Τα τραγούδια που αγαπάτε

Αφιερώνετε σε όσους αυτές τις μεταμεσονύκτιες στιγμές δεν κοιμούνται και τους αρέσει η Psytrance μουσική

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βάρα Τασούλη μου,ρίξε μπιτ στον ουρανό,αυτές είναι μουσικές!:firstprize:

Είμαι γνωστός tranceάκιας,παιδί του rave και με ξετινάζουν τέτοια κομμάτια.

Α,ρε και γεράσαμε.

Τελευταία φορά που χόρεψα τέτοια μουσική ήταν πριν 11 χρόνια στο cavo,στην Μύκονο.Εκτοτε..σπιτόγατος..:afro:

να μου αφιερώνεις συχνά τέτοια ακούσματα !:antlers:

ΟΚ Δημήτρη, ή όπως λέγεται "Ένας αλλά Λέων" -bye-

enas-leon_exjpg.jpg

Ο σημερινός Λέων ειναι το τραγούδι Stolen Dance του γερμανικού μουσικού ντουέτου Milky Chance που αποτελείται από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Clemens Rehbein μαζί με τον παραγωγό και disc jockey Philippe Daus

Βάρα Τασούλη μου,ρίξε μπιτ στον ουρανό,αυτές είναι μουσικές!:firstprize:

Είμαι γνωστός tranceάκιας,παιδί του rave και με ξετινάζουν τέτοια κομμάτια.

Α,ρε και γεράσαμε.

Τελευταία φορά που χόρεψα τέτοια μουσική ήταν πριν 11 χρόνια στο cavo,στην Μύκονο.Εκτοτε..σπιτόγατος..:afro:

να μου αφιερώνεις συχνά τέτοια ακούσματα !:antlers:

Τώρα είδα το δεύτερο σου μήνυμα Δημήτρη. Καλέ μου φίλε η ανάρτηση επιλεγμένων τραγουδιών με ένα μόνο τραγούδι την ήμερα, με ταυτόχρονο ρίξιμο των μπιτ στον ουρανό, παράλληλα με αφιερώσεις της trance-μουσικής αλλά και άλλων ειδών μουσικής για να μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι οι αναγνώστες της στήλης θεωρώ ότι είναι ολίγον τι δύσκολο να εφαρμοστεί με το δόγμα "Ένας αλά Λέων :drummer:" (ένα μόνο τραγούδι την Ημέρα :violent-smiley-030:).

Όπως υπάρχουν πολλά είδη μουσικής από ξένη κλασική μέχρι ελληνική δημοτική μουσική, άλλα τόσα είναι και τα γούστα των φίλων που διαβάζουν τούτη την στήλη τους οποιους επιθυμώ να ευχαριστήσω όσο το δυνατόν περισσότερους :BDGBGDB55:.

Επομένως το ερώτημά μου είναι, πρέπει άραγε να ισχύσει ο αυστηρός περιορισμός "ένα μόνο τραγούδι την ημέρα :violent-smiley-030:" η μπορεί να συνεχίζω να αναπτύσσω ελεύθερα τούτη εδώ τη στήλη χωρίς τον περιορισμό "Ένας αλά Λέων :drummer:"?

Πάντα φιλικά Τάσος από Τσεχία :ernaehrung004:

Αφιερώνεται σε όσους αυτές τις μεταμεσονύκτιες στιγμές είναι ξάγρυπνοι. Επίσης στον φίλο μου Δημήτρη Ιωάννου

Ένα όμορφο ινδιάνικο τραγούδι το Inti Taki και μετά και χορός από το συγκρότημα Camuendo Marka από το Otavalo του Εκουαδόρ στην ζωντανή παρουσίαση στην Μόσχα στις 4/6/2013

Αυτό το τραγούδι με κάνει να κλαίω! Ο τελευταίος των Μοϊκανών ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ! από τον Alexandro Querevalu

Αυτό το τραγούδι με κάνει να κλαίω! Ο τελευταίος των Μοϊκανών ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ! από τον Alexandro Querevalu

Κανένας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο σπαρακτικό κλάμα από την καρδιά του ινδιάνου τραγουδιστή στο τραγούδι ο τελευταίος των Μοικανων.

Η δική μας ελληνική καρδιά πονά διπλά όταν αναλογιστούμε ότι την εποχή που ξεκίνησε ο αφανισμός των Ινδιάνων και η καταστροφή της Πατρίδας τους από τις ορδές των ευρωπαίων εισβολέων με την ανακάλυψη της Αμερικής τον 15 αιώνα, τον ίδιο αιώνα οι Τουρκαλαδες άλωσαν την δική μας Κωνσταντινούπολη και κατέστρεψαν το Βυζάντιο την μεγάλη πατρίδα μας.

Καλημέρα Δημήτρη σε σένα και σε όλους τους συμπατριώτες στην Πατρίδα. Μαθαίνω τα θλιβερά νέα με την εξέλιξη του θανατηφόρου COVID-19 στην Ελλάδα και θλίβομαι πολύ. Εύχομαι να περάσει το συντομότερο και να εξαλειφτεί αυτή η κατάρα που ξέσπασε σε όλο τον κόσμο