Ταινίες 4Κ σε lg c8, να προτιμήσω εξωτερικό ssd η φλασάκι;

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
912
Στο color gamut τι βάζουμε παιδιά;

στο colour gmaut τι βαζουμε ρε παιδια μεχρι τωρα το ειχα στο wide διαβασα οτι πρπει να ειναι στο auto για να αποδιδονται σωστα τα χρωματα στο auto ομως μου φαινονται ξεπλυμενα τι να κανω?
 
Re: Στο colour gamaut τι βάζουμε παιδιά;

Ποιο μοντέλο είναι το μέσο προβολής σου και τι περιεχόμενο αναπαράγεις ;
 
Θέλω να βλέπω ταινίες 4Κ μέσω της lg c8 oled να προτιμήσω εξωτερικό ssd η φλασάκι; Η τηλεόραση μου μάλλον έχει usb 2.0 αυτό θα είναι πρόβλημα;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Αυτη η τηλεοραση για να αναδειχθεί πρέπει να της δώσεις υλικο που προφανως δεν χωραει σε φλασακι ουτε σε ssd. Εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα καλο σταθερό hdd με εξωτερικη τροφοδοσια.Με 100 ευρω παιρνεις 4tb.εχε υποψιν βέβαια οτι η c8 μπορει να διαβάσει και να παίξει ταινιες απο το δικτυο του σπιτιού δηλαδη απο καποιον υπολογιστή ή media player που ειναι συνδεδεμενος στο δίκτυο.