Tablet Mac...

Και να πω και το άλλο... Κατά τη γνώμη μου το ΕΠΟΜΕΝΟ iPad θα είναι τεράστια επιτυχία και σε 3 χρόνια "όλοι" θα κυκλοφορούμε με τέτοιου είδους μηχανάκια που θα είναι ΚΑΙ pc ΚΑΙ ebook ΚΑΙ mmd...

(κάτι τέτοιο έγινε και με το iphone όπου το επόμενο 3G ήταν η πραγματική τέραστια επιτυχία)

(πάντως το χρηματιστήριο δεν τρελλάθηκε - τώρα είναι στο + 1 περίπου)

Και να πω και το άλλο... Κατά τη γνώμη μου το ΕΠΟΜΕΝΟ iPad θα είναι τεράστια επιτυχία και σε 3 χρόνια "όλοι" θα κυκλοφορούμε με τέτοιου είδους μηχανάκια που θα είναι ΚΑΙ pc ΚΑΙ ebook ΚΑΙ mmd...

(κάτι τέτοιο έγινε και με το iphone όπου το επόμενο 3G ήταν η πραγματική τέραστια επιτυχία)

FLASH θα έχει ;;;;:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Tablet Mac...

Και να πω και το άλλο... Κατά τη γνώμη μου το ΕΠΟΜΕΝΟ iPad θα είναι τε

Μετά από κάθε event η μετοχή πέφτει. Πουλάνε όσοι αγοράζουν με τις πρώτες φήμες, κάνει το peak πρίν το event και πουλάνε μετά.

Bρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει... :flipout: :D

PADD.jpg

space42.gif

Εγώ πραγματικά απογοητεύτηκα :beee:
Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι είχαμε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες... Εγώ πάντως δεν θα πάρω αυτή τη φορά:tdown:

ξέχασα την πιο σημαντική παράλειψη... card reader!

πόσο στοιχίζει ένα SD card reader τελος πάντων?

χωρις να ειμαι και μεγαλος fan των προιοντων της (3 φορες μου εχει δοθει η ευκαιρια να παρω το iphone τσαμπα αλλα αρνηθηκα) , αυτο το προιον μου αρεσει ....

Παρατηρω απο τα σχολια οτι υπαρχει συγκριση με iphone & netbook/laptop...

Προσωπικα το βλεπω σαν ενα καινουριο προιον σχεδιασμενο για ασχετα πραγματα με αυτα που κανουν τα αλλα 2.

Δεν ειναι τηλεφωνο δεν ειναι υπολογιστης.

Ειναι ενα καθαρα ψυχαγωγικο gadget , αν θελεις να τηλεφωνησεις χρησιμοποιησε το κινητο σου , αν θελεις να δουλεψεις πιασε το laptop σου ...

Τωρα απο τιμες .....
Οι τιμές στην αμερικανική αγορά: 499 δολάρια για το μοντέλο των 16 GB, 599 δολάρια για τα 32 GB και 699 δολάρια για τη μέγιστη χωρητικότητα. Τα αντίστοιχα μοντέλα με δυνατότητα 3G τιμώνται 130 δολάρια περισσότερο και στην αμερικανική αγορά θα λειτουργούν μόνο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της AT&T. (in.gr)

Αυτή η Apple συνεχίζει να είναι κολλημένη στον δικό της τρόπο. Νομίζει ότι επειδή έκανε τεράστια επιτυχία με το iphone θα προσπαθήσει να περάσει το ίδιο στυλάκι σε μηχανήματα που προσπαθούν να τα περάσουν για υπολογιστές.

Τι εννοώ στυλάκι: οπωσδήποτε συγχρονισμός με itunes (απαγορευμένες λέξεις το drag'n drop) χωρίς bluetooth που να είναι ανοικτό σε όλους και σε όλα , χωρίς υποστήριξη Flash στον browser (στο κατά τ' άλλα εξαιρετικό browsing) κλπ.

Και καλά, τα παραπάνω όταν πρόκειται για κινητό τηλέφωνο και 3.5 ιντσούλες μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια και να τα καταπιεις (όπως κάνουμε πολλοί) αλλά όταν αρχίζεις να μπαίνεις σε "χωράφια" υπολογιστή, συγνώμη αλλά πας "ξεβράκωτος στ' αγγούρια".

Προσωπικά θα τ' αγόραζα ακόμα και στην τιμή που βγαίνει, αλλά να μου έδινε την ελευθερία που μου δίνει τουλάχιστον ένα netbook (δεν λέω laptop με dvd drive κλπ).

Από την άλλη, όσοι θέλουν ένα 10" iPod touch μεγειές τους.

Last edited:
Απο μια ματιά που έριξα χθές και σήμερα , η απογοήτευση όλων είναι έκδηλη και αν πραγματικά κρατήσουν αυτή τη στάση δεν το βλέπω να περπατάει...

Εάν το δεις από πλευράς ebook reader και μόνο, πέφτει στην ίδια κατηγορία τιμής με τα kindle και το nook. Έχει όμως πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εάν λοιπόν ήτανε να δώσω τα 700 δολλάρια για ένα απλό ebook reader, θα τα έδινα για το ipadόφλα. Δεν τα δίνω όμως. Δεν πειράζει κύριοι, μένω με το απίστευτο HP TC1100 πραγματικό tablet και περιμένω τις απαντήσεις των Dell, HP, Asus και πάει λέγοντας που αργά ή γρήγορα θα έρθουνε.
Και μην ξεχνάτε, εκτός από έλλειψη flash, δεν έχει ούτε multitouch.

Α καλά..... αν δεν μπορείς να ζουμάρεις-ξεζουμάρεις ακαριαία στον safari, καλά κρασιά.

Και βέβαια φαντάζομαι την επόμενη εκδήλωση μετα βαϊων και σαμπανιών που θα μας λένε "Τώρα και Multitouch" :flipout:

Α ρε Apple , είχες ευκαιρία να "τους πάρεις και τα σώβρακα" βγάζοντας ένα netbook touch ντιζαϊνάτο και γρήγορο και αντ' αυτού έβγαλες ένα μεγάλο iPod. Κρίμα.

Last edited:
Εάν το δεις από πλευράς ebook reader και μόνο, πέφτει στην ίδια κατηγορία τιμής με τα kindle και το nook. Έχει όμως πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εάν λοιπόν ήτανε να δώσω τα 700 δολλάρια για ένα απλό ebook reader, θα τα έδινα για το ipadόφλα. Δεν τα δίνω όμως. Δεν πειράζει κύριοι, μένω με το απίστευτο HP TC1100 πραγματικό tablet και περιμένω τις απαντήσεις των Dell, HP, Asus και πάει λέγοντας που αργά ή γρήγορα θα έρθουνε.
Κάνεις ΛΚΘΟΣ και γω το κατηγορώ αλλά ξέρω τι κάσνει και τι όχι και multitouch έχει MOULTITASKING ΔΕν έχει.'Οσο για e-book ίδωμεν.

όχι μόνο έχει multitouch, αλλά είναι και πολύ καλύτερο απο το iphone.

multitasking θα έχει σε λίγο με την έκδοση 4.0 του firmware

Last edited:
Τελικά έχει ή δεν έχει multitouch; ΠΟΛΥ σημαντικό που έχουμε καλομάθει με iphone.

Υ.Γ. Οχι ότι θα είναι κριτήριο για να το αγοράσω, απλά κουβέντα να κάνουμε...

Το είπαμε , αλλά και το έδειξε ο ίδιος ο Steve χθές , ΕΧΕΙ !!!!

Εγω θα το παρω μονο και μονο γι αυτο εδω !!!
http://l5remote.com/

http://www.youtube.com/watch?v=NdddH6PtXmo&feature=player_embedded

Φανταστειτε το Ipad να ελεγχει ολες τις συσκευες στο Home cinema με custom made οθονες !!!

Κατι τετοιο ηταν δυνατον αλλα κοστιζε τριπλασια , μονο αυτη η συσκευη (philips pronto klp).

Καλά εντάξει, ελπίζω μόνο να μην έχει την κατάληξη του pronto.

Για designιά και μούρη καλό. Για πρακτικότητα καταλάβετε ότι οι TOUCH ΟΘΟΝΕΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ.