Καλησπερα και καλη χρονια.
Στις 27/12 εκανα παραγγελια στο axminster αυτο το προιον
https://www.axminstertools.com/eu/a...ning-guide-720742?glCountry=GR&glCurrency=EUR
Κοστος παραγγελια 140 ευρω(120 ο οδηγος ακονισματος και 20 τα μεταφορικα)
Τα χρηματα δεσμευτηκαν αμεσα απο τον λογαριασμο μου αλλα μεχρι την δευτερα 4/1 δεν ειχα tracking number και το προιον δεν ειχε σταλει ακομα.
Εν τω μεταξυ το προιον εγινε out of stock.
Αποφασιζω τη Δευτερα να τους στειλω email να δω τι γινεται με την παραγγελια και τους ζητησα να την ακυρωσουν αν δεν εχει φυγει.
Μου απαντησαν οτι λογω φορτου εργασιας αργησαν να την στειλουν και οτι την ειχαν στειλει τη δευτερα το πρωι και μου εδωσαν παραλληλα tracking number και πως επρεπε πρωτα να την παραλαβω και μετα αν θελω να την επιστρεψω..
Μεχρι την τεταρτη το δεμα βρισκοταν στην αγγλια,την πεμπτη εφτασε στην αθηνα και σημερα παρελαβα το εξης email απο την dhl
Σας ενημερώνω ότι η αποστολή σας από Global e έχει αφιχθεί . Προκειμένου να ελευθερωθεί από το τελωνείο χρειάζομαι να μου προωθήσετε σε αυτό το mail το ΑΦΜ και την ΔΟΥ σας & να μας αναφέρετε το περιεχόμενο της αποστολής σας καθώς και το όνομα σας όπως εμφανίζεται στην αστυνομική σας ταυτότητα.
Επίσης σας ενημερώνω ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση από μέρους σας εφόσον οι φόροι και οι δασμοί είναι πληρωμένοι κατά την παραγγελία σας.