Tα tracks της 10ετιας...

Το πράγμα όπως και να έχει είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να φτιάξεις μια λίστα και μεταξύ άλλων να έχεις βάλει για παράδειγμα God Is an Astronaut, Red Snapper, Alice Russell, Holy Fuck, και να θεωρείς ότι είσαι μέσα στο θέμα, και θεωρητικά υπό μιαν έννοια θα είσαι. Πας .τώρα και βλέπεις ένα live, και τι διαπιστώνεις(εγώ δηλαδή τι διαπίστωσα).Η Alice είναι πολύ καλύτερη από αυτό που ακούς στο cd, οι god αποδίδουν αξιοπρεπώς, οι Holy απομυθοποιούνται και με τους Red σου φεύγει το κλαπέτο. Οπότε εκεί επαναπροσδιορίζεις πράγματα για μπάντες, τραγούδια, λίστες και δίσκους.

Για να βγάλεις ένα συμπέρασμα, αυστηρά προσωπικό, δεν θα πρέπει να κάνεις τίποτα άλλο από το ακούς συνέχεια οποιαδήποτε κυκλοφορία υπήρξε μέσα στην δεκαετία, και επιπλέον να παρακολουθείς και live εμφανίσεις, όχι μια, αλλά πολλές, και ακόμα να είσαι και σε συνεχή επαφή με τις επιρροές και τι υπόβαθρο των νέων γκρουπ, έτσι ώστε να αντιλαμβάνεσαι και στο κατά πόσο είναι αναμασήματα ή έχουν κάτι καινούργιο να δώσουν.

Εγώ ειλικρινά όχι μόνο κάτι τόσο σύνθετο δεν μπορώ να κάνω αλλά ούτε και τα πιο απλά, οπότε αφήνομαι να επιλέγω βάση του τι με συγκίνησε πιο έντονα

Συμφωνώ με τον Μπάϊρα.

Ηλία , ο Λύμπε μας μίλησε εδώ μέσα για τους OM. Δεν τους είχαμε πάρει χαμπάρι. Αν και είχα Sleep που δεν μου πολυάρεσαν.

Εξαιρετική και ξυραφένια η λίστα του Μουκ.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Tα tracks της 10ετιας...

Δεν χωράνε.
Είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Τίποτα απ ότι έκαναν δεν φτάνει τα originals.
Η Aretha πχ: τις τρώει και τις δύο για breakfast.

Δεν στέκει λίστα που να μην περιλαμβάνει τους OM, τους Battles, τους Godspeed You! Black Emperor, τους Get Well Soon, τις Sleater-Kinney.
Αυτοί Ναί: κομίζουν κάτι που μπορεί να έχει τις ρίζες του στην παράδοση αλλά φέρνει μαζί του και κάτι καινούργιο. Μιά χροιά. Μιά αύρα.

πες τα Χρυσόστομε:singer:

όχι γιά breakfast...
γιά το βουτυράκι στην πρώτη φρυγανίτσα ίσα ίσα που φτάνουν.
Μανωλάκο, δεν άκουσα τίποτα απ τη λίστα σου εκτός τους portis και το έκλεισα σε 10 λεπτά.
Σορρυ αλλά προτιμώ καλύτερα κομπόστα νοσοκομείου.-bye-
απ την άλλη πως γίνεται να έχει δίκιο πάντα ο Λύμπε?
Εβαλε 5 ονόματα (15 εσύ) από τα οποία έχω ακούσει ΟΜ, GSYBE, sleater-kinney και ΝΑΙ είναι φρέσκα πράγματα και ΠΟΛΥ αξιόλογα. Ιδίως οι δυό πρώτοι. Οι τρίτες θέλουν μιά μπασίστρια, ελπίζω να βρήκαν...

Η Amy είναι ταλαντούχα. Επίσης είναι και το ιδανικό θύμα στα χέρια – μαχαίρια της μουσικής βιομηχανίας, όπου μαζί με την φωνή της πουλάει επίσης τα ναρκωτικά της, το αλκοόλ της, την αποτοξίνωση της και τις δηλώσεις του μπαμπά της. Δυστυχώς αυτά τα "δεσμά" βγαίνουν στην μουσική της.
Είναι ταλέντο αλλά είναι και έρμαιο Αν σταθεί μόνη της και την αφήσουν και να ζήσει μπορεί να κάνει κάτι στην επόμενη δεκαετία, και το εύχομαι δηλαδή

αυτοί ναι, ενδιαφέροντες....:idea:

chief και οι πρώτοι... ο κιθαρίστας είναι μούρλια... αλλά μην περιμένεις ροκ...

p.s. παιδιά έλεος: δεν υφίστανται στο χάρτη Amy και Duffy...

Last edited:
Η Amy είναι ταλαντούχα. Επίσης είναι και το ιδανικό θύμα στα χέρια – μαχαίρια της μουσικής βιομηχανίας, όπου μαζί με την φωνή της πουλάει επίσης τα ναρκωτικά της, το αλκοόλ της, την αποτοξίνωση της και τις δηλώσεις του μπαμπά της. Δυστυχώς αυτά τα "δεσμά" βγαίνουν στην μουσική της.
Είναι ταλέντο αλλά είναι και έρμαιο Αν σταθεί μόνη της και την αφήσουν και να ζήσει μπορεί να κάνει κάτι στην επόμενη δεκαετία, και το εύχομαι δηλαδή

άσε...σκάσανε και οι σιλικόνες....:BDGBGDB55:

η amy ειναι η μονη απο τις καινουριες που εχει και ταλεντο και,το βασικοτερο ψυχη οταν τραγουδαει.σαφως και δεν μπαινει αναμεσα στις παλιες αλλα σε μια souless εποχη δεν ειναι και λιγο αυτο που κανει...

έχει ταλέντο, αλλά είναι σαν την κασέτα στις επικίνδυνες αποστολές.
Θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα.

Αντίθετα στις πρώτες τις εμφανίσεις η Aretha φορούσε την ποδιά του κατηχητικού...

Μαζί σου, εγώ προτιμώ την Josh Stone.....αισθητικώς τουλάχιστον!!!!

τι αισθητικώς... στο είδος αυτό δεν μετράνε τα προσόντα..
δηλαδή εγώ που βάζω μπροστά την Alice Russell από όλες μαζί, είμαι φαλαινόφιλος?:grinning-smiley-043:rolleyes:
alice_spark_after-426x450.jpg

Last edited:
δηλαδή εγώ που βάζω μπροστά την Alice Russell από όλες μαζί, είμαι φαλαινόφιλος?:grinning-smiley-043:rolleyes:

Όχι, απλά σου αρέσει η καλή μουσική.
Όσο για την Josh, έχει καλή φωνή όχι τόσο σπουδαία τραγούδια αλλά είναι ωραία (τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες δύο προηγείται κατ'εμέ).

Μήτσο ,κάτσε πρώτα να δεις την πεντάδα μου και μετά το συζητάμε.:drummer:

Και για να σας ιντριγκάρω θα βάλω 5 του 2009 που κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο ουσιαστικά από τα μνημόσυνα που κάνετε.-bye-

Όχι, απλά σου αρέσει η καλή μουσική.
Όσο για την Josh, έχει καλή φωνή όχι τόσο σπουδαία τραγούδια αλλά είναι ωραία (τουλάχιστον σε σχέση με τις άλλες δύο προηγείται κατ'εμέ).

εννοείται;)

Απάντηση: Re: Tα tracks της 10ετιας...

έχει ταλέντο, αλλά είναι σαν την κασέτα στις επικίνδυνες αποστολές.
Θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα.

Αντίθετα στις πρώτες τις εμφανίσεις η Aretha φορούσε την ποδιά του κατηχητικού...

δεν διαφωνω.αλλα μην ξεχνας chief οτι και η etta james ηταν αλητρα του κερατα.την αυτοκαταστροφη τη γλιτωσε βεβαια.δεν τις συγκρινω αλλα δεν σημαινει και τιποτα.το μονο κακο ειναι οτι πλεον απο κατι τετοια βγαζουν φραγκα οι εταιριες οποτε ειναι πιθανο να τη θυμομαστε περισσοτερο σαν πρεζου παρα σαν φωνη.αντιθετα με το τι γινοταν πιο παλια...

Μήτσο ,κάτσε πρώτα να δεις την πεντάδα μου και μετά το συζητάμε.:drummer:

Και για να σας ιντριγκάρω θα βάλω 5 του 2009 που κατά την άποψη μου είναι πολύ πιο ουσιαστικά από τα μνημόσυνα που κάνετε.-bye-

άντε να σε δώ...

πάντως γιά σιγουρια κομπόστα...άντε και κανένα κουλουράκι και 3άρι μεταξά απ τα μνημόσυνα....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Tα tracks της 10ετιας...

δεν διαφωνω.αλλα μην ξεχνας chief οτι και η etta james ηταν αλητρα του κερατα.την αυτοκαταστροφη τη γλιτωσε βεβαια.δεν τις συγκρινω αλλα δεν σημαινει και τιποτα.το μονο κακο ειναι οτι πλεον απο κατι τετοια βγαζουν φραγκα οι εταιριες οποτε ειναι πιθανο να τη θυμομαστε περισσοτερο σαν πρεζου παρα σαν φωνη.αντιθετα με το τι γινοταν πιο παλια...

Μην το ψάχνεις.
Jesus saves you....
Ποιός θυμάται την Etta...(μεγάλη δε λέω..)

αλλά τι να λέμε, δεν βγαίνει άκρη. Πάρε τον Al Green... Όσο ήταν με το διάβολο, ήταν κάτσε καλά... Μετά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tα tracks της 10ετιας...

Δεν χωράνε.
Είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Τίποτα απ ότι έκαναν δεν φτάνει τα originals.
Η Aretha πχ: τις τρώει και τις δύο για breakfast.

Δεν στέκει λίστα που να μην περιλαμβάνει τους OM, τους Battles, τους Godspeed You! Black Emperor, τους Get Well Soon, τις Sleater-Kinney.
Αυτοί Ναί: κομίζουν κάτι που μπορεί να έχει τις ρίζες του στην παράδοση αλλά φέρνει μαζί του και κάτι καινούργιο. Μιά χροιά. Μιά αύρα.

Συμφωνω! Εγω δε θα τις εβαζα σε λιστα μου. Πιστευω πως θα μπουν ομως σε αναλογες λιστες. Αυτο εννοουσα πριν.

Μου αρεσουν ΠΑΡΑ πολυ οι ΟΜ, το εχουμε ξαναγραψει. Δεν εχουν σχεση με το παρον θεμα ομως. Ειναι συγκροτημα των αλμπουμς και οχι των τραγουδιων.

Pitchfork's 20 Greatest Songs Of The '00s

20 The Walkman - "The Rat" (2004)
19 R. Kelly - "Ignition (Remix)"
 (2002)
18 Hercules and Love Affair - "Blind" (2008)
17 Annie -"Heartbeat" (2004)
16 The Rapture - "House of Jealous Lovers" (2002)
15 The Knife - "Heartbeats" (2002)
14 Jay-Z - "99 Problems" (2003)
13 LCD Soundsystem - "Losing My Edge" (2002)
12 OutKast - "Hey Ya!" (2003)
11 Gnarls Barkley - "Crazy" (2005)
10 Arcade Fire - "Neighborhood #1 (Tunnels)" (2004)
09 Animal Collective - "My Girls" (2009)
08 Radiohead - "Idioteque" (2000)
07 Missy Elliott - "Get Ur Freak On" (2001)
06 Yeah Yeah Yeahs - "Maps" (2003)
05 Daft Punk - "One More Time" (2000)
04 Beyoncé [ft. Jay-Z] - "Crazy in Love" (2003)
03 M.I.A. (Feat. Bun B and Rich Boy) - "Paper Planes (Diplo Remix)" (2007)
02 LCD Soundsystem - "All My Friends" (2007)
01 OutKast - "B.O.B." (2000)

#1 και εδω οι Outkast, με ενα αλλο τραγουδι τους.