Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Α μαλιστα...... ενω το μελος :

παντοτε ξανακανουμε και δευτερο τηλεφωνο και ζηταμε τον προισταμενο
Σε λιγο θα βαλουμε και help desk της νοβα στο φορουμ, και φυσικα μην πουμε κατι παραπανω αστειευομενοι......τεσπα παμε παρακατω.

Όσο μπορούμε, βοηθούμε όλα τα μέλη του forum είτε έχουν nova είτε ΟΤΕ είτε τιποτα από τα δύο. Αυτό είναι και το νόημα της κοινότητας. Πολύ σωστά απάντησε το μέλος "kataras". Τέλος off topic.
να τους γραψεις εκει που ξερεις τα παλιοτομαρα
Πιο ήρεμα, παιδιά...

Last edited:
Ας μας πει ο φίλος "pathos" αν έχει ελεύθερη κάρτα nova (αν και νομίζω ότι όντως έχει).

Λοιπον, νεοτερα απο το μετωπο..καταρχας εχω τον panasat ird 990 αρα ελευθερη καρτα σωστα??Τωρα, σε μαγαζι nova που πηγα και ρωτησα, λεγοντας του τι ακριβως συμβαινει, μου απαντησε οτι αν του παω τον παλιο δεκτη μαζι με την καρτα θα μου δωσει δωρεαν τον νεο hd με την προυποθεση να υπογραψω νεο συμβολαιο..εχετε ακουσει κατι σχετικο??

Ναι, φίλε μου. Αυτό κάνουν εσχάτως σε πολλούς συνδρομητές ελεύθερης κάρτας. Αν θέλεις να παραμείνεις συνδρομητής στο πακέτο, παίρνεις το δέκτη pace 831 με "παντρεμένη" κάρτα (δηλαδή κάρτα που θα παίζει μόνο στον pace). Το θετικό είναι που σου δίνουν δωρεάν το δέκτη (υπάρχουν περιπτώσεις που τον χρεώνουν και αυτόν).

εξαρταται αμα θελεις πολυ την νοβα
αμα εχεις καρτα ανυπαντρη η παντρεμενη με δεκτη
τι συμβολαιο εχεις
παντοτε ξανακανουμε και δευτερο τηλεφωνο και ζηταμε τον προισταμενο

Σε εταιρείες παρόχους υπηρεσιών βρίσκεις στο τηλ. εύκολα προϊστάμενο;
Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρεις να μιλήσω με κανέναν.

Λοιπον, νεοτερα απο το μετωπο..καταρχας εχω τον panasat ird 990 αρα ελευθερη καρτα σωστα??Τωρα, σε μαγαζι nova που πηγα και ρωτησα, λεγοντας του τι ακριβως συμβαινει, μου απαντησε οτι αν του παω τον παλιο δεκτη μαζι με την καρτα θα μου δωσει δωρεαν τον νεο hd με την προυποθεση να υπογραψω νεο συμβολαιο..εχετε ακουσει κατι σχετικο??

Να πας σε ενα καλο διγηγορο φιλε μου, μονον ετσι θα βγαλεις ακρη, διοτι αν καταλαβες καλα το μαγαζι ειναι δικο τους και κανουνε οτι θελουμε.... ενας δεν μπορει να βγει απο την νοβα εδω στο φορουμ και να απαντηση στον φιλο????? αν ειναι για κατι περι διαφημισης ομως και τρεχει καποια προσφορα, εκει βλεπουμε και διαβαζουμε....... κριμα για τους παλιους συνδρομητες αυτου του πακετου...κριμα......

Στον δικηγορο γιατι να παει; Αφου σου τον δινουν δωρεαν παρτον και τελος. Ουτως η αλλσ και ο 990 που χρησιμοποιεις δεν ειναι και φοβερος δεκτης

O 990 είναι πολύ πιο απροβλημάτιστος δέκτης από τον PACE , ούτε reset κάνει ούτε κλειδιά φορτώνει , ούτε κολλάει και ανοίγει και άμεσα χωρίς να περιμένεις 30 δεύτερα.

Και πριν ακούσω διάφορα σχόλια σας ενημερώνω ότι τους είχα και τους δυο παλιότερα.

Δεν ειναι hd.

Εγω με τον 831 εχω ελαχιστα reset σε σχεση με παλια ( πριν κανα χρονο δλδ)

Nαι ετσι ειναι,,,Θελουν νεο συμβολαιο... περυσι που ρωτησα ετσι μου ειπαν και μενα

O 990 είναι πολύ πιο απροβλημάτιστος δέκτης από τον PACE , ούτε reset κάνει ούτε κλειδιά φορτώνει , ούτε κολλάει και ανοίγει και άμεσα χωρίς να περιμένεις 30 δεύτερα.
Και πριν ακούσω διάφορα σχόλια σας ενημερώνω ότι τους είχα και τους δυο παλιότερα.
Πέστα.............................. !!!!!!!
Α μαλιστα...... ενω το μελος :

Σε λιγο θα βαλουμε και help desk της νοβα στο φορουμ, και φυσικα μην πουμε κατι παραπανω αστειευομενοι......τεσπα παμε παρακατω.
Δεν πας για κάνα καφέ λεω εγω πρωί πρωί !!!!!!! :Banane0: -bye-

Last edited by a moderator:
Και η δική μου "ανύπαντρη" κάρτα άρχισε μυστηριωδώς να μην ανοίγει συγκεκριμένα κανάλια της Nova. Από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μου είπαν κατευθείαν για
αντικατάσταση με Pace + παντρεμένη κάρτα, αποκλείοντας κάθε περίπτωση "επαναφοράς" των χαμένων καναλιών στην υπάρχουσα κάρτα μου. Τελικά, ζήτησα διακοπή της συνδρομής μου (μετά από 12 συνεχή χρόνια στη Nova), η οποία θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου.

Last edited by a moderator:
Σε εσας με ανυπαντρη καρτα δεν εχει ελεος. Μαλλον χαιρονται κιολας οταν τους λες διακοπη.

Θελουν μαλλον η να σας κανουν να παντρευτειτε η να διακοψετε

Παντως αμα αλλουξουν ολες το dvbs2 θα ειναι το επομενο βημα που εμεις που εχουμε παντρεμενη το θελουμε και πολυ.

Last edited:
sakels γιατί δεν χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό όταν αναφέρεσαι στη νοβα?
Είναι λυπηρό να επικροτούμε τις απαράδεκτες πρακτικές της νοβα.

Μα ολοι οι παροχοι το ιδιο κανουν.

Το ιδιο απαραδεκτο ειναι πμως και οσοι μεταπωλουν τη συνδρομη τους σε αλλους μεσω των γνωστων πρακτικων.

Last edited:
Το έχουμε ξαναπεί κατακριτέα ή πειρατεία αλλά το ίδιο κατακριτέα και η νοβα με τους δεκάδες περιορισμούς της στους νόμιμους συνδρομητές της.

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Απλα επισημανα τι θετικο θα εχει ολο αυτο που νομιζω πως ειναι καλο για ολους στην τελικη

Καλό είναι για σένα που βολεύεσαι με έναν δέκτη της πλάκας και προφανώς σου αρέσει να τον κουβαλάς και στο εξωχικό, στο χωριό κλπ.

Ας δώσουν κάρτες κλειδωμένες σε μοντούλα και ξανασυζητάμε...