με απίστευτους χαρακτηρισμούς και γελιοποίηση θεμάτων που πρόσφεραν...
δε ξερω,
μαλλον από οτι καταλαβαίνω τωρα ταυτιζεσαι με τη κατασταση και εχεις απιστευτη αντιπάθεια περι των λιθων.

Αυριο?????

Τι θα κανεις????
Θα σβήσεις τα ποστ σου????

Και να ξεκαθαρίσω οτι μιλάω εκπροσωπώντας μονο τον εαυτό μου χαρίς να εχω καποιου ειδους συμφεροντα ή να παιρνω το μερος κάποιου.

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ενας ξεκάρφωτος θα θρέψει συμπάθεια προς τον κ. Μενδρινό που με απίστευτη ψυχραιμία που απάντα και πραγματικά θα του μεινει η ασχημη συμπεριφορα
και περισσότερο καποιων συντονιστών,
γιατί ειναι συντονιστες αν το εχουν καταλάβει.

Κυριοι
να περνάτε καλά και καλές μουσικές-bye-

Υ.Γ.
-τι εγινε μωρε??
-σταμάτησε η πηξίδα
-ποιος τη γαμάει τη πηξίδα

Στα forums του εξωτερικού, που έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα απ'´ό, τι εδώ, πιστεύεις οτι την ίδια άποψη θ'αποκομίσει ο ανυποψίαστος χρήστης, ε;
Ο φίλος στην σελίδα 28, προσπάθησε να εξηγήσει τις διαφορές που υπάρχουν και κατέληξε στο ότι, αν υπάρχουν, είναι τυχαίες και μη επαναλήψιμες. Εσείς αμέσως το πήρατε σαν εξήγηση-αποδείξη, όπως και το πείραμα της πυξίδας.

Σε ορισμένους ημιμαθείς αρέσει να γίνονται τέτοια threads αρένα... Τσουβαλιάζουν τα οποιαδήποτε θετικά σχόλια, τσουβαλιάζουν και τ'αρνητικά, χωρίς να είναι σε θέση να κρίνουν κανένα απο τα δύο. Λυπάμαι για το επίπεδό τους... Και δική τους ευθύνη ειναι η τροπή του thread, όχι η επιμονή των συντονιστών για εξηγήσεις.

Μετά τη παραπάνω συγκεντρωτική λίστα ερωτημάτων. Θα παρακαλέσω τα μέλη να κάνουν λίγη υπομονή, μέχρι που να απαντήσει ο NMSONIC .
Λίγη υπομονή παρακαλώ μέχρι το επόμενο Post σας.
Ας απαντήσει πρώτα ο NMSONIC στα παραπάνω.

τέλος....
σε ποιά κατηγορία ΦΠΑ εντάσσονται ?

Οταν αποφασισετε να τα αγορασετε και γινετε πελατης μας θα το δειτε στην νομιμη αποδειξη η το τιμολογιο που θα συνοδευει τα προιοντα.

Οταν αποφασισετε να τα αγορασετε και γινετε πελατης μας θα το δειτε στην νομιμη αποδειξη η το τιμολογιο που θα συνοδευει τα προιοντα.

διακρίνω κάποια ειρωνία μήπως...

μιά ερώτηση έκανα, και επειδή δεν προτίθεμαι να αγοράσω, θεώρησα ότι είστε το κατάλληλο πρόσωπο.

Μια απαντηση στο ποστ # 943 ?

NMSONIC, Παρακαλώ να απαντήσετε και στα υπόλοιπα ερωτήματα.
Όσα αφήνετε αναπάντητα πιθανώς είναι ο κύριος λόγος που δημιουργούν τις όποιες τριβές.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εχω πουλησει ενα σκασμο απο αυτα? Απεδειξε το αλλιως σε παω για μηνυση!!!

Το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί συζητήσεις και όχι απειλές για μηνύσεις. Και όποιος θέλει να απευθύνει δηλώσεις του ανωτέρω είδους, μπορεί να χρησιμοποιεί δικαστικό επιμελητή, κανονικά, ως είθισται, αλλά όχι το φόρουμ.

Αγαπητοι κυριοι καλησπερα σας.

Δεν ειμαι μουσικοφιλος, ανθρωπος του χωρου, γνωστος καποιων απο εσας ουτε καποιος εμπορος, ουτε τεχνικος ουτε επιστημων.

Η παρουσια μου εδω λαμβανει χωρα μονο με την ιδιοτητα του συμβολαιογραφου που κατεχει προς φυλαξη τον φακελο των αναλυσεων απο τον Δημοκριτο του προιοντος που αναφερετε εδω, μετα την παραδοση του σε εμε απο μελος του παροντος κλαμπ το οποιο και μου ανεθεσε να το αναφερω προς καθε ενδιαφερομενο μιας και το ιδιο δεν μπορει να το κανει.

Δεν εχω παραπανω αρμοδιοτητες αναφορας, μην γνωριζοντας δε τους κανονες σας, ελπιζω στην κατανοηση σας.

Για περισσοτερες λεπτομεριες ελθετε σε επαφη με τον πελατη μου ο οποιος και θα μου δωσει αναλογες εντολες.

Μετα τιμης,
Παναγιωτης Αθανασιου.

Ωραία ας δεχτούμε για την συζήτηση ότι αυτά τα πράγματα απορροφούν την ακτινοβολία.Αυτή ακτινοβολία που πηγαίνει????Εξαφανίζετε,μετατρεπετε σε κάτι???????????????????????????

Και για να συνοψισω τις αποριες μου με αυτες του Δημητρη.

Κοβονται και τιμολογια εκτος αποδειξεως ?

Και πως αναφερονται στο περιγραφομενο ειδος?

Ειναι σημαντικο αυτο για να δω αν δικαιολογουνται και σαν τι δαπανη.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και συγνωμη αν ρωτησα παρα πολλα μαζεμενα.

Εκτος των αποδειξεων σε πελατες λιανικης εκδιδονται τιμολογια σε πελατες χονδρικης.

Θα το δειτε οταν σας εκδοθει τιμολογιο.

Δικαιολογουνται αν η δαπανη σας γιαυτα θεωρηθει νομιμα ως δαπανη, ως εξοπλισμος για την επιχειρηση σας και οχι για το ...σπιτι σας.

Συσκευασια και βεβαια εχουν εφοσον πλεον κυκλοφορησαν στην αγορα. Θα ηταν δυνατον να μην εχουν?

Και CE εχουν και μπορουν να εξαγονται και σε τριτες χωρες.

Δεν καταλαβαινω το ενδιαφερον σας απο που πηγαζει. Οι πελατες δεν ρωτουν τοσα οταν τους ενδιαφερει ενα προιον, αλλα μονο οταν δεν τους ενδιαφερει και θελουν να δημιουργησουν εντυπωσεις.

Αγαπητοι κυριοι καλησπερα σας.

Δεν ειμαι μουσικοφιλος, ανθρωπος του χωρου, γνωστος καποιων απο εσας ουτε καποιος εμπορος, ουτε τεχνικος ουτε επιστημων.

Η παρουσια μου εδω λαμβανει χωρα μονο με την ιδιοτητα του συμβολαιογραφου που κατεχει προς φυλαξη τον φακελο των αναλυσεων απο τον Δημοκριτο του προιοντος που αναφερετε εδω, μετα την παραδοση του σε εμε απο μελος του παροντος κλαμπ το οποιο και μου ανεθεσε να το αναφερω προς καθε ενδιαφερομενο μιας και το ιδιο δεν μπορει να το κανει.

Δεν εχω παραπανω αρμοδιοτητες αναφορας, μην γνωριζοντας δε τους κανονες σας, ελπιζω στην κατανοηση σας.

Για περισσοτερες λεπτομεριες ελθετε σε επαφη με τον πελατη μου ο οποιος και θα μου δωσει αναλογες εντολες.

Μετα τιμης,
Παναγιωτης Αθανασιου.

Μα εννοείτε ότι μπορείτε να τις δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο καθώς και εδώ.

Status
Not open for further replies.