Καταρχήν ευχαριστω που έκατσες και το έψαξες...Κωστή από ότι φαίνεται οι τύποι είναι απατεώνες, κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν εμφανίζουν στην ιστοσελίδα τους συγκεκριμένη διεύθυνση επαγγελματικής έδρας αλλά και (κυρίως) με βάση τις κριτικές που διάβασα στο παρακάτω λινκ όπου αναφέρονται αρκετοί στον αριθμό κινητού που δίνουν στη σελίδα τους:
Επίσης αν προσέξεις, η σελίδα τους στο ΦΒ δεν λειτουργεί (είτε την διέγραψαν οι ίδιοι, είτε τους την μπλόκαρε το ΦΒ).+306947137872, 6947137872 – Αριθμός αξιολογήσεων: 49×…
Αξιολογήσεις του αριθμού τηλεφώνου +306947137872: Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ, άλλο νούμερο και σίγουρα μαϊμού, τους κάλεσα πάρα πολλές φορές, άλλες…www.white-pages.gr
Στην καλύτερη περίπτωση να παραλάμβανες μαϊμού παπούτσια, οπότε μακριά κι αγαπημένοι φίλε μου και να προσέχεις όταν κάνεις αγορές να υπάρχει στο σάιτ αναγραφή συγκεκριμένης επαγγελματικής έδρας με διεύθυνση (κατ' ελάχιστον).
email στην ΓΕΤΑ πρεπει να στειλειςΌταν το πήρα ζεστά το θέμα και άρχισα να διαμαρτύρομαι και να κάνω καταγγελίες στο ταχυδρομείο τόσο η διευθύντρια όσο και οι τρεις υπάλληλοι επέμεναν με πάθος ότι έχουμε βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι όλα πλέον τα πακέτα περνάνε τελωνείο και δασμολογούνται ακόμα αν προερχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δυστυχώς μαλώσαμε και δεν έβγαλα άκρη αλλά υποψιάζομαι ότι έχει περάσει αυτό το μήνυμα. Κάπως έχει μπερδευτεί το Brexit με την Ελλάδα γιατι βάζουν ημερομηνία που "βγήκαμε" από την EU την 1η Ιουλίου. Δυστυχώς παρότι είναι τρελό φαίνεται να το εφαρμόζουν όλοι στα τελωνεία και τα ταχυδρομεία.
Πχ έχω πακέτο από την Ισπανία με δυο μικρά βιβλία μέσα που έχει κολλήσει στο τελνείο 35 μέρες https://t.17track.net/en#nums=UK200467779ES όταν δεν θα έπρεπε να περάσειι καν τελωνείο! Έχει μπει Ελλάδα από τις 12 Απριλίου και "κάθεται" ενώ είναι ξεκάθαρα μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχω στείλει μήνυμα στα ΕΛΤΑ και προφανώς δεν έχω λάβει απάντηση.
Καλο κουράγιο σου ευχομαι που θα πας στο αεροδρόμιο; εγω παντος πριν χρόνια πηγα να παίξω μπουνιές το εχω ξανα γράψει πολλες φορές ειναι μαφία οπως στο υπουργείο με τα διπλώματα με τους εξεταστές αμα δεν λαδώσεις δεν περνεις δίπλωμα.View attachment 197754
Προχθεσινή απάντηση ΕΛΤΑ στο τηλέφωνο: ε κάπου θα βρίσκεται, κοιτάξτε ξανά αύριο στο σύστημα.
Αύριο θα πάω από εκεί, αν ακούσετε φωνές εγώ θα είμαι.
Για το πακέτο απο την Ισπανία (UK200467779ES) έλαβα την παρακάτω απάντηση από τα ΕΛΤΑ (το ΓΕΤΑ ακόμα δεν έχει απαντήσει και έχω στείλει 6 emails):Όταν το πήρα ζεστά το θέμα και άρχισα να διαμαρτύρομαι και να κάνω καταγγελίες στο ταχυδρομείο τόσο η διευθύντρια όσο και οι τρεις υπάλληλοι επέμεναν με πάθος ότι έχουμε βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι όλα πλέον τα πακέτα περνάνε τελωνείο και δασμολογούνται ακόμα αν προερχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δυστυχώς μαλώσαμε και δεν έβγαλα άκρη αλλά υποψιάζομαι ότι έχει περάσει αυτό το μήνυμα. Κάπως έχει μπερδευτεί το Brexit με την Ελλάδα γιατι βάζουν ημερομηνία που "βγήκαμε" από την EU την 1η Ιουλίου. Δυστυχώς παρότι είναι τρελό φαίνεται να το εφαρμόζουν όλοι στα τελωνεία και τα ταχυδρομεία.
Πχ έχω πακέτο από την Ισπανία με δυο μικρά βιβλία μέσα που έχει κολλήσει στο τελνείο 35 μέρες https://t.17track.net/en#nums=UK200467779ES όταν δεν θα έπρεπε να περάσειι καν τελωνείο! Έχει μπει Ελλάδα από τις 12 Απριλίου και "κάθεται" ενώ είναι ξεκάθαρα μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχω στείλει μήνυμα στα ΕΛΤΑ και προφανώς δεν έχω λάβει απάντηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.