Τάκη καλορίζικος ο JVC-HD1!

…να πω και εγώ καλορίζικος και Καλές Θεάσεις ;) το μηχάνημα εξαιρετικό μάλλον θα έλεγα ULTRA εξαιρετικό ( ;) ) από όλες τις πλευρές… λίγο διαφορετικό στη θέαση και στο πως προτιμώ την εικόνα για τα προσωπικά μου γούστα, αλλά είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… contrast ξυράφι και το συγκεκριμένο μηχάνημα άψογο σε θέμα σύγκλισης…

…Τάκη να είσαι καλά να το χαίρεσαι till the next one ;)

Απάντηση: Re: Τάκη καλορίζικος ο JVC-HD1!

…να πω και εγώ καλορίζικος και Καλές Θεάσεις ;) το μηχάνημα εξαιρετικό μάλλον θα έλεγα ULTRA εξαιρετικό ( ;) ) από όλες τις πλευρές… λίγο διαφορετικό στη θέαση και στο πως προτιμώ την εικόνα για τα προσωπικά μου γούστα, αλλά είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… contrast ξυράφι και το συγκεκριμένο μηχάνημα άψογο σε θέμα σύγκλισης…

…Τάκη να είσαι καλά να το χαίρεσαι till the next one ;)

Γιωργο ULTRA ευχαριστω ! :drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τάκη καλορίζικος ο JVC-HD1!

Τακη, my ULTRA pleasure ;)
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εμ, τι περίμενα; Μήπως εσύ είσαι καλύτερος; (Καλά σε έκανε με το καλώδιο.... :flipout: )

Καλορίζικος και από μένα Τάκη. Αν και δεν έχω δει το μηχάνημα να παίζει πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει! Α και κράτα τον σε καλή κατάσταση, γιατί όταν φτάσει και γι'αυτόν το πλήρωμα του χρόνου, ξέρεις...:BDGBGDB55:

Σωκρατη & Αντωνη ευχαριστω! Που ξερεις, αυτον τον προβολεα ενδεχεται να τον κρατησω και πανω απο 2 χρονια! :D