Tablet για HTPC Remote. Γίνεται κάτι τέτοιο???

Απάντηση: Re: Γινεται κατι τετοιο???

Αυτο το xbmc αν καταλαβα ειναι για ipad. (?)
Δεν εχω / δεν προβλεπεται να παρω

είναι software player Ντίνο και συνεργάζεται με ειδική φιλική εφαρμογή για χειρισμό του με wifi.

Γράψε και τι player θα χρησιμοποιήσεις βρε, να σε κατευθύνουν τα παιδιά που γνωρίζουν.

Ο ευκολοτεροτερος τροπος που σκεφτομαι πως μπορω να κανω με βαση τα υπαρχοντα, ειναι να παιξω απο το macbook Pro - pure vynil (ή amarra) και να το χειριζομαι με το iremote απο το iphone.

Η γκελα στο παραπανω, ειναι οτι ακομα και εγω που ειμαι κουφος, mac --> ΑV χωρις DAC = κοπράν. Οποτε παλι μας λειπει ενα dac. (φτηνο φτηνο και καλο...)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Γινεται κατι τετοιο???

είναι software player Ντίνο και συνεργάζεται με ειδική φιλική εφαρμογή για χειρισμό του με wifi.

Γράψε και τι player θα χρησιμοποιήσεις βρε, να σε κατευθύνουν τα παιδιά που γνωρίζουν.

Η ... επιθυμια μου προεκυψε εχτες οπου ο μαστρο-Μανωλης Κ. μου ρυθμισε τα σαμπακια μου, και βαζοντας κατι φλακιδια με mpc μου αρεσε πολυ. Φαντασου...
Ερχονται και τα κρυα...

Re: Γινεται κατι τετοιο???

Αυτο το xbmc αν καταλαβα ειναι για ipad. (?)
Δεν εχω / δεν προβλεπεται να παρω
Εχεις παρει ενα σωρο μαλακιες και παζαρευεις αλλες τοσες και δεν εχεις παρει iPad;

Να κόψεις τις κακές παρέες (βλ. Τάσος).

:p :p :p

Ο ευκολοτεροτερος τροπος που σκεφτομαι πως μπορω να κανω με βαση τα υπαρχοντα, ειναι να παιξω απο το macbook Pro - pure vynil (ή amarra) και να το χειριζομαι με το iremote απο το iphone.

Η γκελα στο παραπανω, ειναι οτι ακομα και εγω που ειμαι κουφος, mac --> ΑV χωρις DAC = κοπράν. Οποτε παλι μας λειπει ενα dac. (φτηνο φτηνο και καλο...)
Κοιτα, εγω πηρα πριν 2 χρονια το Wyred 2.

Σε συγκριση με τον Denon A100 ηταν η μερα με την νυχτα.

Σε συγκριση όμως με τον Pioneer 85 δεν παρατηρω τρελές διαφορες.

Με λιγα λογια, δεν βλεπω καμια γκέλα στο setup.

Θα το ξαναδοκιμασω σημερα κιολας....

Μακαρι να ηταν placebo (για τα δικα μου μετρα και σταθμα) οτι με το wyred2 (το ιδιο ειχαμε :p) ηταν τρομερα καλυτερα...

Απάντηση: Re: Γινεται κατι τετοιο???

Ξερω γω.. Στο τραπεζακι του! :p

Παντως για μουσική μονο, αυτο που πρότεινε ο Σύριος:

Νομίζω ο συνδυασμός MAC OS + AMARRA + iTUNES + iPAD app 4 iTunes ειναι η καλυτερη (ηχητικά και ''χειριστικά'') λυση.

:p

Τα "ειδικά" προγράμματα που έχουν και εφαρμογή απομακρυσμένου χειρισμού δεν τα ξέρω. Για το Remote access μπορώ να προσθέσω.

Με ένα από τα πολλά ΔΩΡΕΑΝ προγράμμτα Remote access υπολογιστή που είναι στο ιντερνετ, είτε me ethernet, είτε με wifi, είναι δυνατό να πάρεις τον πλήρη έλεγχο του HTPC από κινητό η ταμπλέτα Ios ή Adroid. Ούτε ανοικτές τηλεοράσεις ούτε οθόνες. Ασύρματο παντού. Και μπορεί να αλλαζεις λίστες, τραγούδια, αποπουδηποτε στο ιντερνετ, ακόμα και εκτός σπιτιού, μπορείς να βάλεις και Κάμερα να βλέπεις τι γίνεται. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη, τόσο φιλικότεορς ο χειρισμός. το δοκίμασα πρόσφατα απο την 10αρα Android Tablet μου, όσο και από το 3αρι android κινητο μου

Αν μιλάμε για το ίδιο (απλά το έχω δει στη δουλειά απο τεχνικό με wifi - δεν το έχω στήσει/χρησιμοποιήσει) νομίζω ότι είναι η πιο αξιόπιστη και γρήγορη σε απόκριση λύση. :2thumb22sup: