Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στα αρνητικά της nova, όπως και στις πρακτικές της εσχάτως με τους συνδρομητές μη δεσμευμένης κάρτας. Ωστόσο στο παρόν θέμα βλέπουμε και "λάθη" (αν είναι η συγκεκριμένη λέξη αδόκιμη, ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη) από την πλευρά των συνδρομητών που, αν δεν είχαν γίνει, ίσως είχαμε άλλες εξελίξεις: κάρτα εκτός δέκτη την ώρα που στέλνεται σήμα και κλήση "φόρα παρτίδα" από το εξωτερικό. Σε τελική ανάλυση ίσως και να μη λένε κάτι αυτά αλλά πρέπει να αναφερθούν.

Μία παρατήρηση. Δέκτες ή Module που έχουν παλαιό irdeto softcell έχουν πια προβλήματα με τα κανάλια. Στην δικιά μου περίπτωση ο humax 5400 πήγε στην ανακύκλωση και έβαλα έναν απλό δέκτη με irdeto CI. Είδα βέβαια ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα και σε συγκεκριμένους δέκτες με ucas.

ξερουμε ποσοι hd συνδρομητες υπαρχουν ωστε να δουμε ποσες καρτες εχουν παντρευτει?

νομιζω πως σημαντικο επισης ειναι το οτι με το παντρεμα γινονται ολοι συνδρομητες dvbs2.μπας και αλλαξουν οι συχνοτητες...

την Κυριακη πεντε λεπτα πριν τον αγωνα ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μου διεκοψαν πρωτα το SS1 τα αλλα καναλια επαιζαν κανονικα μετα σταδιακα ολα για περιπου 20λεπτα. Τους επαιρνα τηλ. ειχαν αυτοματο τηλεφωνητη ελεγε λογω προβληματος στο τηλ.κεντρο αδυνατουμε να σας εξυπηρετησουμε.

Last edited:
Έχω ελεύθερη κάρτα και δεν έπαιζε μόνο το SS1 όλα τα άλλα έπαιζαν κανονικά.

Σε φίλου που έχει δέκτη της νοβα και παντρεμένη κάρτα έπαιζε κανονικά το SS1, τον πήρα τηλέφωνο εκείνη την στιγμή.

Οποτε τα πραγματα σοβαρευουν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....και δεν μπορω να καταλαβω το εξης...Πληρωνω 65ευρω το μηνα, με ποιο δικαιωμα η νοβα μου κανει καψονια?και δεν φτανει αυτο, κανουν οτι κανουν κατεβαζουν και τα τηλεφωνα εσκεμενα να μη τους ενοχλουμε,,,Ε ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ

Διοτι και ο αλλος που πληρωνει 65 ευρω, την μοιραζει με μικροτερη συνδρομη και στη νοβα δε συμφερει.

Δυστηχως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Ο σοφος λαος το εχει πει και αυτο

σε γνωστό μου σταμάτησε ξαφνικά η κάρτα του,από την nova του είπανε όλα OK από αυτούς...
Δούλευε την Κάρτα σε Irdeto Μπλε αλλα αναβαθμισμένο
Δοκιμάσαμε μετά διαφορα CI αλλα και τελικά έπαιξε σε ένα Παλιό Irdeto.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί παίζει σε παλιό Irdeto,και όχι σε Αναβαθμισμένο,κάτι θα σκαρφίστηκε πάλι η Κυρια...
Ποσα ξέρεις nova,ποσα κρύβεις nova,Ποοοσααααααααα:laugh:

Last edited by a moderator:
το θεμα παιδια ειναι οτι οι παλιες καρτες θα κλεισουνε ολες πιστευω μεχρι το καλοκαιρι,
η θα παντρευτουνε με ci+ η θα παρουμε ολοι πατατοpace παντρεμενη.

Προσωπικη μου αποψη ειναι καλυτερα να παει σε ci+ παρα σε πατατοpaceδεκτες.

στον δικο μου-ελευθερη καρτα σε Dreambox 500hd-εκανε μια διακοπη για 2-3 δευτ και επανηρθε μονο του.
απο κει και περα δεν ειχα κανενα προβλημα.

το θεμα παιδια ειναι οτι οι παλιες καρτες θα κλεισουνε ολες πιστευω μεχρι το καλοκαιρι,
η θα παντρευτουνε με ci+ η θα παρουμε ολοι πατατοpace παντρεμενη.

ειτε ετσι ειτε αλλιως εμενα με ξεχνανε..
δεν εδωσα 350 ευρω για δεκτη και να τον αχρηστεψω..!
εχουν τα δικια τους αλλα εχω και εγω τα δικα μου...

θα σκεφτω μονο την περιπτωση του 865 τσαμπα ή σε πολυ δελεαστικη τιμη και βεβαια πακετο με μιση τιμη οπως και τωρα.
διαφορετικα γεια τους.δυσκολοι καιροι...

Δημήτρη ο δέκτης σου δεν έχει εγκεκριμένο λογισμικό Irdeto ούτε CI θύρα. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι δέκτες χωρίς CI είναι απλώς για ελεύθερα κανάλια. Δεν είναι υποχρεωμένη η Nova να διατηρεί συμβατότητα με το oscam, το cccam και το mgcam.

Εγώ βρίσκω πάντως απαράδεκτο οι κάρτες να μη παίζουν στα εγκεκριμένα και αδειοδοτημένα από την Irdeto CI modules. Καλά κάνει η Nova και προσπαθεί να προστατέψει το προϊόν της, αλλά όταν χρησιμοποιεί αντίμετρα στην πειρατεία καλό είναι να φροντίζει ότι αυτά δεν επηρεάζουν νόμιμους συνδρομητές με ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ Irdeto εξοπλισμό.

σαφως..εαν ομως παψει να παιζει σε εμιουλετορες,προφανως θα παψει να παιζει και σε Irdeto CI modules.
προσομοιωση module δεν ειναι ουσιαστικα?
συμφωνω στο οτι θα πρεπει να προστατεψει το προιον της και καλα κανει και λαμβανει αυτα τα μετρα.
απο την αλλη ομως και εγω θα πρεπει να κοιταξω,πως θα βολευτω καλυτερα.
μεχρι τον φλεβαρη που εχω την η μιση τιμη,πολλα μπορει να εχουν γινει.
εαν μου συνεχισει την μιση τιμη με εναν 865 σε προνομιακη τιμη,θα θυσιασω τον dreambox.(για τα υπολοιπα και ή πουλημα).
διαφορετικα εχω τον οτε σε πρωτη φαση και τον dreambox για καρτα aljajeera και τα υπολοιπα.
ουσιαστικα μεσω νοβα,αυτα που πραγματικα με καινε ειναι η premierleague και το Champions League τα οποια προφανως θα με καλυψει το aljajeera .

μεχρι τον φλεβαρη που εχω την η μιση τιμη ...

εαν μου συνεχισει την μιση τιμη με εναν 865 σε προνομιακη τιμη,θα θυσιασω τον dreambox.(για τα υπολοιπα και ή πουλημα).

Μια απ τα ίδια.

Μέχρι 35 ευρώ μαζί με τα HD τα δίνω για τη Nova. Και πιστεύω ότι εάν το ζητήσουμε στην επόμενη προσφορά (865 σε προνομιακή τιμή) δεν πιστεύω να πάρουμε αρνητική απάντηση.