Tablets/κινητά συμβατά με COSMΟΤΕ TV GO

Απάντηση: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Αυτό με το βύσμα φόρτισης έχει συμβεί και σε γνωστούς μου και τους έλεγα ότι το κακοποίησαν!!! Χα χα χα δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ευαίσθητο και έχει γίνει και σε άλλους...

Re: Απάντηση: Tablets / κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Το δοκίμασες;
οχι δεν τον εχω δοκιμασει.σκεφτομαι να βαλω αμεσα ote tv και ηθελα να δω αν ειναι συβατοτο το κινητο μου με το ote go

Σε κινητό sony z1 και σε τάμπλετ sony z ,δουλεύει άψογα.

Re: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Δεν θυμαμαι αν το εχουμε αναφερει αλλα και σε Samsung S4 δουλευει μια χαρα.Είναι βεβαια λιγο μικρη η οθονη αλλα αφου προσωπικα δεν εχω άλλη λυση αυτή τη στιγμη κατι είναι κι αυτο

Re: Απάντηση: Tablets / κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

οχι δεν τον εχω δοκιμασει.σκεφτομαι να βαλω αμεσα ote tv και ηθελα να δω αν ειναι συβατοτο το κινητο μου με το ote go

για λιγο καιρο που κρατησα το g3 επαιζε μια χαρα.

iPhone 6+ 8.3 iOS Jailbreak παιζει μια χαρά :)

Με Jailbreak και ειναι οκ?? Και στα android δεν αφηνουν τα root??? Τα παει μια χαρα ο ΟΤΕ...

Ε καλα σιγα σιγα θα κοπουν αυτά και τοτε θα γκρινιάζουμε που κοπηκαν.Και η ΝΟΒΑ τα ειχε ελευθερα στις αρχες και στη συνεχεια τα κλειδωσε

Απάντηση: Re: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Και η ΝΟΒΑ τα ειχε ελευθερα στις αρχες και στη συνεχεια τα κλειδωσε
Οποιος ηξερει βλεπει ακομα νοβα σε ρουτ κινητο, οποιος δεν ξερει απλα δικαιολογει τον οτε.

γεια σε ολους εγω παραγγειλα μεσω της προσφορας της νοβα[ειμαι κκαι εκει συνδρομητης αυτοhttp://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=338 με 99 ευρω..
ελπιζω να δεχεται το otego..
στα ιδια λεφτα δινει και αυτο http://www.skroutz.gr/s/5072221/MLS-...0-3G-16GB.html
αλλα προτιμησα το μικρο το 8 αρι απο το 10αρι για να μεταφερεται πιο ευκολα ..
εκανα καλη κινηση;; θα παιζει το OTEGO υποθετω.. αλλα νομιζω σε αυτην την τιμη ειναι καλη κινηση....
αρα μεσω ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΝΟΒΑΣ θα βλεπω ελπιζω OTEGO
ΥΓ=γιατι οχι και NOVA GO αφου το δινει αυτη αλλα λογικα θα λειτουργει

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΕGO..αλλα μαλλον εδω ειναι η σωστη θεση

Οταν το παρεις ενημερωσε μας αν ειναι οκ με το οτεgo , πολυ καλη τιμη με ενδιαφερει και εμενα. Ποτε σου ειπαν θα το παραλαβεις ?

Το παρελαβα σημερα.. εχει το playstore, 2 εφαρμογες OTE GO.. το ενα ειναι για ταμπλετ.
. και το αλλο για σμαρτφονε μαλλον..αυτο εβαλα ..και δουλευει αψογα, εβαλα και το NOVA GO μια χαρα και αυτο.
και τα 2 με αψογη εικονα...
. κατα ταλλα το MLS ειναι αρκετα καλο ταμπλετ....γρηγορο..ευαισθησια στην ληψη WIFI
..παιρνει micro-sim..αλλα εγω την εκοψα με ψαλιδακι και την ταιριαξα..
αυτα για πρωτη μερα και εδω στον χωρο μου...αν δω κατι θα το αναφερω..

αν γνωρίζει κάποιος γι αυτά τα 2 ταμπλετ αν είναι συμβατά με την εφαρμογή
Samsung Galaxy Tab 4 10.1
Samsung Galaxy Tab S 10.5

Σε 2 i-phone 4s που έχω ΧΩΡΙΣ jailbreak μου εβγαζε error (κι εναν αριθμό). Πήρα στο τεχνικο τμημα και μολις τους είπα το πρόβλημα αμέσως μου είπαν πως έχω i-phone και η βλάβη αυτή συναντάται συχνά πυκνά. Μου είπαν να κανω αποσυνδεση, kill την εφαρμογη, επανεκκίνηση το κινητό και να ξανασυνδεθώ. Δεν δουλεψε. Μετά την ιδια διαδικασία αλλά με 10λεπτο κλείσιμο κι όχι επανεκκίνηση. Τίποτα. Μετά uninstall, 10 λεπτο κλείσιμο, download ξανά, συνδεση και δούλεψε. Στην δευτερη συσκευή το έκανα 3-4 φορες uninstall/download μέχρι να δουλεψει. Ισως τώρα να το έχουν διορθώσει, υστερα απο κάποια updates.

Tablet χρησημοποιώ lenovo a7-10 adam χωρίς (δυστυχώς) κάρτα σιμ. Στο οικιακό δίκτυο τρέχει σφαίρα με πολύ καλή ποιότητα εικόνας για τα 78 που το αγόρασα.

Tablets/κινητά συμβατά με OTE TV GO

Καλησπερα εχω στο γραφειο οτε 3play και θελω να παρω ενα ταμπλετ για να βλεπω στο σπιτι(forthnet) μεσω wifi.Σκεφτομαι το nexus 9 η το sony z3 compact.Πρεπει να ειναι λτε η αρκει να ειναι το wifi μοντέλο;Αν ειναι το λτε θα. πρεπει να παρω 2ερη σιμ η μππρω να τη βγαζω απο το κινητο για να στειλω σμς και μετα αφου λαβω κωδικους να την επαναφερω στο τηλέφωνο;

Last edited by a moderator:

Δεν παιζει ρολο να ειναι lte. Αρκει να μπορει να στειλει sms. Τωρα οσον αφορα την καρτα σε iphone γινεται, αλλα εγω αν ημουν στην θεση σου θα επαιτνα μια αλλη καρτα για να κανω αυτη την δουλεια μονο.

Γνωριζει καποιος να μου πει αν καποιο απο τα 2 στελνει;Η να μου προτεινει καποιο που στελνει;