Tαχυδρομεία - Τελωνεία

ναι, χαλια κατασταση ειδικα για σενα, αλλα καπου ηθλα να πω και το "Συν Αθηνα και χειρα κινει"

Τελικά ακύρωσα πριν λίγο την παραγγελία. Επικοινώνησα με το κατάστημα και έκανα ακύρωση με επιστροφή χρημάτων.

Ηδη ηταν.

Αν σκεφθει κανεις οτι η elta courier ανακοινωσε οτι σταματαει απο δευτερα παραλαβες !!!! μπας και καταφερει να παραδωσει αυτα που εχει ηδη καταλαβαινει κανεις .....

Ισως της ερχοταν πιο φθηνα να αγορασει την ιδια την elta courier.

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι και οι 4 εταιρειες πασχουν το κεντρικο τους hub στη διαλογή. Οσα ατομα και να παρεις αποτελεσματικη διαλογή χωρις τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα δε γίνεται.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την είδαμε και την ACS , 20 ημέρες σε γνωστό το δέμα είχε μείνει στην κεντρική αποθήκη στην Αθήνα και τελικά του το παρέδωσαν στις 25 ημέρες.

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα αρχές του μήνα και έλαβα δέματα απο καταστήματα με ρούχα στις 3-4 ημέρες και με ΕΛΤΑ και με ACS και παπούτσια με Γενική στην εβδομάδα.

Την είδαμε και την ACS , 20 ημέρες σε γνωστό το δέμα είχε μείνει στην κεντρική αποθήκη στην Αθήνα και τελικά του το παρέδωσαν στις 25 ημέρες.

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα αρχές του μήνα και έλαβα δέματα απο καταστήματα με ρούχα στις 3-4 ημέρες και με ΕΛΤΑ και με ACS και παπούτσια με Γενική στην εβδομάδα.
Αυτο ακριβως ανεφερα παραπάνω. Ολες οι εταιρείες ειχαν προβλημα στο κεντρικο τους hub που αργουσε παρα πολυ η διαλογη. Οπως επισης ανεφερα οτι μεσω της επένδυσης που θα ολοκληρωθεί τελος του 2021 η ACS θα εχει το πλεον συγχρονο κέντρο στην Ελλάδα και θα ανεβασει τον πήχη.

το θεμα ειναι αν θα προσλαβουν περισσοτερους διανομεις και προσωπικο στα υποκαταστηματα.
Ανεβαζοντας τον ογκο στο πολλαπλασιο θα αρχισουν να μπουκωνουν τα ηδη γεματα σωρους δεματων στο πατωμα υποκαταστηματα.
καταστηματα που δουλευαν με ενα διανομεα τωρα χρειαζονται 2-3 και χωρο (και ατομο) για την υποταξιμομηση των δεματων ανα περιοχη.

Δυστυχώς η τελική διανομη ειναι franchise με οτι σημαινει αυτο για το μεσο ελληνα "επιχειρηματια" ιδιοκτητη του πρατηρίου διανομης. Αυτο φαίνεται και εδω μεσα που αλλοι ειναι απολυτα ευχαριστημένοι με την χ εταιρεία και αλλοι δε θελουν ουτε να την ακουν..

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Εχτες παρηγγειλα απο Αθηνα. Σημερα μου στειλανε αριθμο αποστολης με Γενικη.
Τον βαζω στην αναζητηση στο σαιτ της Γενικης, δεν βγαζει τιποτα.
Η γενική πλεον κρατά τις αποστολές μέχρι και 5 μέρες μέχρι να τις στείλει.
Καμία αποστολή εδώ και μέρες δεν φεύγει την ίδια μέρα.
Οι αποστολές που φεύγουν την επόμενη μέρα είναι αυτές που έχουν πληρωθεί τα μεταφορικά ή είναι αντικαταβολες.

Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

το θεμα ειναι αν θα προσλαβουν περισσοτερους διανομεις και προσωπικο στα υποκαταστηματα.
Ανεβαζοντας τον ογκο στο πολλαπλασιο θα αρχισουν να μπουκωνουν τα ηδη γεματα σωρους δεματων στο πατωμα υποκαταστηματα.
καταστηματα που δουλευαν με ενα διανομεα τωρα χρειαζονται 2-3 και χωρο (και ατομο) για την υποταξιμομηση των δεματων ανα περιοχη.

ε τώρα γίνεσαι λιγάκι υπερβολικός...

https://www.protothema.gr/greece/ar...-etaireia-tahumetaforon-demata-san-skoupidia/

ούτε στην Κίνα να είμαστε..

Η παραπανω εικονα ειναι διαψευτηριο του τι γινεται με τις ταχυδρομικες....αντε τωρα να ειναι καποιο απο τα δικα σου και να λες θα ερθει ...δεν θα ερθει οκ....χαλια μαυρα...!!!!

Έτσι ακριβώς. όπως τα λες.
Το πόσο χάλια είναι το γνωρίζουμε όλοι. το θέμα είναι, θα διορθωθεί κάποια στιγμή αυτό ; και πότε ; ελπίζω όχι του αγίου...

Οποτε για να μην μπλεξεις η αντικαταβολη γινεται προς το παρον κανονας.
Αν ερθει το πληρωνεις, αν δεν ερθει ζαμαν φου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Αφαίρεση άδειας και λουκέτο στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι. το θέμα είναι ότι δυστυχώς αυτό το χάλι θα συμβαίνει και σε άλλα υποκαταστήματα. τι να πεις..

Αν επιανε μια βροχη τι θα γινοταν ?

Πιο τιμια ειναι η σταση των ελτα κουριερς που σταματουν απο αυριο παραλαβες.....