Tαχυδρομεία - Τελωνεία

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,381
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ευκολία ομως που σου παρέχει σε καποιες περιπτωσεις ειναι μοναδικη.
Η 24ωρη δυνατότητα παράδοσης/παραλαβής είναι κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Παραμένει ακόμα ανταγωνιστική.

• Like
Reactions: Χιωτης

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,016
Εκεί ψηλά.....
Το εχουν κανει παντως και οι της Σκρουτζ με τα δικα τους points και οι της Acs.

Γενικως θα γινει μοδα μιας και απλουστευει πολυ την διαδικασια και ριχνει και τα κοστη (χωρις να ξερω τι και ποσο πληρωνουν για να εχουν τα points τους εκει οι εταιρειες κουριερ)

theox

AVClub Enthusiast
11 June 2007
725
Westeros
1742812612568.png

Καλησπέρα, στην παραπάνω παραγγελία από GSHOPPER, εννοείται ότι δεν έλαβα ποτέ ειδοποιητήριο.
Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο μεταφορέας (ΕΛΤΑ Courier, Speedex κλπ);

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,691
Λιβαδειά
View attachment 249377

Καλησπέρα, στην παραπάνω παραγγελία από GSHOPPER, εννοείται ότι δεν έλαβα ποτέ ειδοποιητήριο.
Κάπου είχα διαβάσει ότι στέλνει με DHL (και επάρχια έρχετε με ACS)

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,381
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
View attachment 249377

Προσπάθησε και εδώ με τον αριθμό του voucher. Κάποιες φορές μου εμφανίζει την courier

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,381
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
με αυτό το site έβγαλε άλλο tracking no και είναι τα τρομερά ΕΛΤΑ courier. Ευχαριστώ πολύ!
Αλλάζει ο αριθμός όταν μπαίνει Ελλάδα.
Αν εμφανίζει κίνηση στο site, έχεις ελπίδες. Προσπάθησε και τηλεφωνικά στο 2106073000.

• Like
Reactions: theox

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,481
View attachment 249377

σημερα παρελαβα ενα τετοιο με ΕΛΤΑ Courie
στο σαιτ της ΥΤ, βγαζει και τον τελικο μετσφορεα, στα δεξια

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,908
Η 24ωρη δυνατότητα παράδοσης/παραλαβής είναι κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Παραμένει ακόμα ανταγωνιστική.
24ωρη ισως εντος Αθηνας - εν επαρχια 48ωρη! Οι αλλες κουριερ, οι ακριβες, 24ωρη.

newbie

AVClub Addicted Member
2 January 2021
1,381
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
24ωρη ισως εντος Αθηνας - εν επαρχια 48ωρη! Οι αλλες κουριερ, οι ακριβες, 24ωρη.
Βασικά εννοούσα την δυνατότητα παραλαβής όλο το 24ωρο. Δηλαδή, χωρις να είσαι υποχρεωμένος είτε να περιμένεις τον διανομέα, είτε να περάσεις από το κατάστημα της courier.
Στην Αθήνα παράδοση την επομένη, γίνεται υπό προϋποθέσεις αλλά σχεδόν ποτέ δεν είσαι σίγουρος, εκτός βέβαια αν την πληρώσεις αλλά και πάλι ......

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,481
το αλιεξπρες μαλλον ξεφυγε πιο μπροστα απο το τεμου στον χρονο παραδοσης.
πριν λιγο καιρο, παραλαβη μεσα σε 11 μερες.... σημερα αλλη παραγγελια προσγειωθηκε στην Ελλαδα μετα απο 6 μονο μερες.

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,500
Βριλήσσια
Aρχισαν τα καραγκιοζιλικια με τα ΕΛΤΑ courier και την συνεργασια τους με το Temu...

Eφτασε το δεμα στο τοπικο πρακτορειο στις 3 Απριλιου.
Στις 4 Απριλιου εμφανιζεται 'σε διανομεα προς παραδοση' και οτι εγινε -ντε και καλα- προσπαθεια παραδοσης (που φυσικα δεν ισχυει).

Απο τοτε και μεχρι σημερα 9 Απριλιου το δεμα εμφανιζεται στο tracking σαν "Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής"
Να παω δηλαδη απο το πρακτορειο να παραλαβω αντι να το φερουν στην πορτα μου οπως υποχρεουνται...

Ιδιο ακριβως χαλι και ιδια ακριβως κοροιδια με τα δεματα απο το Αμαζον που υπηρχε περυσι.

Ενημερωσα γραπτως το Τemu για την αθλια κατασταση και τους ζητησα οι δικες μου αποστολες να γινονται μεσω BoxNow.

Nτροπη και καταντια πια τα Ελτα.

• Like
Reactions: KOSSTV

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,500
Βριλήσσια
Eνημερωση...

11 μερες πανε απο τοτε που το δεμα Τεμου εφτασε στα EltaCourier της περιοχης και δεν μου εχει παραδοθει ακομα..
Αυριο συμπληρωνονται οι μερες που το Τεμου θα πληρωσει την γνωστη αποζημιωση καθυστερησης των 5 ευρω. Δεν ειναι κριμα?

Εχω στειλει email στα Ελτα με θεμα την καθυστερηση παραδοσης. Ελαβα πισω email με την βεβαιωση οτι το μηνυμα εληφθη και θα απαντηθει.

• Angry
Reactions: nikfor

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,785
Αθηνα
Ειναι θεμα χρονου να κοπει η συνεργασια...δεν θα εισαι ο μονος και οι 5 ευρες θα πανε και θα ερχονται....δεν νομιζω να λυπηθουν τα ελτα οι Κινεζοι...!!Boxnow μεχρι να σβησει ο ηλιος....!!!!

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,169
Αθήνα
Περιμένω σήμερα κινέζικο πακετάκι με ΕΛΤΑ courier, μου ήρθε ενημέρωση viber ότι θα παραδώσουν μέχρι τις 5:00'. Για να δούμε πως θα πάει αυτό...

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,500
Βριλήσσια
Eτσι για τη χαρα, ενημερωνω οτι μεχρι και σημερα 18/4 δεν μου εχει παραδοθει το δεμα που βρισκεται στα ΕΛΤΑ απο τις 3/4.
Ετσι για τη χαρα επισης εστειλα και δευτερο email στα ELTA courier, μιας και το πρωτο φυσικα δεν απαντηθηκε ποτε..

To ευχαριστο βεβαια ειναι οτι σε διαστημα ελαχιστων δευτερολεπτων λαμβανω παντα αυτοματη ειδοποιηση στο email μου, οτι το μηνυμα μου εληφθη, κατι ειναι και αυτο :p

"Αγαπητέ πελάτη,
Σας ευχαριστούμε πολύ που επικοινωνήσατε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
Επιβεβαιώνουμε ότι λάβαμε το αίτημά σας με αριθμό #-χχχ το οποίο θα διαχειριστούμε σύντομα."

• Sad
Reactions: cacau