Μεσάνυκτα πιά, οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται. Μερικοί όμως ξαγρυπνάνε και δουλεύουν όπως η συμπαθής τάξη των φορτηγατζήδων να οδηγούνε τις νταλίκες μέσα στην νύχτα με τα φώτα νυσταγμένα και αργά
Όλα τα τραγούδια έχουνε την ομορφιά τους Κώστα , είτε ελληνικά είτε ξένα όπως το Don't Worry Be Happy. Ένα άλλο παλιό όμορφο ξένο τραγούδι του 1965 είναι το california dreaming από τους the mamas & papas. Από το τετραμελές αυτό συγκρότημα ζει μόνο η Michelle Phillips που πάτησε τα 75 μετά από πολυτάραχο βίο και 3 γάμους της. Ο John Edmund Andrew Phillips και πρώην σύζυγος της Phillips πέθανε το 2001 σε ηλικία 66 ετών, ο Dennis Gerrard Stephe το 2007 σε ηλικία 67 ετών και η παχουλούλα Cass Elliot το 1974 σε ηλικία 33 ετών.
Και από την Καλιφόρνια πάμε στο Σαν Φραντσίσκο με άλλο παλιό όμορφο τραγούδι San Francisco. Τραγουδά με την υπέροχη του φωνή ο Scott McKenzie. Και αυτός άφησε τον εφήμερο τούτο κόσμο στις 8. 8. 2012 σε ηλικία 73 ετών.