Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

υπαρχει ακομα θεμα με τις παραγγελιες απο εξωτερικο που υπερβαινουν τα 20 ευρω?

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νικόλα ισχύει ακόμα
πάνω απο 22 ευρώ ολική άξια πλερώνεις:a0210:

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μια ερωτηση ακομα παιδια απο την εμπειρια σας
βλεπω για παραδειγμα αυτο
https://www.banggood.com/Double-Hea...-p-1021135.html?rmmds=search&cur_warehouse=UK
ερχεται πιο φτηνα αν το παραγγειλεις απο uk απο οτι απο κινα σε πολυ λιγοτερες μερες.
ισχυει ο περιορισμος των 22 ευρω και εδω? (εννοω απο uk)

Καλησπέρα.μπορει κάποιος να μου πει αν έφτασε το δέμα μου Ελλάδα;
bfad4b7dee4ec44aa7348f510b862ca6.jpg

Απο αυτο δεν φαινεται.
Οτι εφυγε απο Ολλανδια, μονο.
Πιθανοτατα να εχει φτασει, αλλα αυτο δεν λεει και πολλα.

Σήμερα παρέλαβα ανάλογο tracking με το δικό σου, με status "NETHERLANDS,POSTING/COLLECTION" στις 18, 5 μέρες νωρίτερα δλδ. Άρα θεωρητικά, τέλος επόμενης εβδομάδας θα το έχεις.

Re: Απάντηση: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Απο αυτο δεν φαινεται.
Οτι εφυγε απο Ολλανδια, μονο.
Πιθανοτατα να εχει φτασει, αλλα αυτο δεν λεει και πολλα.
Χμμμ και μένα με μπέρδεψε το σχέδιο.. Τελωνείο δε θα έχω σωστά;

μια ερωτηση ακομα παιδια απο την εμπειρια σας
βλεπω για παραδειγμα αυτο
https://www.banggood.com/Double-Hea...-p-1021135.html?rmmds=search&cur_warehouse=UK
ερχεται πιο φτηνα αν το παραγγειλεις απο uk απο οτι απο κινα σε πολυ λιγοτερες μερες.
ισχυει ο περιορισμος των 22 ευρω και εδω? (εννοω απο uk)

Πολύ πιο γρηγορα θα έρθεις και από Αγγλία ακομα δεν εχει τελωνείο Νικο.

σε ευχαριστω κυριακο. οπότε απο αγγλια παραγγελνουμε (ακομα) οτι θελουμε χωρις φορους για ανω των 22 ευρω

Η γενική ταχυδρομική πλεον εχει αλλαξει επίπεδο. Σε δεμα που ηταν να παραδωθει σημερα βλεπω στο tracking οτι εγινε αποτυχία παραδοσης. Χαρτακι δεν υπηρξε πουθενα, ουτε τηλ που καμμια φορά παιρνουν οι κουριερ, αλλα ουτε καν το κλασσικό sms που στελνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η γενική ταχυδρομική πλεον εχει αλλαξει επίπεδο. Σε δεμα που ηταν να παραδωθει σημερα βλεπω στο tracking οτι εγινε αποτυχία παραδοσης. Χαρτακι δεν υπηρξε πουθενα, ουτε τηλ που καμμια φορά παιρνουν οι κουριερ, αλλα ουτε καν το κλασσικό sms που στελνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην περιοχή μου 6 μέρες κράταγαν το δέμα και την έβδομη έστειλαν μήνυμα να επικοινωνήσω μαζι τους σε ένα σταθερό όπου την άλλη μέρα που πήγα στο γραφείο μου είπαν, δε το ξέρετε; το καταργήσαμε το σταθερό λόγου φόρτου εργασίας. Δέμα δε πήρα. Ήταν δυόμιση και εξυπηρετούσαν μέχρι τις δύο.
Την άλλη μέρα πήγε η γυναίκα μου για ένα δικό της αντικαταβολή που την ειδοποίησαν αμέσως, και πήρε και το δικό μου με αναμονή 20 λεπτά + αν πληρώσεις την κάρτα τρως 10 λεπτά αναμονή για να "ανοίξει το σύστημα". Μια δικαιολογία που την λέει η κυρία σε κάθε ευκαιρία.
ΟΥΦ.

Κι εγω σημερα παρελαβα τυχαια αντικατασταση της σκουπας ατμου του lild, απο dhl.
Καμια ειδοποιηση, καμια ενοχληση.
Κανονικα δεν θα ηταν κανειε σπιτι, αλλα εντελως τυχαια υπηρχε καποιος και το πηρε.
Τι να πεις;

Θα σου πω οταν παραλαβω λογικα μεχρι τελος του μηνα..

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Εχει ψωνίσει κανείς τελευταία από banggood Με EU PRIORITY LINE?
Ισχύει ακόμα ο εκτελωνισμος σε Ολλανδία η Γερμανία?

Ναι, Κυριάκο, ισχύει.
Αλλά μέχρι πρόσφατα σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω διακοπής των πτήσεων από Ασία προς ΕΕ και από ΕΕ προς Ελλάδα.
Αν είσαι τυχερός και το στείλουν με το Γερμανικό ταχυδρομείο, θα ταξιδέψει οδικώς από το Feucht στην Αθήνα και θα στο παραδώσει η DHL..