Giannis mkds
AVClub Enthusiast
- 19 June 2019
- 822
Αν ο κωδικός είναι από ευρωπαϊκή χώρα δεν περνάει τελωνείο. Τα φέρνουν από τρίτες χώρες σε ευρωπαϊκή αποθήκη σε χώρα με χαμηλούς δασμούς και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη . Δεν μπορεί να ξέρει ο εκτελωνιστής ότι ήρθαν από από Αμερική όταν σκαναρει barcode Ολλανδίας. Ακόμη και το tracking να περάσει δεν θα δει καμία μετακίνηση του πακέτου εκτός ευρωπαϊκής χώρας . Είναι δοκιμασμένο με συγκεκριμένους τρόπους αποστολής σε ηλεκτρονικά καταστήματα .Παιδιά πριν λίγες μέρες μου ήρθε από Αμερική δέμα με ρούχα αξίας άνω των 100 .. Ήρθε με Dhl express. Δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω από αυτά που βγήκαν στην παραγγελία. Έτυχε η επειδή ήρθε μάλλον από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν πέρασε τελωνείο; Να το ξανά επιχειρήσω;
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δεν είναι θέμα τύχης . Πλέον δεν περνάει ούτε μπρελόκ χωρίς να ελεγχθεί αν είναι από εκτός ΕΕ χώρα . Περνάνε μόνο ότι έχει αξία κάτω από 22 μαζι με τα μεταφορικά και αυτό μπορεί μετά από απαίτηση του τελωνειακού να δει την απόδειξη αγοράς από το PayPal...Δεν τα πήρα από το Amazon. Μπήκα απλά στην σελίδα της φίρμας και αγόρασα, ίσως και από άγνοια κινδύνου η απειρία.. Στην πορεία με ενημέρωσαν φίλοι για τελωνεία κτλ ήμουν παντελώς άσχετος.
Όποτε η είχαν stock σε ευρωπαϊκή αποθήκη το πιο πιθανό η ήμουν τυχερός εξαιρετικά.
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Μα ήταν αποστολή που είχε φύγει 28 Οκτωβρίου με estimated time αρχές Δεκεμβρίου και σήμερα που μπήκα να δω τα πήγαν 1/1 και 9/1....Συνηθως στις περιοδους εορτων αυξανουν το Εstimated Τime of Αrrival.
καλημερα
Εχω παραγγείλει απο gearbest ενα tv box.
Το στελνουν απο ευρωπαικη αποθήκη (fast 32), απο Γερμανία από τι είδα.
Η παραγγελια εγινε 4 του Δεκεμβρή αλλα τις τελευταίες 6 μερες δεν εχει καμια εξελιξη. Δειτε την εικόνα.
Ειναι λογικό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.