Ταιριαζουν 150αρια ηχεια με 100αρι ενισχυτη

pablo

New member
22 December 2007
3
Καλησπερα παιδια
θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με καποιο θεμα που μου προεκυψε και αφορα στο ταιριασμα των ηχειων με τον ενισχυτη
Απο οτι θα καταλαβετε ειμαι στραβαδι σε θεματα ηχου αλλα σιγα σιγα θα μαθω
Εδω και καμποσο καιρο ψαχνω για ενισχυτη για να τον ταιριαξω με τα 150αρια ηχεια μου.νομιζα οτι στα μετρα μου ειναι ενας 5χ100 watt ωσπου καποιος ηλεκτρολογος μου ειπε οτι ενας τετοιος συνδιασμος θα μου καψει τον ενισχυτη!:angel:
Πειτε μου αυτο ισχυει?
Πρεπει να κοιταξω για περισσοτερα watt?
βοηθηστε με αδελφια-bye-

πες του ηλεκτρολογου οτι αυτα παθαινει οταν τον χτυπα το ρευμα
εκτος αν τον εχει χτυπησει και κατι αλλο μαζι με το ρευμα οποτε παει αλλου η δουλεια

πες του ηλεκτρολογου οτι αυτα παθαινει οταν τον χτυπα το ρευμα
εκτος αν τον εχει χτυπησει και κατι αλλο μαζι με το ρευμα οποτε παει αλλου η δουλεια

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::flipout::flipout::flipout:

Εδω και καμποσο καιρο ψαχνω για ενισχυτη για να τον ταιριαξω με τα 150αρια ηχεια μου.νομιζα οτι στα μετρα μου ειναι ενας 5χ100 watt ωσπου καποιος ηλεκτρολογος μου ειπε οτι ενας τετοιος συνδιασμος θα μου καψει τον ενισχυτη!:angel:
Πειτε μου αυτο ισχυει?
Πρεπει να κοιταξω για περισσοτερα watt?
βοηθηστε με αδελφια-bye-

Καλός ηλεκτρολόγος αυτός ;) αλλά μην τον πάρεις να σού φτιάξει τα ηλεκτρικά στο σπίτι.

Τελικά θα βοηθήσει κανείς το παλικάρι ?:gossip:

Από ότι ξέρω μάλλον θα συμβεί το αντίθετο , ποιο εύκολα χαλάνε τα ηχεία από μικρό ενισχυτή παρά αυτός .
Το γιατί μπορούν να στο εξηγήσουν οι από πάνω , πειράζονται τώρα , αλλά μόλις σταματήσουν θα στα πουν αναλυτικά .

Last edited:
ενα αυτοκινητακι σαν το δικο μου κατεβαινει την ατικη οδο με 150
το ιδιο κανει και μια φεραρι το δικο μου ειναι ψιλοιδρωμενο και η φεραρι πασχιζει να ξυπνησει
αν ενας ενισχυτης πραγματι βγαζει 100 βατ και χωρις μεγαλη παραμορφωση θα τα βγαλει ψιλοζορισμενα
ενας av ειναι περιπου 17 κιλα με ολα τα μπλιμπλικια πανω του, ιδια κιλα ειναι και ενας τελικος με 120 βατ για 5 καναλια
ποιος απο τους δυο λεει ψεματα
φιλου ο μαρατζακος τιναζει τα τουιτερ του ευκολα με 6ομο ηχειο και μονο για μπροστα
οταν τον ζορισεις καπου θα ξεσπασει
ενα κουτι δεν τα κανει παντα ειδικα στα watt

η harman λεει αληθεια αλλα εχει τρελλη υποδομη το καθε μηχανακι της
α δεν ειναι ολες harman