Tablet Μπαταρία

nichrys4

New member
1 October 2012
16
παιδιά καλησπέρα,

έχω αγοράσει 2 ταμπλετ από ebay και το πρώτο που πήρα ´τον Νοέμβριο στάματησε να φορτίζει τέλη Δεκέμβρη.
Θέλω να πω ότι έβαζα στην πρίζα τον φορτιστή και έδειχνε την ένδειξη της μπαταρίας και μέσα στο εικονίδιο της ένα θαυμαστικό και καθόλου να φορτίζει με την μπάρα.
το άφησα όλο το βράδυ αλλά τίποτα.
επικοινώνησα με τον πωλητή αλλά με εγραψε κανονικά.
είναι δυνατόν 1 μήνα να βγει off ομοίως και το δευτερο. το πρώτο το έδωσα στον γερμανό και μου είπαν ότι φταίει η μπαταρία και δεν μπόρεσα να βρουν από ελλάδα τώρα το έδωσα σε έναν τεχνικό να βρει από εξωτερικό.
περιμένω τι να πω για τον πιτσιρικά το είχα πάρει και δεν το χάρηκε το παιδί.
εχετε εσείς κάτι να μου προτείνετε? τι να κάνω σε περίπτωση που δεν γίνει τίποτα?

Re: TABLET ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Να κανεις χειρουργικη επεμβαση.

Σε αρκετες ταμπλετες αλλαζει η μπαταρια αν πιανουν τα χερια σου.

παιδιά καλησπέρα,

οπως είχα πει πήρα προχτές τα ταμπλετ από ένα τεχνικό και ´το αποτέλεσμα τζίφος.
τα είχε 20 μέρες και δεν έγινε τίποτα. το 1 από τα 2 θα επιστραφεί πίσω και μάλλον ή θα το αλλάξουν ή θα το φτιάξουν.
το άλλο δεν βρήκε μπαταρία ακόμα και στον δήσιο όπως μου είπε χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ασχολείθηκε.
ρωτώ λοιπόν που μπορώ αλλόυ να βρω ακρη για να μην παει χαμενο
ειτε τεχνικός ειτε μπαταρια που μπορω να βρω βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααα

Αν δεν βρίσκεις άκρη με τον πωλητή καθώς πρέπει να σου το αλλάξει, βγάλε μόνος σου την μπαταρία και πήγαινε στον Δήσιο από κοντά. Λογικά δεν θα έχει την ίδια αλλά με τα στοιχεία της θα μπορέσετε να κόψετε τα καλώδια της και να τα βάλετε σε μία άλλη με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά και το ίδιο ή μικρότερο μέγεθος.