Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Μια απ τα ίδια.

Μέχρι 35 ευρώ μαζί με τα HD τα δίνω για τη Nova. Και πιστεύω ότι εάν το ζητήσουμε στην επόμενη προσφορά (865 σε προνομιακή τιμή) δεν πιστεύω να πάρουμε αρνητική απάντηση.

Γιωργο εχουμε πει εδω και πολυ καιρο,οτι θελουν δε θελουν,θα αλλαξουν πολιτικη.
θα του κανω ενα τηλεφωνο στο τελος του Γεναρη,θα κανουμε τις εξηγεις μας και εαν δεν τα βρουμε,κοψιμο μαχαιρι τον Φλεβαρη και να ειναι καλα.
μακαρι να υπαρχουν συνδρομητες που μπορουν να δωσουν 60 το μηνα και ας μην βλεπω εγω.
οι προυποθεσεις που θα τους θεσω,ειναι κατ`εμε λογικες.εαν τους φανουν υπερβολικες απλα δεν συνεχιζω.
εναλακτικες λυσεις υπαρχουν,οποτε και δεν ανησυχω..

Last edited by a moderator:
συμφωνω. στη θεση τους δεν θα αφηνα κανεναν παλιο συνδρομητη να διακοπτει. εστω και 35 ευρω αντι για 0 απο τον καθε υποψηφια διακοπη ειναι πολυ κερδος. και τον 865 με 50 ευρω με 12μηνη η εστω 18μηνη. τα απλα δυσκολα τα κανουν πια.

30 ευρώ είναι το ταβάνι αυτή τη στιγμή για νόβα full.
Ας δώσει τέτοια τιμή και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει τις ελεύθερες κάρτες.

50% μειωση αποκλειεται να γινει σε ολους. θα τρελαθουν οι ισολογισμοι με -50% στα εσοδα. μεσω προσφορων σταδιακα και καθως αυξανεται ο αριθμος συνδρομων... αν αυξανεται βεβαια....
φιλε και μια ελευθερη καρτα μπορει να κανει τη ζημια..

50% μειωση αποκλειεται να γινει σε ολους. θα τρελαθουν οι ισολογισμοι με -50% στα εσοδα. μεσω προσφορων σταδιακα και καθως αυξανεται ο αριθμος συνδρομων... αν αυξανεται βεβαια....
φιλε και μια ελευθερη καρτα μπορει να κανει τη ζημια..

Πολύ σωστή επισύμανση. Κάποια πράγματα χρειάζονται χρόνο. Σταδιακή μετάβαση είναι το καλύτερο.

Μια απλη ερωτηση μπορω να κανω!!!!!

Υπαρχουν ανθρωποι της Νοβα εδω μεσα ωστε να διαβαζουν αυτα που γραφονται εδω μεσα για αυτην και να μεταφερουν ολους αυτους τους προβληματισμους μας !!!!!!!!!

Αν εχουν εστω και εναν manager που σεβεται τη δουλεια του θα πρεπει καθημερινως να ρνημερωνεται απο τετοια site για να αφουγκραζεται τους συνδρομητες... Ειναι ο πιο ευκολος και δωρεαν τροπος.

Μια απλη ερωτηση μπορω να κανω!!!!!

Υπαρχουν ανθρωποι της Νοβα εδω μεσα ωστε να διαβαζουν αυτα που γραφονται εδω μεσα για αυτην και να μεταφερουν ολους αυτους τους προβληματισμους μας !!!!!!!!!

Ναι αλλα πως τα μεταφέρουν ;;

γραφω εδω τουλαχιστον για να εχω καπου να τα πω, γιατι στην Καντζα οχι μονο δεν τους καιγεται καρφι, αλλα ειναι ικανοι να σε φτασουν να κανεις και πραγματα που θα διωχθεις και ποινικα στο τελος..
Το Σαββατο το πρωι παρατηρω οτι δεν εχω καθολου σημα, λεω παλι κατι κανουν..αφου το ψαχνω για λιγο μηπως εχει φυγει κανενα καλωδιο, και βλεπω οτι ολα ειναι ενταξει, αποφασιζω να τους παρω τηλεφωνο.
Οταν λεω στον υπαλληλο δεν εχω σημα, μου απανταει ναι ειναι κομμενο. δεν εχετε εξοφλησει...αρχιζει και βραζει το αιμα μου..τους λεω μαλλον κανεις καποιο λαθος ξαναδες το..επανερχεται μετα απο 5 λεπτα και τι μου λεει??
Ναι εχετε δικιο, εχετε εξοφλησει, εχει χαλασει ο δεκτης σας, θα χρειαστειτε να παρετε καινουργιο με 49 ευρω..το αιμα κοχλαζει πλεον..του απανταω οτι και πριν δυο χρονια καηκε ο δεκτης και ευτυχως μου εδωσε ο αδερφος μου και δεν χρειαστηκε να πληρωσω, καθε δυο χρονια αυτο θα εχουμε??
Μου απανταει, εγω βλεπω οτι σας ειχαμε παραχωρησει εμεις δεκτη και καρτα μαζι το Μαρτιο του 11!!!
Πλεον ξεφευγω και αρχιζω να φωναζω, δηλαδη εκτος του οτι με αφηνεις σ/κ χωρις εικονα μου λες και ψεμματα απο πανω?? ποτε μου εδωσες εσυ δεκτη και καρτα μαζι?? στειλε μου το χαρτι που υπεγραψα..και η απαντηση...δεν ειμαι αρμοδιος εγω παντως για να αποκατασταθει το προβλημα θα πρεπει να αγορασετε καινουργιο δεκτη, καλη σας μερα..πειτε μου εσεις τωρα το πρεπει να κανω ρε παιδια...

εξαρταται αμα θελεις πολυ την νοβα
αμα εχεις καρτα ανυπαντρη η παντρεμενη με δεκτη
τι συμβολαιο εχεις
παντοτε ξανακανουμε και δευτερο τηλεφωνο και ζηταμε τον προισταμενο

Καθε αλλαγη καναλιου τις nova με την ανηπαντρη καρτα κανει και 1 λεπτο να ανοιξει.
Νεο φρουτο αυτο.

Καθε αλλαγη καναλιου τις nova με την ανύπαντρη καρτα κανει και 1 λεπτο να ανοιξει.

Μήπως θα ήταν χρήσιμο να γράφουμε και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε και στον οποίο μας το παρουσιάζει;
Προσωπικά, στον Kathrein UFS 910 με CI Modul της Alpahcrypt, έως και χθες το βράδυ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Last edited: