Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Να παίξεις κανένα τζόκερ! :oops:

Αυτά που έκανες ήταν πολύ επικίνδυνα και ευτυχώς δεν είχες παρατράγουδα.
Υπήρχαν πάντως πολλές πιθανότητες να χάσεις τα χρήματά σου!

Μεγειές :)
 
  • Like
Reactions: pt2937
Αμα θελουν τα ΕΛΤΑ κανουν θαυματα :oops:
Παραγγελια απο Amazon Γερμανιας και παραδοση απο τα ΕΛΤΑ μεσα σε 2.5 εργασιμες....
8P7ObYvl.jpg


....αρκει βεβαια ο πελατης τους να ειναι η Αμαζον😬

Προχτές είχα κουβέντα με διανομέα των ΕΛΤΑ και μου είπε πως συγκεκριμένα δέματα του εξωτερικού απαιτούν σκαναρισμα ώστε ο αποστολέας να ενημερωθεί για την κατάσταση τους.
 
Να παίξεις κανένα τζόκερ! :oops:

Αυτά που έκανες ήταν πολύ επικίνδυνα και ευτυχώς δεν είχες παρατράγουδα.
Υπήρχαν πάντως πολλές πιθανότητες να χάσεις τα χρήματά σου!

Μεγειές :)
Έτσι σκέφθηκα κι εγώ στην αρχή,το μόνο που με "παρηγορούσε" και ήταν αρκετά δυνατό ήταν το ότι είχα στείλει τα χρήματα με paypal με τον χαρακτηρισμό "αγορά αγαθών" και έτσι δεν μπορούσε να πάρει τα χρήματα αν δεν έδινα το οκ.Στην αρχή τσίνησε αλλά τελικά έκανε εκείνος την αγορά και όταν μου έστειλε φωτό με τα πράγματα,έστειλα το οκ στο Paypal για να αποδεσμευτούν τα χρήματα.
 
  • Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Οντως πως γινεται να μη περασαν τελωνειο?Επισης ο μεσαζοντας πως δεχτηκε να τα στειλει σε αλλον κινεζο και οχι να στα στειλει ο ιδιος?
 
Οντως πως γινεται να μη περασαν τελωνειο?Επισης ο μεσαζοντας πως δεχτηκε να τα στειλει σε αλλον κινεζο και οχι να στα στειλει ο ιδιος?
Του έδωσα εγώ την εντολή.
Το πως πέρασαν τελωνείο ίσως έχει να κάνει με την τιμή που πλήρωσα για ταχυδρομικά,τιμή στην οποία η Κινέζα της μεταφορικής με διαβεβαίωνε ότι συμπεριλαμβάνει φόρους,δασμούς κτλ.Ξαναγράφω επίσης ότι εκτελωνίστηκαν στην Ολλανδία.
 
Αρα παρα το χτυποκαρδι κερδισμενος βγήκες.
Γιατι λες βγηκε μια η αλλη?
Γιατί αν τα αγόραζα από Aliexpress πιθανόν να έδινα τα ίδια χρήματα,με μεγάλο όμως ερωτηματικό στο τι θα χρειαζόταν να πληρώσω σε δασμούς,τέλη,ΦΠΑ και εκτελωνισμούς.
 
Με μεγαλη μου εκπληξη πηγα να παραλαβω ενα δεμα απο ενα Skroutz point και διαπιστωσα οτι η θυριδα ανοιγει MONO μεσω κινητου, με bluetooth!!!

Ετσι ειναι το συγκεκριμενο skroutz point και πανω του ειναι οι οδηγιες πως να παραλαβεις!
AF1QipM4GAuIWx-UhoqJRYS-vWOkUezmMhTvj6ycUy01=s1360-w1360-h1020


Ενα μπραβο απο μενα στο Skroutz(y)
 
Ετσι ειναι ολα?!

Εγω παντως ειναι το πρωτο που βλεπω με bluetooth!
Oλα τα αλλα που εχω δει νομιζα οτι ειναι με πινακακι/πληκτρολογιο οπως το παρακατω.
1643990948087
 
έχει δύο ειδών. Στην περιοχή μου τα περισσότερα είναι με δόντι.
 
  • Like
Reactions: Χιωτης
Γραφει κατα την παραγγελία με παραδοση σε Skroutz point πως απαιτηται η εφαρμογή καθως μεσω αυτης θα γινει το ανοιγμα της θυριδας.
Σε τρια διαφορετικά που εχω παραλαβει ετσι ειναι.
Παλια ειχε στα Goodys στη Συγγρού Φιξ μια θυριδα που ανοιγε με κωδικο.
Πλεον και εκει θελει την εφαρμογή με ενεργο το Bluetooth.
 
Κι εγώ σήμερα παρέλαβα σε θυρίδα σκρουτζ άλλης περιοχής από αυτή που συνήθως χρησιμοποιούσα και δούλευε μόνο με χρήση εφαρμογής, bluetooth και τοποθεσίας κινητού.
Για να είμαι ειλικρινής δεν αντιλαμβάνομαι κάποιο όφελος για τον πελάτη από το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας των θυρίδων, σε σχέση με το κλασικό πληκτρολόγιο και τον κωδικό. Ίσα ίσα που υποχρεώνεται ο πελάτης να κατεβάσει και άλλη μια εφαρμογή (η οποία λογικά θα συλλέγει και διάφορα προσωπικά δεδομένα του πελάτη...).
Φαντάζομαι ότι εξυπηρετεί κυρίως την εταιρεία όλο αυτό.
 
Προσωπικά δεν μου αρέσει να με αναγκάζουν να κατεβάζω app για το παραμικρό. Τόσο δύσκολο είναι να σου στέλνουν τον κωδικό όπως το boxnow;
Γιατί να πρέπει να κατεβάζω app , να ανοίγω location για να παραλάβω ένα δεματακι;
Τους είχα στείλει και email αλλά εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα.
Τόσο πολύ big brother ακόμα και για να παραλάβουμε ενα δέμα; ΕΛΕΟΣ.
 
Για σκεφτειτε το λιγο παραπανω ρε παιδια.
Οι θυριδες αυτες ειναι 24 ωρες το 24ωρο διαθεσιμες οχι μονο σε εμας που εχουμε να παραλαβουμε πραγματα αλλα σε ολους.
Με 30-40 θυριδες και 4ψηφιους κωδικους ειναι απλα θεμα χρονου να τις ανοιξει καποιος.
Και αν αυτος ο καποιος ειναι εξοικειωμενος με την τεχνολογια και εχει τον κατάλληλο εξοπλισμο ειναι θεμα λεπτων να τις ανοιξει ολες.
 
Εξαψήφιοι είναι οι κωδικοί (τουλάχιστον στο BoxNow), οπότε είναι απίθανο να παραβιαστούν.

Και εγώ τους κωδικούς προτιμώ. Πρόσφατα είχε κολλήσει το κινητό μου και καθόμουν έξω από το Skroutz Point (παρκαρισμένος άσχημα) να κάνω restart στο κινητό. :confused: