Δυατυχως το πακετο μου απο banggood παρολο που πληρωσα EU priority LINE βρισκεται στο τελωνιο για ελεγχο.....
Το tracking number ειναι Ολλανδικο; Αν ναι δεν μπορουν να σε χρεωσουν. Ειναι παρανομο.Δυατυχως το πακετο μου απο banggood παρολο που πληρωσα EU priority LINE βρισκεται στο τελωνιο για ελεγχο.....
Δυατυχως το πακετο μου απο banggood παρολο που πληρωσα EU priority LINE βρισκεται στο τελωνιο για ελεγχο.....
Είμαι περίεργος να μάθω τι σόι τελωνειακό έλεγχο θα κάνουν σε δέμα που έρχεται από ευρωπαϊκή χώρα.Δυατυχως το πακετο μου απο banggood παρολο που πληρωσα EU priority LINE βρισκεται στο τελωνιο για ελεγχο.....
Αυτη η αποστολη ισχυει για δεματα μεχρι 2 κιλα και μικρο ογκο. Δεν εχεις την επιλογη αν παρεις ενα cnc ή laser.Κυριάκο, η σίγουρη μέθοδος αποστολής από Banggood, προς το παρόν, είναι η PDM με το γερμανικό ταχυδρομείο.
EU priority και SG tracking δεν γίνεται . Φοβάμαι ότι αλλάξανε την μέθοδο αποστολής χωρίς την συγκατάθεση σου . Ψάξε σε spam mail να δεις αν σου έχουν στείλει κάτι . Φοβάμαι ότι επειδή δεν απάντησες θεώρησαν ότι συμφωνείς στην αλλαγή μεθόδου πχ σε express mail...Δυστυχως το tracking που πηρε ειναι με κατάληξη SG δλδ SINGAPORE....
Εν αντιθεση με το προηγουμενο laser που πηρε tracking number DE δλδ Germany....
Τσεκαρα μολις τωρα στο tracking του banggood τι γινεται με το δικο μου και διαπιστωσα κατι απιστευτο.... οτι η παραγγελια μου ειχε ερθει σημερα αλλα δεν με βρηκαν σπιτι....
2020-02-25 20:31:00 The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area. (πηγε σε μια κοντινη shell το δεμα)
2020-02-25 19:21:00 The recipient was not present. The recipient has been notified. (ελειπα οντως)
'''''
2020-02-18 19:13:00 KΓΆln, Germany The shipment has been processed in the parcel center (το δεμα πηγε Γερμανια στις 18/2)
....και πραγματι μολις σημερα ελαβα ενα ειδοποιητηριο απο την DHL oτι περασαν και δεν με βρηκαν. Μου εστειλαν SMS να παω να παραλαβω το πακετο απο μια Shell.
Δεν πηγε καν το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να ειναι το laser engraver, γι αυτο και δεν πηγα σημερα να το παρω. Αυριο θα σας πω λεπτομερειες αφου παραλαβω.
Ειναι δυνατον??? Το δεμα απο Κινα ηρθε μεσω Γερμανιας με DHL. Η υπηρεσια που ειχα επιλεξει τελικα ηταν EU priority με περιπου 5 ευρω κοστος.
Παντως, εμενα εχει ριξει "μαυρο" το ebay μου. Περιμενω καμια 10αρια δεματα απο Δεκεμβρη και δεν εχει ερθει τιποτε.
Πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.