Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tα tracks της 10ετιας...
έχω κολλήσει ιό βρε.
μαζί με τους Lennon-McCartney, τον John Cale, τον Lindsey Buckingham, καμιά 500ριά άλλους που δεν θυμάμαι τώρα και μαζί κάμποσους μουσικολόγους και άλλες generally respected 'μούρες'. :Banane0: :ADFADF1:
κουτουλιές anytime.
θα χάσεις: είμαι πιο ξεροκέφαλος από σένα.
χώρια που θα σε παίξω με 'βοήθειες': θα αξιώσω για διαιτητή τον υπέρηχα :aetsch:
πως ένας άνθρωπος , τον οποίο θεωρώ μορφωμένο, ευρύτερης παιδείας , οξύτατης διανοίας , με εξαιρετικές γνώσεις στη μουσική , με εξόχως εύστοχες και περιεκτικές επισημάνσεις που εντός δύο γραμμών μπορούν να αλλάξουν άρδην τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει κανείς την Τέχνη γενικότερα και την Μουσική ειδικότερα , τον οποίον παρακολουθώ συγγράφοντα από 30ετίας και πλέον και άρα έχει διαμορφώσει εν πολλοίς και τα δικά μου αισθητικά κριτήρια , ε πως λοιπόν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ακούει αυτή την μαλακία και να την θεωρεί σημαντική .
έχω κολλήσει ιό βρε.
μαζί με τους Lennon-McCartney, τον John Cale, τον Lindsey Buckingham, καμιά 500ριά άλλους που δεν θυμάμαι τώρα και μαζί κάμποσους μουσικολόγους και άλλες generally respected 'μούρες'. :Banane0: :ADFADF1:
κουτουλιές anytime.

θα χάσεις: είμαι πιο ξεροκέφαλος από σένα.
χώρια που θα σε παίξω με 'βοήθειες': θα αξιώσω για διαιτητή τον υπέρηχα :aetsch:
Last edited by a moderator: