Tablets/κινητά συμβατά με COSMΟΤΕ TV GO

Απάντηση: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Και τα δύο βγαίνουν σε εκδόσεις και απλά wi-fi και σε 3g-4g.Τα μοντέλα 3g-4g εφόσον μπορούν να στείλουν sms δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύουν.

Re: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Αγορασα μια νεα φθηνη συσκευη. Προκειται για το motorola moto e (2nd geneneration) with lte. Η συσκευη υποστηριζει κανονικα το otetvgo. Το δοκιμασα στο οικιακο δικτυο μεσω wi-fi αλλα και σημερα ειδα motogp σε αλλο δικτυο. Και στις δυο περιπτωσεις δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, κωλυμα ή κρασαρισμα.

Οποιος ενδιαφερεται για την συγκεκριμενη συσκευη προχωραει αφοβα.

Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

ξερει κανεις αν παιζει otetvgo στο Turbo-X Rubik II Τablet? θελω να το παρω δωρο και ηθελα να ξερω αν παιζει otetvgo/novago..

Last edited by a moderator:

όλα τα τάμπλετ με κάρτα σιμ μπορούν να παίξουν το ote tv??εννοώ να μπορούν να στήλουν μήνυμα με κάρτα κοσμοτέ.θέλω να αγοράσω ένα με όσο το δυνατόν πιο μεγάλη οθόνη..τι προτείνετε??

εγω εχω το mls 3g me 10αρα οθονη , στο προτείνω ειναι πολυ καλο

ευχαριστώ μάλλον για το 10.1 mls 3g θα ψαχτώ

όλα τα τάμπλετ με κάρτα σιμ μπορούν να παίξουν το ote tv??εννοώ να μπορούν να στήλουν μήνυμα με κάρτα κοσμοτέ.θέλω να αγοράσω ένα με όσο το δυνατόν πιο μεγάλη οθόνη..τι προτείνετε??
Δεν μπορούν όλα τα tablet με κάρτα sim να παίξουν το OTETvGO.
Πρέπει το tablet να είναι full LTE, δηλαδή να μπορεί να κάνει και κλήσεις με την κάρτα sim.
Γιατί κυκλοφορούν κάποια tablets που είναι μεν 3G και δέχονται sim, αλλά είναι μόνο για data/δεδομένα, δηλαδή για να χρησιμοποιούν τα Mb της κάρτας για internet, εναλλακτικά του wi-fi και όχι για να κάνουν κλήσεις.
Αυτά τα tablets δεν κάνουν για την εφαρμογή, γιατί δεν μπορούν να στείλουν το αυτοματοποιημένο sms που χρειάζεται η υπηρεσία ώστε να ξεκλειδωθούν όλα τα wi-fi.
Εκτός κι αν θέλεις να χρησιμοποιείς την υπηρεσία μόνο με data, κάτι που προφανώς δεν συμφέρει.
Επίσης, τα tablets με intel επεξεργαστή και κάποια με Mediatek (όχι όλα) δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή, ανεξάρτητα από το αν είναι LTE ή όχι.
Κατά καιρούς έχουν γραφτεί κάποιες συσκευές εδώ μέσα ή επίσης σ' αυτό το θέμα.
Προσωπικά, σε τόσο μεγάλη οθόνη (10") δεν έχω δει στην πράξη κάποιο συγκεκριμένο πλην από αυτό που έγραψε ήδη ο speed79. Ίσως κάποιος άλλος φίλος να ξέρει να σου απαντήσει πάνω σ' αυτό.

Επίσης δεν παίζουν αυτά που έχουν INTEL ATOM επεξεργαστή!!!sorry το ανέφερε ο φίλος ποιο πάνω.

σε λιγο ο οτε θα βαλει περιοριορισμο και στο χρωμα του tablet.τραγικοι.

Παιδιά μου έκαναν δώρο ένα tablet ZTE E9Q+ 3G 9.7". Ακόμα δεν το έχω ανοίξει γιατί σκέφτομαι να το αλλάξω. Η ανάλυση της οθόνης του είναι 1024 x 768 pixels. Θα παίξει το OTE TV GO;

Σε Huawei Honor 4C, με λογισμικο lollipop 5.1.1 παιζει κανονικα.

λεβεντες μπορειτε να μου προτεινετε καποιο οικονομικο tablet για αγορα που να εχει και 3g για να βλεπω εκτος σπιτιου; κατι δοκιμασμενο, να μη παρω καποιο και δε μου παιζει

Huawei mediapad t1 γύρω στα 90 και δοκιμασμένο από μένα και στις 2 πλατφόρμες εντός και εκτός σπιτιού δουλεύει άψογα και με θηρίο μπαταρία

Απάντηση: Re: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Huawei mediapad t1 γύρω στα 90 και δοκιμασμένο από μένα και στις 2 πλατφόρμες εντός και εκτός σπιτιού δουλεύει άψογα και με θηρίο μπαταρία
Ωραίος, που μπορώ να το βρω 90 ευρώ; ευχαριστώ

Στις γιορτές το είχα πετύχει στο Γερμανό περίπου τόσο... Τώρα δε ξέρω με τις εκπτώσεις

Απάντηση: Tablets/κινητά συμβατά με ΟΤΕ TV GO

Μπα, δε βλέπω να το βγάζουν πάλι τόσο, ίδωμεν

huawei honor 3c σας παίζει , εχω δοκιμάσει και slot 1 και slot 2.

Παιδες εχω επιδοτηση μαξιμουμ 150 ευρω.Ποιο ταμπλετ να παρω για να βλεπω εκει OTE TV;Το ταμπλετ ειναι σαν multiview, μπορεις να βλεπεις διαφορετικο καναλι ΟΤΕ TV,απο αυτο που παιζει η τηλεοραση;Μιλαω για μεσα στο σπιτι.

Αν πάρεις κάποιο επώνυμο πχ samsung η σειρά τ στις 9.6 ίντσες παίζει λάδι. Απέφυγε τις κινεζιες γιατί πολλά είναι pre rooted και τα μπλοκάρει. Φυσικά και θα μπορείς να δεις άλλο κανάλι εσύ και άλλο τα μικρά στην tv. Εγώ έτσι κάνω,βλέπω classico στο ταμπλετ και σοφία ή πριγκίπισσα οι μικρές στην 47αρα........