skysound
Supreme Member
Re: Ταινίες horror και scifi που ξεχωρίζουν
Ας πω και εγω μια πολυ καλη, και μαλιστα κορεατικη:
The host (2006)
Ας πω και εγω μια πολυ καλη, και μαλιστα κορεατικη:
The host (2006)
ΕξαιρετικήΑς πω και εγω μια πολυ καλη, και μαλιστα κορεατικη:
The host (2006)
skysound και avpap συμφωνώ απολυτα μαζύ σας.Αν και είχα αναφερθεί κάπου στο νήμα
με την εξής περιγραφή:
Τώρα ομως θα σας πάω στο Gwoemul/the host 2006.
Aλλη μια ταινια horror-fiction ειναι το "στο στομα της τρελλας" (in the mouth of madness) 1994
Ταινια των 90's του carpenter υστερα απο το "the thing" και το "prince of darkness"
https://horrormovies.gr/reviews/in-the-mouth-of-madness-1994/
Η υπόθεση του «In The Mouth of Madness» περιστρέφεται γύρω από έναν ιδιωτικό ερευνητή με ειδικότητα την διερεύνηση ασφαλιστικών απατών. Όταν ο διάσημος συγγραφέας ιστοριών τρόμου Sutter Cane εξαφανίζεται μυστηριωδώς πριν την κυκλοφορία του τελευταίου πονήματός του, ο εκδότης του αναθέτει στον ερευνητή να τον εντοπίσει και να επανακτήσει το χειρόγραφο. Όπως είναι φυσικό ο ερευνητής υποψιάζεται απάτη προς ενίσχυση της δημοσιότητας του επικείμενου βιβλίου. Όμως διάφορα παράξενα γεγονότα που στιγματίζουν την αποστολή του, θέτουν τον σκεπτικισμό του σε ισχυρή δοκιμασία και ο δύσπιστος άντρας ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, σ’ ένα τρελό κόσμο γεμάτο κινδύνους και ακόμα πιο φρικτές αποκαλύψεις. Κι όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω μιας ανεξήγητης έξαρσης βίας στις ανθρώπινες κοινωνίες με φορείς τηςβ¦τους αναγνώστες των μυθιστορημάτων του Sutter Caneβ¦
Η σφαιρα (sphere) 1998
https://www.imdb.com/title/tt0120184/
Μια ομαδα επιστημονων στελνεται να εξερευνησει ενα διαστημοπλοιο, οπου ηταν βυθισμενο 300 χρονια στον ωκεανο.
Τη συγκεκριμενη ταινια την ειχα διαβασει σε βιβλιο τσεπης καποια χρονια πριν γινει ταινια. Και μιας και η φαντασια μου οργιασε, ειχα σκεφτει πως αν γινοταν ταινια, θα ηταν κατι το υπεροχο.
Αν και παιζουν ηθοποιοι οπως νταστιν χοφμαν, σαρον στοουν, σαμιουελ τζακσον, θεωρω οτι κατι δεν πηγε και πολυ καλα στη χημεια τους. Ηταν κατα την αποψη μου το μεγαλυτερο ψεγαδι της για να δημιουργηθει η σωστη ατμοσφαιρα που τις αξιζε απο πλευρας σεναριου.
Παρ'ολα αυτα την προτεινω κι ας ειναι λιγο Underrated και ετεροχρονισμενη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.