Ταβέρνα Παρασκευής

φανταστειτε να ειχε ερθει και στην Ταβερνα και να ειχε κι αλλες γωνιες τραβηγμενες ο κοκαρ.....

μεχρι και εμενα με τον Ντοκ θα εβαζε στα σκαλια της εκκλησιας.....:flipout:

φανταστειτε να ειχε ερθει και στην Ταβερνα και να ειχε κι αλλες γωνιες τραβηγμενες ο κοκαρ.....

μεχρι και εμενα με τον Ντοκ θα εβαζε στα σκαλια της εκκλησιας.....:flipout:

Χμμμμ, ποτέ δεν είναι αργά !
για κάτσε να το σκεφτώ λίγο !:grandpa:

Κύριοι σας συγχαίρω όλους. Και σας καμαρώνω. Δυστυχώς η εργασία μου δεν μου επέτρεψε να είμαι μαζί σας.

Αγαπητέ, εξ' αποστάσεως συγχωριανέ του μουσικού χωριού, σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και το σταθερό ενδιαφέρον σου. Μακάρι να μπορέσουμε σ' έχουμε στην παρέα μας την επόμενη φορά.

κανείς δεν θα θέλει να κάνει τη νύφη :antlers:

μπα...ετσι οπως εχουμε γινει Κωστα το νυφικο μπορει να μην σημαινει και πολλα.

Εδω ο Ρουβας που εκανε μοδα τη φουστα εκανε οικογενεια.....και η Τηλος γεμισε σικ κοστουμια....:flipout::flipout:

Νά μια καλή αρχική ιδέα

00a9793509a08580df504110.L.jpg

Σπάνια περίπτωση αυτή η κατηγορία....
Δε γνωριζόμασταν πολλοί, αλλα όμως βλέπεις μια οικειότητα λές και είμαστε χρόνια γνωστοί.

Μια ανυπομονησία να δούμε τα πρόσωπα που είναι πίσω από τα Usename που μιλάμε όλα το χρόνο, χαμόγελα παντού μέχρι τα αυτιά.

Όλους όσους είδα τους θεωρώ φίλους μου και όλοι με τέτοια διάθεση ήρθαν στη συνάντηση, να δουν, να σφίξουν το χέρι και να μιλήσουν με φίλους.

Με φίλους που έχουν τόσα πολλά να τους ενώνουν αλλά και την απόσταση με τις καθημερινές δυσκολίες που μας απομακρύνουν από δια ζώσης συναντήσεις.

Άντε και του χρόνου -bye-

Μπα...
Η μουσική κατηγορία δεν το σηκώνει το ποτό τελικά...
Οι χαλιεντάδες χτυπήσαμε άμα λάχει και ένα μπουκάλι αψέντι και μετά πήγαμε και στη ταβέρνα να πιούμε ένα κρασάκι για αναψυκτικό...
Τον Δημήτρη Θ. δεν είδα να βρίσκει το δρόμο μόνο... :flipout: