Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Θα συμφωνήσω με το Band of Brothers. Το θεωρώ ως την πιο "ταινιακή" σειρά, είναι σαν μια δεκάωρη ταινία σε συνέχειες, με σκηνοθεσία, εφέ και πλοκή ταινίας! το The Pacific νομίζω είναι πολύ υποδεέστερο και πιο κουραστικό.2 πολυ καλες μινι σειρες (10 επισοδεια η καθε μια) με θεμα τον Β' παγκοσμιο πολεμο ειναι το Band Of Brothers και το THE PACIFIC
Μια και δεν αναφέρφθηκε, να θυμηθούμε και την εξαιρετική "Μπαλάντα του Στρατιώτη" του Γκριγκόρυ Τσουχράι. Κάποτε, προβλήθηκε στην ΕΤ1.
The Longest Day (1962)
Das Boot (1981)
Πάντως σύμφωνα με το Poll, πρώτες είναι τα block busters "Enemy at the gates" και "Saving Private Ryan", τα οποία και εγω θα τα ξαναέβλεπα ευχαρίστως ένα χαλαρό βράδυ στο star. Ωστόσο, αν ήθελα να απολαύσω μια ταινία με θέμα Β'ΠΠ σε κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι, θα επέλεγα μια από τις παραπάνω.
Lol Διονύση..
Το Joyeux Noel διαδραματίζεται στον Α´ΠΠ !!:BDGBGDB55: (και είναι και ταινιάρα..)
Υπαρχει και...Ο Λευκος Τιγρης που ειναι πολυ περιεργο φιλμ που αγγιζει το Μυστικισμο και σε πολλους δεν θα αρεσει. Εμενα μου αρεσε και μαλιστα πολυ. Το δε τελος του ειναι ενα "αποκρυφηστικο" σινιαλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.