Tαχυδρομεία - Τελωνεία

παιδια τα ΕΛΤΑ αυτη την φορα ξεπερασαν τον εαυτο τους! ΔΙΣ!
1.
περιμενα μια κεραια ασυρματου απο τον ιανουαριο και σημερα εφτασε.
Σε εναν φακελο γεματο υγρασια..ειχε νερο ακομα και στη θηκη της κεραιας που ειναι ισχυρη σακουλα με κλεισιμο ziploc
2.
η ετικετα με την διευθυνση ειχε ξασπριζει εντελως! και ομως με τις μοναδικες ικανοτητες τους εφεραν το σωστο πραγμα στον σωστο ανθρωπο!

Και μενα με εντυπωσιασαν τα περηφανα και αποτελεσματικα Ελτα. Μου παρεδωσαν χτες πακετακι -που ειχα εντελως ξεχασμενο απο DX.com- που ειχα παραγγειλει απο 28 Νοεμβριου.

Έλα παραπονιαρηδες...!!!
Δε λέτε που τώρα γίνονται μόνο αποστολές και κόβουν το λαιμό τους να σε βρουν...

Πρεπει να ειναι αναλογως την περιοχη (εξαρταται απο τους κατα τοπους υπαλληλους φανταζομαι).
Στην περιοχη μου βλεπω οτι παραδιδονται, γραμματα/λογαριασμοι/εντυπα/πακετα, καθημερινα.

Κι εμενα (Μαρουσι) σημερα μου παραδωσαν 3 ebay, μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο (οπως θα θυμαστε, ειχαν παραληφθει μπολικα τις προαλλες, τυχαια, απευθειας απο το ταχυδρομειο).

Re: Απάντηση: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Εμενα σημερα η ACS με βρηκε σπιτι :flipout: με καλεσαν στο τηλεφωνο να τους ανοιξω την πορτα

ρε τι ζουμε

Εμένα πάλι την Παρασκευή το μεσημέρι (15:20) μου ήρθε SMS από τα ΕΛΤΑ Courier ότι έγινε ανεπιτυχής προσπάθεια παράδοσης (δεν το είχα κουνήσει από το σπίτι όλη μέρα). Έπαιρνα επί 1 ώρα συνεχώς και αδιαλλείπτως στο τηλέφωνο (τοπικό κατάστημα) και είτε ήταν κατειλημένο είτε δεν απαντούσε. Τελικά κατά τις 17:30 βρήκα κάποιον υπάλληλο, όπου προσπαθούσε με χίλιες δικαιολογίες να με πείσει ότι ήρθαν αλλά δε με βρήκαν. Αύριο Δευτέρα θα έχουμε επανάληψη προσπάθειας, για να δούμε αν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά! :flipout:

Εδώ Μαρούσι, εχουμε να δούμε δέμα ουτε κι εγώ ξέρω απο πότε... Μόνο λογαριασμούς μας φέρνουν...
Ο Αγγλος που σας έλεγα τη προηγούμενη εβομαδα απογοητευτηκε και μου έκανε refund τα χρήματα και μου είπε ότι εάν τελικά παραλάβω τα δέματα ή κάποιο απο αυτά κερασμενα...

Περιέργως δέμα απο Bangood με pdm το έφερε η DHL που συνήθως φέρνει δέματα πιο ακριβά πχ απο Αμερική που έχουν προπληρωμενους φόρους και τελωνεία
Το tracking number ηταν της μορφης CS6........DE
Μέχρι να έρθει φοβόμουν μήπως κάνανε την μακακια όπως του Κυριάκου και πλήρωνα τίποτα κερατιάτικα

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Περιέργως δέμα απο Bangood με pdm το έφερε η DHL που συνήθως φέρνει δέματα πιο ακριβά πχ απο Αμερική που έχουν προπληρωμενους φόρους και τελωνεία
Το tracking number ηταν της μορφης CS6........DE
Μέχρι να έρθει φοβόμουν μήπως κάνανε την μακακια όπως του Κυριάκου και πλήρωνα τίποτα κερατιάτικα
Και εμενα μου εφερε καλωδια αξιας 5 απο banggood , δεν εχει σχεση η αξια του αντικειμενου. ΑΠο τη στιγμη που εγραφε DE δεν υπηρχε περιπτωση φορων και δασμων.

Πάντως υπάρχουν γενικότερες καθυστερήσεις και από dhl.
Έχουν μειωθεί οι πτήσεις παγκοσμίως σε τέτοιο σημείο που τα Express courier πλέον δεν είναι καθόλου express

Καλά αυτό δεν το συζητάω Γιώργο...με όσα γίνονται μικρή αξία έχουν αυτά...
Απλώς κάποιοι περιμένουν πράγματα που ίσως αφορουν καθαρά επαγγελματική προμηθεια και επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη αποδεκατισμενη αγορά...

Απίστευτο.
Σήμερα μου ήρθε παραγγελία από Ali που είχα κάνει πριν σχεδόν έξι μήνες ( 6/10/19).
Ούτε θυμόμουν ότι το περίμενα.
Που στην ευχή βολόδερνε τόσους μήνες;