Μπορείς να βάλεις αρνητικό offset. Γίνεται μέσα από το appΈχω το εξής. Το ένα δωμάτιο έχει αρκετό κρύο. Με την ανώτερη θερμοκρασία στους 25 δεν ζεσταίνεται αρκετά. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω πως όχι.Μπορούμε να βάλουμε κάποια ειδοποίηση πχ όταν ανάβει; Να έρχεται στο κινητό?
Μπορούμε να βάλουμε κάποια ειδοποίηση πχ όταν ανάβει; Να έρχεται στο κινητό?
Μακάρι γιατι είναι χρήσιμο θεωρώ.
Άσχετο αλλά με βάση τα δεδομένο το εικονίδιο στο homekit δεν θα έπρεπε να είναι πορτοκαλί;
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα! Προσπαθώ να καταλάβω αν το Tado Extension Kit κάνει για την περίπτωσή μου (εξηγώ παρακάτω). Είμαι λίγο άσχετος με αυτά, οπότε αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος θα του είμαι υπόχρεος!
Στο σπίτι έχουμε ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας. Δηλαδή, το νερό ζεσταίνεται είτε (α) όταν ανάβουμε το καλοριφέρ, είτε (β) από τον ήλιο, ή (γ) με το σήκωμα ενός διακόπτη στον ηλεκτρολογικό πίνακα του διαμερίσματος.
Εκτός από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, επιθυμώ μέσω του Tado, να χειρίζομαι & τον διακόπτη της περίπτωσης (γ). Είναι εφικτό αυτό μέσω του Extension Kit ή έχω καταλάβει λάθος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω την εμπειρία χρήσης από κάποιον που έχει tado με ενδοδαπεδια θέρμανση. Αξίζει το tado σε αυτή την περίπτωση;
To γ γίνεται μόνο μέσω άλλου smart switch που αντικαθιστά την ασφαλεια-διακοπτη. Η sonoff ξέρω ότι βγάζει τέτοια. Δεν είναι ακριβά αλλά θα μπορείς να το βάλεις μόνος σου;Καλησπέρα! Προσπαθώ να καταλάβω αν το Tado Extension Kit κάνει για την περίπτωσή μου (εξηγώ παρακάτω). Είμαι λίγο άσχετος με αυτά, οπότε αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος θα του είμαι υπόχρεος!
Στο σπίτι έχουμε ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας. Δηλαδή, το νερό ζεσταίνεται είτε (α) όταν ανάβουμε το καλοριφέρ, είτε (β) από τον ήλιο, ή (γ) με το σήκωμα ενός διακόπτη στον ηλεκτρολογικό πίνακα του διαμερίσματος.
Εκτός από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, επιθυμώ μέσω του Tado, να χειρίζομαι & τον διακόπτη της περίπτωσης (γ). Είναι εφικτό αυτό μέσω του Extension Kit ή έχω καταλάβει λάθος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Το tado σε καλύπτει μονο για το νερο που ζεσταίνεται από το καλοριφέρ αν βάλεις το extension.
Δεν έχω, αλλα γιατί να έχει διαφορα; Θερμοκρασια δωματιου μετρα, ανεξαρτήτως που είναι τα σωματα.
Ρωτάω γιατί με την ενδοδαπεδια θέρμανση, ανοίγεις το χειμώνα και το κλείνεις την άνοιξη, λόγω ότι εάν το ανοιγοκλεινεις αργεί να ζεστάνει. Για παράδειγμα την πρώτη φορά θέλει μια μέρα για να φτάσει τους 22 σε ένα δωμάτιο.
Οπότε ποιος ο λόγος να πάρω το tado;
Ψιλό κουφό αυτό!
Αν έχουν απλά βραχυκυκλωσει τα καλώδια εντολής θέρμανσης και ζεστού νερού, επειδή ο θερμοστάτης δεν υποστηρίζει ξεχωριστές εντολές, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Αν το κοινό κύκλωμα είναι από πιο χαμηλά τότε δεν βλέπω να υπάρχει σωτηρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.